עבור לתוכן

STAR FORCE מזיק למחשבים??

Featured Replies

פורסם

ישלי את המשחק X3 REUNION וקראתי שיש לו תוכנת הגנה שנויה במחלוקת קוראים לה STAR FORCE אם אני לא טועה והיא משומשת על ידי UBISOFT אני לא יןדע אם להתקין את המשחק או לא

מצד אחד המשחק מהזאנר שאני אוהב אבל אני לא רוצה שהמחשב שלי יפגע

תודה לעוזרים

• תגובות 35
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יכולה, וכן זאת הגנה מסריחה ובשל חרם צרכנים UBI וחברות נוספות הפסיקו להשתמש בה.

דווקא המשחק הזה התקין SF שהרס לי רייד בן 5 שנים. :|

פורסם

ב99% מהמקרים היא לא מזיקה,אחרי הכל זה סה"כ תוכנה להגנה מפני פריצת משחקים.

אנשים שונאים אותי בגלל העובדה שהיא מתקינה דרייברים על המחשב שנועדו להגנה על המשחק,ובגלל העובדה שמרבית המשחקים שמוגנים בSTARFORCE הם בלתי פריצים בעליל [תסתכל על POP:T2T-עד היום לא יצא לו קראק...ותסתכל על SCCT-רק עכשיו הוא נפרץ,אחרי שנה וחצי מאז שהוא יצא לחנויות]

פורסם

99.99% מהאנשים ששונאים אותה קונים משחקים. היא מתקניה דרייבר בלתי נראה שעושה צרות, הדרייבר לא מוסר עם הסרת המשחק אלא רק בעזרת כלי מיוחד שמורידים מאתר החברה. ההגנה נאצית פולשנית ואני לא קונה משחקים כדי שזבל צד שלישי יותקן אצלי במחשב. הצרכנים אמרו את שלהם והמפלה של SF כבר החלה.

שני חברות הפצה ענקיות זנחו אותה בגלל חרם צרכנים.

פורסם

לא שונאים אותה בגלל עוצמת ההגנה (שכן למרות ש"קראק" אולדסקול אין לה, אפשר לעקוף אותו בהמון דרכים אחרות)

שונאים אותה בגלל נזק מוכח שהROTKIT שלהם גורמת

פורסם

מצטרף לכל מי שענה כאן. סוני חטפה בראש על הרבה פחות מהסטארפורס המעפנה הזו. ד"א גם אותה אפשר לפרוץ זה פשוט הרבה יותר

מעצבן

פורסם

אתם רוצים להגיד לי שההגנה הזאת ממש הרסה מחשבים במקרים מסויימים?

פורסם

מעבר לעובדה שהיא מתעסקת בדברים שהיא לא אמורה לגעת, תוכנות זדוניות תופסות עליה טרמפ

עכשיו נכנסתי לאתר שלהם להוריד את התוכנה שמסירה אותה ושם הם "מסבירים" שהכל זה בעצם מאבק של קבוצות פיראטיות

נגדם והתוכנה לא עושה בכלל בעיות . חצופים :pissed:

פורסם

דרך אגב.. סתם מיותר כל ההגנות האלה . גם ככה פורצים את כולם !! אני אישית לא נתקלתי במשחק אחד שלא הצליחו לפרוץ כולל SF3 למינהם וכל השאר..

בגלל זה הרבה חברות החלו לזנוח את כל רעיון ההגנה על המוצר! מי שרוצה לפרגן שייקנה וזהו . ראו ערך OBLIVION. אין למשחק שום הגנה.. וקנו ממנו איזה שני מיליון עותקים בשבועיים.. אז מה אפשר ללמוד מזה?! שמשחק טוב יימכור ויכניס רווחים גם אם יהיה אחוז מסויים של פיראטיות ממנו..

פורסם

מצטרף לכל מי שענה כאן. סוני חטפה בראש על הרבה פחות מהסטארפורס המעפנה הזו. ד"א גם אותה אפשר לפרוץ זה פשוט הרבה יותר

מעצבן

אפשר רק לפרוץ את הגרסאות הזולות של ההגנה, הרמות הגבוהות בלתי נתנות לפריצה דרך קראקים.

גם זה מציק כיוון שNOCD זה 100% חוקי, זה לא מתעסק עם הקבצים או התוכן של המשחק ולכן לא פוגע בזכויות היצורים, וכיוון שקנית את המשחק זה לא נחשב לפיראטיות. לכל המשחקים הקנויים שלי כמעט אני שם NOCD למי יש כוח במינו להחליף בין דיסקים?

פורסם

לBF2 שלי אני מוריד mini image כי אף חנות לא תדאג לדיסק שלי אם הוא ישרט, אני את שלי קניתי ועכשיו אני שומר עליו שלא יהרס :nixweiss:

פורסם

MINI IMAGE זה דווקא לא חוקי כיוון שזה פוגע בזכויות היוצרים.

פורסם

אבל קניתי את המשחק :|

פורסם

Mini image זה לא חוקי

Crack זה כן חוקי.

פורסם

זה לא משנה כל הגנה פרצו בסופו של דבר

תיראו אם אפשר להפעיל מישחקים של קונסולות אחרות שלחלקם יש הגנות שונות

במחשב דרך אמולטורים

אין סיבה שלא יצליחו ליפרוץ תהגנות של תוכנות ההגנה

השאלה כמה זמן זה יקח ואם עובדים על זה ביכלל

את ההגנה של STAR FORCE גם עקפו בדרך כזות או אחרת

אני אישית לא אוהב תשיטה שאני הישתמשתי בישביל להריץ מישחקי STAR FORCE

אבל בשורה התחתונה המישחקים פעלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים