עבור לתוכן

איזה מסך אתם הייתם בוחרים בתקציב של 1500$ שנקנה בארה"ב??

Featured Replies

פורסם

איזה מסך אתם הייתם בוחרים למחשב HIGH END בתקציב של 1500$ (התקציב למחשב עצמו הוא 2000$ חוץ מהתקציב למסך שהוא כפי שציינתי 1500$ נוספים)שמיועד למשחקים סרטים ומולטימדיה בכלל?כפי שציינתי המסך יקנה בעוד כ 4 שבועות בארה"ב.

(לא להכליל מיסים וכיוב ) בתקווה שיצא הקונרו עד אז :)

פורסם

Dell's 3007fwp,best you can get for highend system

But make sure you got top of the line video card to go with it

פורסם

מסך מעולה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כפי שציינתי בכותרת התקציב בשביל המסך הוא 1500$ והמסך שהומלץ עולה 2200$ כך שזה לא רלוונטי (למרות שהייתי רוצה אחד כזה על השולחן ;D )

פורסם

אני מציע שתלך על 24, למשל ה-Dell 2405FPW או ה-Samsung 244T, כי בעקרון מסכי מחשב יותר גדולים לא ייכנסו לך בתקציב (אלא אם אתה רוצה ללכת על טלוויזית LCD)

פורסם

רק שתיהיה מודע אם אתה בוחר מסך למטרות משחקים, ברזולוציות האלה תצתרך להחליף כרטיס מסך כל חצי שנה.

פורסם

מחזק מחזק ושוב מחזק

ושוב .

חלום!

פורסם

If you search good enuff,you can find 30inch Dell as low as $1480

Regards

פורסם
  • מחבר

giri חיפשתי מצויין ואם תגדיל ותראה לי איפה מצאת ב 1480$ אני אשמח (ותדאג שזה לא REFURBISHED? )

בכל מקרה לבן דוד שלי יש את המסך SAMSUNG 242MP שעלה 1400$ תריצו חיפוש וביקורות עליו ותגידו מה אתם חושבים.

ודרך אגב הכרטיס מסך שייקנה יהיה כנראה ה X 1900XT או משהו יותר טוב אם יהיה עד שאני יהיה בארה"ב (אני כנראה יסע עוד שבועיים וישאר שם עד סוף יולי)

פורסם

I dont need to worry about your monitor

Try to look for Dell's coupons arround,they reduce price from 30% to 45%

Or this is allways ebay,can find alot dell's 30 inchers there

פורסם

ה-242MP מיושן יחסית ל-244T

פורסם
  • מחבר

Mcfly לפי מה שקראתי בביקורות הבנתי שדווקא ה 242MP ממש טוב מבחינת חדות ואיכות תמונה ( דרך אגב אם תוכלו להמליץ לי על אתר טוב של ביקורות על מסכים אני אשמח :xyxthumbs:)

וGIRI לא הצלחתי למצוא קופון של הנחה לDELL (באי ביי אני לא כל כך רוצה לרכוש) אז אם תוכל להפנות אותי ללינק של הקופון או ההנחה.

פורסם

מומלץ לשקול את ה-DELL 2407 (ה-2405 הוא ישן יותר).

לגביי קופונים ועניינים למסכיי DELL כדאי לעבור ולשאול בפורום של HARDFORUM שעוסק בתצוגה.

אם אתה בארה"ב כרגע הכי טוב שתתקשר ל-DELL ותתמקח איתם בטלפון בתור בעל עסק. זה עובד.

פורסם

ה-2407 שוחרר רק אתמול, בכלל עוד לא ממש זמין, אני הייתי מחכה לביקורות משתמשים, לראות שזה לא נפילה כמו ה-2007

Mcfly לפי מה שקראתי בביקורות הבנתי שדווקא ה 242MP ממש טוב מבחינת חדות ואיכות תמונה ( דרך אגב אם תוכלו להמליץ לי על אתר טוב של ביקורות על מסכים אני אשמח :xyxthumbs:)

ה-244T הוא פשוט מהדורה יותר חדשה ויותר טובה של הפאנל הזה. אני לא מבין איזו סיבה יש לך לרכוש את ה-242 כשה-244 זמין.

אתר מצויין לחפש בו ביקורות זה גוגל.

פורסם

valorien שנה בקשה ת'חתימה שלך ..... !!!!!! :pissed:

זה מעלה לי זכרונות מבבילון 5 ובמיוחד הסיום :-\ :'( :'(

IF U GO TO ZAHADOOM U WILL DIE

;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים