פורסם 2006 במאי 2919 שנים קוראים לו NFS CARBONהוא ככל הנראה יצא רק לקונסולות (כולם)PS3PS2XBOXX360WIIPSPDSGCמה שמוזר זה שאני לא מצליח למצוא אם הוא יצא למחשבמוזר שמשחק כזה יצא לכל הקונסולות שקימות ולא ל PCועדיין אין תאריך יציאה למישהו יש עוד מידע?נשמח לשמוע
פורסם 2006 במאי 2919 שנים אין מה להלחץבזמנו גם NEED FOR SPEED MOST WANTED הוכרז לקונסולות ולא היה שום זכר לגירסאת מחשבבסוף יצאה גם גירסאת מחשב [באותו תאריך היציאה של כל שאר הקונסולות]אי איי הם חמדנים מדי מכדי לא להוציא גם גירסאת מחשב.
פורסם 2006 במאי 2919 שנים וואה וואה סראבק הם יוצאים כ"כ מהר שכבר נמאס אבל שיהיה עוד משחק לאוסףעדיף שיוציאו עוד איזה ג'יטיאי
פורסם 2006 במאי 2919 שנים פחחח לזה אתה קורא טוב מאוד? אני ממש השתעממתי ממנו. בהתחלה הוא היה מלהיב וחדשני אבל אח"כ העלילה הבנאלית והמשחקיות החוזרת על עצמה- פשוט שיעממו אותי רצח והפסקתי לשחק. הנהיגה הייתה טובה אבל חוץ מזה...
פורסם 2006 במאי 2919 שנים תגיד לי מה אתה בדיוק מצפה ממשחק מכוניות מה אפשר לעשות כבר במשחק הזה?!מרוצי מכוניות אין מה לעשות..
פורסם 2006 במאי 2919 שנים מחבר עלילה לא אלילה חוץ מזה אני אהבתי מאוד את NFS MW היה מאוד מוצלח בסוף הוא גם נהיה ממש קשה עם כל הגיפים המשורינים וה CR6ים!! ממש כיף נראה לי שזה כותר בלעדי לקונסוליות... שמעתי עליו כבר ממזמן! איך שמעת עליו כבר ממזמן אם הוא רק עכשיו הוכרז? חוץ מזה תראו את הכוסית החדשה http://www.imdb.com/name/nm0891275/
פורסם 2006 במאי 2919 שנים פחחח לזה אתה קורא טוב מאוד? אני ממש השתעממתי ממנו. בהתחלה הוא היה מלהיב וחדשני אבל אח"כ האלילה הבנאלית והמשחקיות החוזרת על עצמה- פשוט שיעממו אותי רצח והפסקתי לשחק. הנהיגה הייתה טובה אבל חוץ מזה... מחזק אני סימתי את 2 וישתמשתי בטרינר כי זה היה כל כך משעמם שרציתי ליגמור תמישחק כמה שיותר מהר אני מקווה שהסגה ראלי החדש יצא לPC הוא בטח יהיה הרבה יותר טוב מאוד איזה NFS
פורסם 2006 במאי 2919 שנים חחחחחחחחחחחחח אני לא מאמין שכתבתי ככה :kopfpatsch: חח ועוד רציתי לרשום לזה שאמר על זה בעמוד הקודם שהתכוונתי לבחורה ואז הבאת לי את זה חחחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.