עבור לתוכן

מפרט למחשב ב 10,000 ש"ח מה דעתכם

Featured Replies

פורסם

לדעתי ה-doctor צודק

אם לא קונים שני כרטיסי SLI ביחד, מיותר לקנות לוח SLI ולהגיד שיותר מאוחר אני אוסיף עוד כרטיס כי אתה לא תוסיף

אני קניתי לוח SLI (הוא מצויין דרך אגב בלי קשר ל-SLI) וחשבתי שאני אוסיף בעתיד עוד כ. מסך, אבל עכשיו כבר לא נראה לי שמוכרים את הכרטיס מסך שלי

וחוצמזה צריך ספק חזק מאוד וקירור טוב כי הכרטיסים האלה ופולטים המון חום (ואני גם מאמין שהם יעשו הרבה יותר רעש)

הכרטיס 7900gt נותן תמורה מצויינת לכסף ואם אתה לא מתכנן לשחק ביותר מ-1280x1024 (בכלל אם יש לך LCD אתה לא יכול יותר) הוא מספיק בהחלט (אני מריץ את רוב המשחקים חלק בהגדרות הכי גבוהות ברזולוציה הזו)

רק מה שהייתי ממליץ לך זה לקנות מארז טוב, לפחות 2G זיכרון ומעבד X2 של AMD כי הוא תותח! ומאפשר לך להפעיל הרבה יישומים במקביל בצורה חלקה

• תגובות 60
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הספק ששמת במפרט לא יחזיק כלום.

בטח שיחיזיק

אצלי מחזיק אותו דבר רק 420w ועם 7800gt

פורסם

למיטב ידיעתי ה 425 מגיע עם רייל יחיד ופחות מ 20 אמפר. לא יחזיק SLI.

פורסם

למיטב ידיעתי ה 425 מגיע עם רייל יחיד ופחות מ 20 אמפר. לא יחזיק SLI.

הספק הוא 525W, ולפי האתר של eVGA ספק 500 וואט מספיק ל-SLI.

פורסם

הספק (כן ה 525), למיטב ידיעתי הוא מוטציה, עם רייל יחיד, ומעט מאוד אמפר על ה 12V. בשביל SLI צריך 34 אמפר על ה 12 וולט מה שהספק הזה רחוק מלספק.

פורסם

הספק (כן ה 525), למיטב ידיעתי הוא מוטציה, עם רייל יחיד, ומעט מאוד אמפר על ה 12V. בשביל SLI צריך 34 אמפר על ה 12 וולט מה שהספק הזה רחוק מלספק.

לפי הנתונים שם, הם ממליצים 28 אמפר ל-SLI.

http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=256-P2-N563-AX&family=22

פורסם

טוב, לא נכנס לווכוח על האמפרג'. בכל מקרה הספק שנתת רחוק מאוד גם מ 28.

פורסם

טוב, לא נכנס לווכוח על האמפרג'. בכל מקרה הספק שנתת רחוק מאוד גם מ 28.

אני לא מבין :nixweiss:

עכשיו באמת כבר בלבלת אותי, חברה כמו HEC עושה צחוק מעצמה! איפה 525 וואט?

פורסם

כן. בהחלט.

פורסם

כן. בהחלט.

טוב לדעת, אבדוק את הנושא הזה.

HEC השאירה לי תמיד רושם חיובי.

פורסם

אני לא מבין מה אתה רוצה, זה ספק שעולה פחות מ450 שקל, אתה באמת מצפה שהוא יחזיק SLI?

הוא ספק מעולה, הוא יחזיק יפה מערכות של כרטיס מסך בודד, הוא לא נועד לSLI.

HEC טוענת שרק ה580 ACE שלה מתאים לSLI, יש לו אמפרג' מרשים, אבל גם הוא פשוט כיבה את עצמו תחת עומס מקסימלי.

מדובר בספקים סבירים מאוד, רחוק מאוד מ"זבל גנרי", אבל לא נועדו למערכות ULTRA HIGH END שמשתמשות בכרטיסי מסך כפולים.

פורסם

למיטב ידיעתי אין ACE525. זה 525 מסדרה אחרת שחלשה יחסית.

פורסם

הייתי פעם בחנות "שכונתית" שאלתי אם הספק שבא עם המארז של האק יחזיק כרטיס מסך 7600GT הם אמרו לי זה ספק שיחזיק כל SLI :lol:

פורסם

איזה תקציב חלומי! חח

פורסם

מספיק עם הספאם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים