פורסם 2006 במאי 2919 שנים בכל פעם שאני מפעיל את האימיול כמה דקות אחרי זה אני מקבל הודעת שגיאה על משתמש וסיסמא לא נכונים משהו כזה - מתנתק האינטרנט!.דברתי עם אינטרנט זהב אבל כלום - אין עזרה!!!!יש למישהו פיתרון - חייב עזרה דחוף!!!!
פורסם 2006 במאי 2919 שנים אתה רוצה להגיד לי שאתה מחובר לאינטרנט גולש לך בכיף ופתאום שבא לך להוריד משהו אתה פותח את האימיול ואז זה מתנתק ורושם לך שם משתמש וסיסמה לא נכונים? אם זה המצב אז זה מוזר מאוד....תרשום פה את מספר השגיאה.
פורסם 2006 במאי 2919 שנים מחבר בדיוק או בעצם לא בדיוק האמת שאני מנסה לאתר את התנתקויות - החשד שלי שזה האימיול למרות שאני לא בטוח.אבל לפני כמה שעות איך שהפעלתי את האמיול התנתק לי - הודעת שגיאה המספר אני לא בדיוק זוכר אבל כשזה שוב יקרה אני ארשום אותה.
פורסם 2006 במאי 2919 שנים הייתה לי בעיה גם דומה, ואני גם אם כבלים של אינטרנט זהב. האימיול לא יכל היה להיות דלוק במשך כמה זמן רצוף(לפעמים אפילו פחות משעה), והאינטרנט לא היה מתנתק, כאילו עדיין היה את האיקון של המחשבים למטה), אבל אי אפשר היה לעשות כלום, כאילו לא היה אינטרנט, עד שלא מוציאים את המודם מהחשמל או עושים RESTART.לאחר כמה זמן המודם הפסיק לעבוד לחלוטין והחליפו לי אותו. מאז הכל מצוין, כנראה הבעיה במודם.תנסה לבקש מהם אולי להחליף אותו..ואל תשכח לאיים שתעזוב..
פורסם 2006 במאי 2919 שנים היה לי את אותה הבעיה בביטרונטהבעיה (אצלי לפחות) הייתה במודםהחיליפו לי את המודם ומאז אין ניתוקים
פורסם 2006 במאי 3019 שנים מחבר אתמול בלילה הפעלתי את האמיול שיוריד כל הלילה בבוקר קמתי והינה התוצאה:[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במאי 3019 שנים מחבר חשבתי על זה אולי זה יכול להיות בגלל Kaspersky Internet Security 6.0?!?!?!התופעה המוזרה התחילה לאחר התקנת התוכנה.
פורסם 2006 במאי 3019 שנים יש תקלה ב FW של קספרסקי ה 1.81 ANTI HACKER קוראים לו , הוא מזהה את התחברויות כהתקפות מהרשת וחוסם לך אותם ,אבל זה שקיבלת 691 זה מוזר היית צריך לקבל שגיאות אחרות 678 או משהו בסגנון
פורסם 2006 במאי 3019 שנים מחבר זה באג ידוע?יש לי את Kaspersky Internet Security 6.0 זה גם שם?איך אני מתקן את זה?
פורסם 2006 במאי 3019 שנים אין דרך לתקן את זה יש דרך לעקוף את זה אתם מוזמנים להכנס ולקרוא , אין לי כוח לתרגם http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=3279#
פורסם 2006 במאי 3019 שנים מחבר זה לא עוזר לי כמו שאמרתי יש לי את Kaspersky Internet Security 6.0 ואין שם את ההגדרות האלה.אולי זה הגדרות אחרות למישהו יש מושג?
פורסם 2006 במאי 3019 שנים In KAH; Settings-> Intrusion Detection System->You must set "Assaulter Blocking Time=0\1"
פורסם 2006 במאי 3019 שנים המממ, חשדתי שKaspersky Internet Security 6.0 גורם לי לניתוקים אבל לא הייתי בטוח.היום ירד עדכון תוכנה וביקש לעשות RESET.מאז הכל עובד כמו שצריך.תריץ עדכון, למקרה שלא ירד לך העדכון ותעשה RESET למקרה שכן ירד העדכון ולא עשית RESET מאז.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.