עבור לתוכן

WII לא כל כך חלש גרפי כמו שחושבים

Featured Replies

פורסם

תקרא את העריכה שלי על יפן, למעלה מעשור וחצי של HDTV זמין לציבור, ו2 מיליון מנויים מתוך 130 מיל תושבים שזה אומר כ40 מיל' בתי אב, כלומר 5% חדירה בעשור וחצי לכל הרוחות. עם כל הכבוד לסוני, הPS3 לא ישנה את התמונה בהרבה, כמו תמיד הם סתם מתלהמים מגימיקים ורוצים לעשות הרבה רעש.

פורסם

הא? רוצה לגבות את המידע הזה במשהו? טלוזיות HD במחירים נורמליים קיימות פחות מ5 שנים

ושוב אני חוזר כל המדיה הקיימת היא לא HD, אז נכון שיש שידורים בודדים שכאלה (בעיקר סדרות עתירות תקציב) אבל כל השאר הוא לא

ובקשר לפס3, פס2 מכר 100 מיליון יחידות בעולם, והוא האחראי הראשי להצלחתו של הDVD, אם לפס3 יהיה מספרים דומים, תהיה בטוח שהוא ישנה את התמונה

פורסם

MUSE1125

Main article: Multiple sub-nyquist sampling Encoding

Japan has the earliest working HDTV system still in use, with design efforts going back to 1979. Japan began broadcasting analog HDTV signals in the early 1990s using an interlaced resolution of 1035 or 1080 active lines (1035i) or 1125 total lines. The Japanese MUSE system, developed by NHK Science and Technical Research Laboratories (STRL) in the 1980s, employed filtering tricks to reduce the original source signal to decrease bandwidth utilization.

Japan

Japan had pioneered HDTV for decades with an analog implementation. The old system is not compatible with the new digital standards. Japan terrestrial broadcast of HD via ISDB-T started in December 2003. It is reported that two million HD receivers have been sold in Japan already.

http://en.wikipedia.org/wiki/HDTV#Japan

פורסם

וכמה טלוזיות היו למכירה במחירים נורמליים בשנים ההם וכמה תוכניות שודרו בפועל? והיו אפס סרטים כאלה כי אף אחד לא הפיק סרטים בפורמט הזה

לזרוק תאריכים זה נחמד, ביפן יש עכשיו UHDV זה לא אומר שזה נמכר כמו לחמניות חמות

איך שלא תסתכל על זה אין מקורות HD ולכן אין טלוזיות HD ולכן אין מקורות HD. אז יופי שליפנים היה איזה ערוץ HD בודד כבר ב95 (שכנראה שידר בעיקר ספורט כי מחיר המצלמות מחייב שמחיר שאר ההפקה ירד לקרוב ככל האפשר לאפס)

פורסם

הPS3 לא יוסיף תכנים כמו מטה קסם, יש מספיק ערוצים, אין רצון לקנות. השוק יהיה רווי בטלוויזיות HD רק בעוד 5 שנים, זה לא בלי הPS3 זה עם הדחיפה שלו. הבעיה שסוני פשוט מתעקשת על זה, ולרוב המוחלט של צרכני הקונסולת זה לא רלוונטי.

פורסם

אני מסכים שסוני טועה בזה שהיא מתעקשת לדחוף את הBD, אבל היא חייב לעשות את זה כדי לדחוף את הנגן שלה לשוק (תהרוג אותי אם אני יודע איך היא מסוגלת למכור את הפס3 ב600 דולר ולידו נגן BD ב1000 דולר)

נכון שיש הרבה ערוצים, אני מסכים, אבל יש אפס סרטים, שהם כוח חזק לפחות כמו הערוצים

פורסם
  • מחבר

אני אישית חושב שהHDTV כן יצליח כמו שטלויזיות LCD רגלות מצליחות לחדור לשוק גם בישראל

השאלה מתי זה יקרה ולפי הערכה שלי תוך 5 שנים שהמחירים ירדו מאוד והטכנולוגיה תיתבסס

הHDTV תיהיה נפוצה מאוד הבעיה זה שזה יקרה בהדרגה והPS3 יפספס את אחד מהיתרונות הגדולים שלו

אני אישית גם מת לHDTV אבל במחירים היום זה לא מישתלם לרוב האנשים

פורסם

ניסתי למצוא דרך אמינה לגלות את הנתון הזה ולא הצלחתי

מישהו יודע כמה עולה תוספת של HD? כלומר ההפרש בין טלוזיה רגילה לטלוזיה עם HD

פורסם

אני לא יודע בקשר ליפן או אירופה אבל בתור אחד שגר בארה"ב אני חייב להגיד שבארה"ב כולם כבר יודעים מה זה HDTV וזה נמכר בטירוף במיוחד מאז שהתחילו לשדר ספורט ב HD (המונדיאל הולך להראות מדהים בHD)

כל הרשתות הגדולות ABC,NBC,CBS,FOX,PBS משדרות HD שאפשר לקלוט דרך האנטנות הישנות שיש על כל גג בניין בלי בעיה

ועל פי חוק גם כל חברות הכבלים והלויין פה חייבות לשדר את הערוצים האלו בHD ללא תוספת מחיר

חוץ מזה יש את HBO שמשדרים כבר ממזמן בHD ועוד ערוצי סרטים (INHD, HDNET ועוד)

וכמובן ESPN ושאר ערוצי הספורט

אם תלכו היום לבסט ביי או כל חנות בסגנון הזה לא תמצאו לקנות טלויזיה 30 אינץ ומעלה שהיא לא HD פשוט לא מוכרים

ומתאריך מסוים ב2007 יהיה גם אסור למכור טלויזיות 30 אינץ ומעלה שלא תומכות בHD על פי חוק

רוב השרתות משדרות ב720P שנראה מדהים (מי שחושב ש1080I נראה טוב יותר מתבקש לעשות ניתוח לייזר לתיקון הראייה)

נכון יש כמה שמשדרות ב1080I אבל זה כבר כל אזור והתשתית שקיימת שם.

שום רשת לא תשדר ב1080P לא בעתיד הקרוב לפחות זה לוקח הרבה יותר מדי נפח על הרשת שלהם,

ככה שסרטים ב1080P תקבלו רק מhd-dvd and bluray ומשחקים זה כמובן תלוי בקונסולה.

הרשת היחידה שאני רואה שאולי ישדרו ב1080P זה ESPN כי זה ספורט ואני בטוח שיש מספיק אנשים שישלמו בכיף עוד 5 דולר בחודש לראות את הכדורסל כדורגל בייסבול פוטבול וגולף באיכות הכי גבוהה שאפשר.

אבל! אני חושב שה WII עדיין זה אחלה מכשירץ

לא יודע מה אתכם אבל לי כבר די נמאס שכל המשחקים הם אותו דבר.

הדבר היחידי שמשתנה זה הגרפיקה שהולכת ומשתפרת. ובקטע הזה נינטנדו היחידים שבאים ובאמת מחדשים ומנסים דברים חדשיםץ

אני גר בלוס אנגלס וכל מי שאני מכיר שהלך לE3 התלהב בטירוף מהשליטה ב WII ובטוח שהוא יקנה את הקונסולה כשהיא תצא

מה שגם במחיר של עד 250 דולר זה בהחלט מחיר אידאלי למתנות לילדים לחגים וימי הולדת בניגוד לאקס בוקס ופס3 שאנשים צריכים לחסוף בשביל לקנות את זה.

חבל לי שנינטנדו לא הוסיפו HDMI גם אם הרזולוציה תהיה רק 540P זה פשוט יותר נח וידאו ואודיו בכבל אחד ולא להתחיל להריץ מליון כבלים.

ואני חושב סוני טועים ובענק ואני פשוט לא מבין אותם שבגרסא הבסיסית של הפס3 אין HDMI כל יתר הדברים עוד נסבלים אבל זה כבר פשוט דפוק לדעתי.

לסיום אני רק מאחל לכם לראות את המונדיאל בחינם כי אפילו פה באמריקה זה בחינם ארץ הPPV (אליפות אירופה האחרונה עלתה פה 270 דולר) וגם חבל שלא תוכלו לראות את המשחקים בHD (למי שגרים באמריקה פה ABC וESPN ישדרו את כל המשחקים בHD לייב) .

פורסם
  • מחבר

לי חבל מחיר המישחקים והקונסולות בארץ

בארץ אתה לוקח מחיר של קונסולה בדולארים מוסיף אפס וכותב שח בימקום $

אם היתי גר בארצות הברית היתי קונה את 3 הקונסולות ולא רק תWII

פורסם

לי חבל מחיר המישחקים והקונסולות בארץ

בארץ אתה לוקח מחיר של קונסולה בדולארים מוסיף אפס וכותב שח בימקום $

אם היתי גר בארצות הברית היתי קונה את 3 הקונסולות ולא רק תWII

תגיד אתה יודע מה זה 600 דולר בארה"ב?!

משכורת מינימום שמה זה 15,000 דולר לשנה, 5.15 דולר לשעה, 40 שעות עבודה בשבוע. כלומר 1200 דולר לחודש, אני רוצה לראות אותך מבזבז חצי משכורת על קונסולה. ויוקר המחיה בחלקים מאוד גדולים של ארצות הברית גבוהה יותר מיוקר המחיה בארץ ודיי בהרבה.

זה קל לצאת בהצהרות כאשר לא כלכלת את עצמך מעולם.

פורסם

ולהזכיר לך ששכר מינימום בארץ הוא עוד פחות מזה והקונסולות יקרות פי שתיים? חוץ מזה כמעט אף אחד שמה לא עובד בשביל מינימום אני יודע אישית שאלה שעובדים בסניף בארה"ב של החברה שאני עובד בה זה אנשים שזה או זה או מקדונלדס והם מקבלים 9$ לשעה

אז כן אם היינו חיים בארה"ב היה יותר קל לקנות שלוש קונסולות (למרות שזה עדיין היה בזבוז)

פורסם

2200 דולר לחודש, שחצי ומעלה מזה הולך על שכר דירה. דירה בNY/SD/SF/LA תעלה לך כ1500 דולר לחודש, גרתי כמעט שנה בארצות הברית, האוכל שמה אולי מאוד זול. אבל הדירה ותנאי המחיה ממש לא. אם אתה גר בעיר שאין בה תחבורה ציבורית מפותחת עד כמה שזה עצוב כמו LA למשל, אתה חייב לנסוע באוטו, והדלק עולה לך ה-מ-ו-ן, ובשונה מפה רוב העסקים ממש לא משלמים לך דמי נסיעה.

פורסם
  • מחבר

תגיד אתה יודע מה זה 600 דולר בארה"ב?!

משכורת מינימום שמה זה 15,000 דולר לשנה, 5.15 דולר לשעה, 40 שעות עבודה בשבוע. כלומר 1200 דולר לחודש, אני רוצה לראות אותך מבזבז חצי משכורת על קונסולה. ויוקר המחיה בחלקים מאוד גדולים של ארצות הברית גבוהה יותר מיוקר המחיה בארץ ודיי בהרבה.

זה קל לצאת בהצהרות כאשר לא כלכלת את עצמך מעולם.

אני לא גר לבד אבל את כל יתר הדברים אני בטח משלם בעצמי

ואני עובד כמו חמור בישביל שיום אחד אני יוכל להיות עצמאי

וחצי משכורת של עובד שכר מינימום(אני מקבל יותר מישכר מינימום)

לקונסולה היקרה ביותר זה מציאה יחסית למחיר בארץ

ה360 בגירסה השלמה עולה יותר מישכר מינימום בארץ ובחול היא עולה רק 400 דולאר ולא 600 כמו הPS3

אז תחשוב לפני שאתה מדבר

אני לא יודע הרבה על המחירים והמשכורות בארצות הברית אבל אני כן יודע שהקונסולות הרבה יותר מישתלמות שם

מאשר בארץ-לפחות שמיתחשבים רק בדברים החוקים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים