עבור לתוכן

יש לי שאלה בנוגע להעברת הארד דיסק לאהארד דיסק חדש

Featured Replies

פורסם

יש לי הארד דיסק שהשמיע תקתוקים ועכשיו הוא עובד מאוד איטי והוא על סף מוות...

הבאתי הארד דיסק חדש ורציתי לדעת א. אך אפשר לפרמט אותו (250 גיגה). בלי הווינדוס אקס הפי

ודבר שניאך אני מעביר את כל המידע מהארד דיסק הישן לחדש .

תודה

פורסם

למה בלי XP?

תכניס דיסק תעלה אותו מ-BOOT

תפרמט ל- NTFS בהתקנה של XP

ואחר כך שיהיה לך וינדוס תעתיק מהארדיסק הישן לחדש לא כ"כ קשה.......

פורסם

ואם אתה לא רוצה , פשוט תחבר אותו למחשב ואז תעלה עם הכונן הישן ל WIN , תכנס לכונן החדש . וה WIN יבקש ממך לפרמט , תבחר ב NTFS או FAT32 אם אתה מעדיף .

כשהוא ייסיים תוכל לבצע GHOST ( כך אני מניח שאתה רוצה לבצע , לפי השאלה שלך ) לכונן החדש

פורסם
  • מחבר

איזה גרסה של גוסט צריך לכונן סאטה וכמה היא שוקלת.. תודה

פורסם

1. אני לא חושב שFAT32 יודע להגיע ל250 גיגה... לדעתי המקסימום הוא 132, וליותר מזה חייבים NTFS (אבל אולי אני טועה).

2. הדרך הכי טובה לעבוד עם GHOST היא למצוא את הגירסה שלו שעולה על שני דיסקטים - אחד לBOOT והשני לGHOST, פשוט מעלים את המחשב מהדיסקט ומבצעים העתקה מPartition ל - Partition.

אם אתה לא מוצא אותו בצורה הזו אז צריך להוריד את התוכנה המלאה וליצור את הדיסקטים (אולי בגירסאות החדשות אפשר ליצור CD או אפילו להתקין על דיסק USB), לא יודע בדיוק מה הגודל שלו, הגודל של גירסאת הCorporate המלאה (שכולל סרבר וקליינט ועוד כל מיני דברים שאתה לא צריך) הוא 150 מגה, אבל נראה לי שהגרסה הפשוטה יותר לא צריכה לעבור את ה30-50 מגה.

3. לגבי עניין הSATA, לדעתי לא צריכה להיות שום בעיה כי הוא ניגש לדיסקים ברמה שבה החיבור הוא שקוף בשבילו, לא משנה אם זה SATA PATA או כל דבר אחר שמזוהה ע"י הביוס בלי דרייברים מיוחדים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים