עבור לתוכן

המשחק הכי הזוי ששיחקתם

Featured Replies

פורסם

חשבתי על לפתוח ת'רד משחקים הכי מוזרים והזויים ששיחקתם

נתחיל בשלי,משחק הזוי מאוד הנקרא Neverhood

לא יודע אם מישהו מכם מכיר(ואני בספק),אבל המשחק הזה עשוי מפלסטלינה,על יצור מוזר שמנסה להפריד בין טוב לרע בעולם לא קיים...

וכל המסתורין שיש שמה בלי קשר,בקושי יש עלילה...המשחק הזה כל כך קשה ומוזר שאני לא מכיר אף אחד שמשחק בזה או לפחות עבר את זה

ומה המשחק ההזוי שלכם??

• תגובות 45
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא קל, יש לו עלילה, וגמרתי אותו פעמיים, ובפעם הראשונה בסוף הטוב התחלתי לבכות כי זה היה מרגש

פורסם
  • מחבר

אני שיחקתי בו פעמים רבות ולא הצלחתי לעבור חלק במשחק...

הוא המשחק הכי מרגיז ששיחקתי אי פעם,במיוחד איפה שאתה הולך לצד הקיר שמסופר שמה ההיסטוריה של Quoater and Father שאני בכלל לא הבנתי את זה..

(הבנתי את הרעיון הכללי)

אני צריך ללכת הלוך ושוב 100 פעמים כדי להיות בטוח שאני לחצתי על הדברים הנכונים..

והמשחק ארוך מאוד..

פורסם

ארוך? קצר לאללה!

גמרתי אותו בחצי יום

פורסם
  • מחבר

ארוך? קצר לאללה!

גמרתי אותו בחצי יום

?!?!??!!!??!

תגיד לי,מה האייקיו שלך לעזאזל!?

פורסם

וואייי איזה זכרונות העלת לי עם המשחק הזה...

המשחק הראשון שאח שלי קנה...

פורסם

עלה 200 בעוד שמשחקים אחרים כמו ריימן עלו 160

איי קיו? לא יודע לא בדקתי

כל מה שצריך זה הבנת התרחש ושימוש בהגיון

פורסם
  • מחבר

המשחק הזה הוא מעבר להגיון ולוגיקה של אדם ממוצע...

או לפחות,מעבר לסבלנות של אנשים!! :bash:

אני מגיע לפלסטלינה ועושה :nixweiss: אחרי זה חושב קצת :sleep: מבין ששכחתי קלטת בסוף של ההיסטוריה :kopfpatsch:

חוזר לרכבת הקטנה בהתחלה לבדוק רדיו וכל מיני :s07: ואז נתקע בשלב מסוים

דרך אגב, כמה The End יש למשחק הזה עוד לפני שמגיעים לסוף? :silly:

פורסם

משחק מטומטם ופשוט, סיימתי אותו כמה פעמים ::) הוא מתחיל להמאס אחרי הפעם הראשונה ::)

פורסם
  • מחבר

כמה זמן לקח לך לסיים אותו?

פורסם

חשבתי על לפתוח ת'רד משחקים הכי מוזרים והזויים ששיחקתם

נתחיל בשלי,משחק הזוי מאוד הנקרא Neverhood

לא יודע אם מישהו מכם מכיר(ואני בספק),אבל המשחק הזה עשוי מפלסטלינה,על יצור מוזר שמנסה להפריד בין טוב לרע בעולם לא קיים...

וכל המסתורין שיש שמה בלי קשר,בקושי יש עלילה...המשחק הזה כל כך קשה ומוזר שאני לא מכיר אף אחד שמשחק בזה או לפחות עבר את זה

ומה המשחק ההזוי שלכם??

נברהוד משחק גאוני.. שכחתי לגמרי ממנו.. אני אחפש מתישהו WALKTHROUGH ואנסה לסיים אותו הפעם.. >< אני אשתמש בזה רק לדברים שאני נתקע xD

פורסם

המשחק הכי הזוי שלי היה sam&max (נוורהוד מעולם לא עשה לי את זה), וגם הקווסטים של דיסקוורלד, גם אי הקופים, יומו של הטנטקול.

גם ג'יאנטס-סיטיזן-קאבוטו הוא משחק מטורף לחלוטין. גם את mdk (והמשכו) אפשר להכניס לרשימה.

לא יודע.. קשה לי לבחור במשחק הכי הזוי.

פורסם

postal, אתם לא יכולים להגיד שהוא לא הזוי

פורסם

מצחיק שהעלילה הכל כך מפגרת של פוסטל הרבה יותר טובה מרוב משחקי האקשן של השנים האחרונות.

משחק ענק, חבל ש"לרוץ עם מספריים" לא מוציאים משהו מענין חדש.

MDK הראשון לפחות אני זוכר שהיה ממש ממש מוזר...זה התחיל כמשחק די אפל ורציני עם יצור מגניב שהורג מפלצות ואז פתאום הגיע כלב עם משקפיים ודוקטור משוגע והמשחק הפך למין בדיחה מוזרה...אולי לא הבנתי את זה בגלל שהיתי בן 10~

אפשר להוריד פה (נראה לי שזה חוקי):

http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.abandonia.com/games/346/images/games/MDK%2520(Murder%2520Death%2520Kill)6.jpg&imgrefurl=http://www.abandonia.com/games/346/MDK(MurderDeathKill)&h=200&w=320&sz=24&tbnid=UuH-bWFFI0DtiM:&tbnh=70&tbnw=113&hl=iw&start=57&prev=/images%3Fq%3DMDK%26start%3D40%26svnum%3D10%26hl%3Diw%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:he-IL:official%26sa%3DN

EARTHWORM JIM היה גם טוב, יותר מצחיק מהזוי אבל עדיין, לשחק שילשול :s05:

המשחקים של היום מסתפקים בעלילה של סרט אקשן אמריקאי זול ובונים על גרפיקה ופרסום שימכרו אותם.

פורסם

כמה זמן לקח לך לסיים אותו?

אממ יומיים, 6-8 שעות נטו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים