עבור לתוכן

מעבד לוהט!-שום ניסיון לא עוזר

Featured Replies

פורסם

שלום, כפי שאתם זוכרים המעבד שלי הייה 72 מעלות לפניי ש שמתי את ה Arctic freezer 64 עכשיו המעבד עדיין לוהט והוא 50 מעלות במנוחה!

היום שמתי משחה חדשה בשם arctic as5 משהו כזה ולא שינה כלום!, שום דבר לא עוזר!!, מה לעשות המעבד דפוק אולי?

אגב חזרתי היום גם למאוורר הסטוק של AMD :'( בגלל ש הפריזר 64 ישב לא טוב כלכך על הלוח שלי,וגם לא קירר.

אגב המעבד שלי קניתי אותו יד שניה, וכאשר קניתי אותו הוא הייה עם לוח מסוג אחר של עכשיו, כי אני החלפתי את הלוח המקורי שלו, אבל שהמעבד הייה עם הלוח המקורי הוא לא עבר את ה 40 מעלות בסופר כוח.

• תגובות 34
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רצית הרי למרוח משחה מחדש, לא מרחת בסוף?

התקנת אותו כמו שצריך?

צריך להוריד שם ידית כדי להדק אותו למעבד....

איזה אורור יש לך המארז?

תבדוק את המתח של המעבד, האם הוא בסטוק.

פורסם

תכנס לביוס תודא שהמתח תקין

וגם שאין הגדרה למאוורר של המעבד

פורסם
  • מחבר

רצית הרי למרוח משחה מחדש, לא מרחת בסוף? מרחתי מחדש.

התקנת אותו כמו שצריך? כן.צריך להוריד שם ידית כדי להדק אותו למעבד... הורדתיאיזה אורור יש לך המארז? אורור די פשוט אני יודע

תבדוק את המתח של המעבד, האם הוא בסטוק. המעבד זה Vcore נכון? אם כן אז זה על 1.54V

אין שום אוברקלוק

תכנס לביוס תודא שהמתח תקין

וגם שאין הגדרה למאוורר של המעבד

בביוס אין שום הגדרה למאורר של מעבד רק רשום מעלות :'( , התקנתי את הדרייור של AMD ולא שינה

והלוח שבא עם המעבד מהתחלה הוא GIGABYTE K8NPRO עכשיו החלפתי ללוח GIGABYTE K8U של חברת ULI ובוא המעבד רותחחחח

פורסם

המתח צריך להיות 1.50 אבל לא ניראה לי ש-0.04V גורמים לכל כך הרבה חום

לא יודע מה להגיד לך....

פורסם

המתח בסדר הגוף קירור מולבש טוב על המעבד?

פורסם
  • מחבר

מולבש כמו גרב על רגל

אין שום סיבה שבעולם שהמעבד הזה הייה כלכך חם.!

אני כבר :-X

פורסם
  • מחבר

אין שום OC.

והבעיה מאז שהחלפתי את הלוח.

מרחתי את ה AS5 מישהו יודע תוך כמה זמן זה משפיע?, אגב זה כלכך דביק שהמעבד בורח יחד עם ההיסטינק. :-\

פורסם

OK אז אולי זה בגלל החיישן של הלוח שלא קורא טוב את החיישן של המעבד :nixweiss:

פורסם

שהמעבד מראה את המעלות האלו. תיגע בהיטסינק . אם הוא על 72 הוא יהיה לוהט ולא תצליח להשאיר את היד עליו.

לפי דעתי הסנסור מזייף.

פורסם
  • מחבר

הוא לא ממש לוהט, רק בחלק הממש קרוב למעבד הקצה של ההיסטינק.

פורסם

אז זאת בעייה בחיישן אין לך מה לדאוג

פורסם
  • מחבר

לא בטוח כי תמיד שהוא עובר את ה 72 יש איזה קריסה ותמיד זה במשחק או כאשר הרבה עומס מוטל על המחשב.

אגב הייה לי לפני זה מארז אחר יכול להיות שזה גם הסיבות?, מקודם הייה לי מארז לא ג'נרי RAIDMAX 868

יש לי רעיון עדכון הביוס יעזור לא?, כרגע יש לי גירסה בשם F6

פורסם

אולי תעדכן ביוס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים