פורסם 2006 במאי 3019 שנים מי יכול לעזור לי אני רוצה להוריד באימיול אבל אני לא יודע בדיוק איזה אני מדבר על המשחק SOLDIERS OF FORTUNE 2 אני ממש מחפש תמשחק ומי שיכול להביא לי תהורדה הכי מהירה וקראק וכל מה שצריך הוא תותח תודה לכל העוזר
פורסם 2006 במאי 3019 שנים אם אתה מחפש את המקורי זה לא המקום חביבי..!! :bash: אבל יש את הגירסה של הMP DEMO...שהיא דיי סבבה...
פורסם 2006 במאי 3019 שנים אני עוד זוכר את הראשון... איך היה צריך לבחור רמת אלימות בהתקנה... ואיך אנשים היו נחנקים מכדור בצוואר... אלו היו ימים
פורסם 2006 במאי 3019 שנים משחק עתיק יש לי אותו!המולטיפלייר SUCKS..multiplayer sucks ?איפה אתה חי זה המשחק הכי טוב שיש במולטיפלייר 8)
פורסם 2006 במאי 3019 שנים קאונטר סטריק ואנריל המוקורי שולטיםלגבי איפה להשיג תמחשק: אהם בסניף של אימיול/ביט טורנט/ראפיד שאר הקרוב למקום מגוריך .
פורסם 2006 במאי 3119 שנים מי יכול לעזור לי אני רוצה להוריד באימיול אבל אני לא יודע בדיוק איזה אני מדבר על המשחק SOLDIERS OF FORTUNE 2 אני ממש מחפש תמשחק ומי שיכול להביא לי תהורדה הכי מהירה וקראק וכל מה שצריך הוא תותח תודה לכל העוזר אחי יש לי מקום מעולה!! לך ל BUG הם ישיגו לך את המשחק :bash: CS אוכל את המולטי של SOF2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.