עבור לתוכן

need for speed חדש

Featured Replies

פורסם

מה שאני מצפה שהניד פור ספיד החדש יהיה NFS5 מותאם ל2006,שיראו נזקים ושסוף סוף יחזרו לאופציה שניתן יהיה לראות את ה אוטו מבפנים שמאוד תורם לתחושת ה מציאות, וכן מסלולים רחבים שניתן יהיה סתם לנסוע בכיף עם הגה (כמו ב NFS5).

• תגובות 59
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ותחזירו את הנזק לפחות באופציה.

פורסם
  • מחבר

אין ספק שהנזק יאריך את המשחק!

אבל לפעמים זה לא ממש כיף

פורסם

ואי אחים שלי מה אתם משחקים אותה שאתם רוצים עכשיו משחק מציותי...? :s05:

ואללה סטלבת לשחק ככה במשחק...!

זה סך הכול משחק...! :hi:

ומשחק סבבה חבל על הזמן ...! :yelclap:

אחד המשחקים שאני אישית אוהב..!

לא הייתי משנה בוא כלום חוץ מגרפיקה ו שיפורים למכונית (הייתי מוסיף כמה וזהו).

פורסם
  • מחבר

רק כמה?

אני הייתי מוסיף הרבה!

פורסם

Rrafi קודם כול אף אחד לא משחק פה שום דבר!

פשוט יותר כיף לשחק עם מודל נזקים, ואתה היית משנה בעיקר את הגגרפיקה? תיראה את ההבדל בין NFSU ל NFSU2 ואוו ממש הבדל?

זה אותו משחק!!!

וגם בMW שינו קצת את הגרפיקה,אבל עוד פעם עלילה דומה ביותר עוד פעם שיפורים רק שינו את המסלולים. ואתה אוהב לשחק בזה? זה כמו לשחק במשחק ממוחזר.

סטלבט אה??

פורסם

מה שאני מצפה שהניד פור ספיד החדש יהיה NFS5 מותאם ל2006,שיראו נזקים ושסוף סוף יחזרו לאופציה שניתן יהיה לראות את ה אוטו מבפנים שמאוד תורם לתחושת ה מציאות, וכן מסלולים רחבים שניתן יהיה סתם לנסוע בכיף עם הגה (כמו ב NFS5).

בהחלט NFS 2000 - Porsche Unleashed היה הכי טוב עד היום!

כל מערכת הנזקים והשיפור מכוניות על מנת להרוויח כסף הייתה מעולה, האופציה של לשחק מ1950 עד 2000 הייתה גם כיפית, רואים איך המשחק והמכוניות מתפתחות וכו'..

מערכת קניה\מכירה של חלקי חילוף הייתה הרב היותר נוחה כמו כן שם גם היו לזה נתונים כלומר מנוע X היה יכול להיות פחות טוב ממנוע Y.

פורסם

ואללה אחים שלי אתם צודקים ב100% באלוהים שהמשחק הכי מושקע בסדרה של

הניד פור ספיד היה המשחק החמישי בסדרה ..

Porche 2000

זה משחק חבל על הזמן שיחקתי בו המון המון זמן ואהבתי אותו לאללה ..

בקשר לחדש מקווה שיצא גם לחמחשב למה אם לא יצא אז לא יהיה מרוץ מכוניות נורמלי למחשב ..

פורסם

המשחק שאני הכי אהבתי בסדרה היה לפני 7 שנים NEED FOR SPEED 2 הוא היה משחק מדהים אני ישבתי מאות שעות ושיחקתי במשחק היו שם מסלולים מדהימים ממדבריות עד להרים מושלגים מה לא היה שם היה גם הסבר על כל מכונית על החברה מתי הוקמה ע"י מי וכל זה מחיר של הרכב סרט אמיתי על הרכב תמונות ועוד ומה לא היה שם זה היה משחק מדהים UNDERGROUND היה עלוב HOT PERSUIT שיעמם מאוד מהר וסתם לא היו בו כלום MW היה בסדר אבל די נמאס מכל המירוצים האלה שחוזרים על עצמם העלילה כמעט לא משתנה וגם אם כן למי איכפת סתם עלילה מפגרת ורק הגרפיקה משתפרת ומגוון המכוניות

פורסם

אפילו אתה לא יודע כמה את צודק!!!

פורסם

[ltr]it's funny that you say that you like 5 the most. because 5 was the most boring racing game in theory, 50 cars all look the same with the exception of the 550 spider 914/916 and the 944 they didn't even bother with the 928 and 959. the only thing going for this game was the realism and the factory driver mode which was brilliant.

it's funny because you want realism but you keep playing NFS. there are much better and more realistic alternatives.[/ltr]

פורסם
  • מחבר

בגלל זה אמרתי שNFS לא מתיימר להיות מציאותי אז אל תתלוננו למה NFSU NFSU2 וNFSMW לא היו ראלים

ווץ מזה גם בNFS פורשה אי לא זוכר שהיו מגוון של מאות מסלולים שאף פעם לא חוזרים על עצמם!!

היו אולי איזה 5-6 מסלולים

וכל שלב היה משתמש באותו מסלול כמו הקודם

או רק בחלק ממנו

או באותו אחד אבל מהסוף להתחלה!!

זה הכל

פורסם

אם זה לא יצא למחשב אם יפסידו ברווחים שזה דבר ראשון לחשוב עליו ..

כל ההוצאות שהם יעשו חייבים להכניס כסף בחזרה ..

אז אם הם לא יוציאו את המשחק לחמשב זו תהיה טעות גדולה מאוד .. :bash:

פורסם

אני מאוד מקווה ורוצה שהם יוסיפו למשחק החדש גם אפשרות שאתה תהיה המשטרה ותצטרך לעצור מכוניות אחרות ויהיה לך עזרה ותוכל לנווט בין ניידות כמו ב נפ"ס 4... וואי זה היה משחק טוב

פורסם
  • מחבר

ב NFS HP הראשון היה את זה (בשני לא שיחקתי אז לא יודע)

וזה התחיל לשעמם אחרי כמה עצירות

זה היה מאוד מונוטוני

היית יכול לעצור את כל המכוניות באותה דרך

נכנס בהם מהצד ודוחף אותם לקיר זהו

אם הם מכניסים את זה למשחק הבא אז שיהיה קצת יותר מתוחכם ושכל מכונית שאתה צריך לעתור תתנהג בצורה שונה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים