עבור לתוכן

WII לא כל כך חלש גרפי כמו שחושבים

Featured Replies

פורסם

932877_20060523_screen001.jpg

הרבה אנשים חושבים שWII חלש גרפי והאמת שהוא חלש משמעותית מה360 או הPS3

אבל הוא אמור להיות פי 2 עד 3 יותר חזק מהקוביה

הבעיה שהרבה מהמישחקים הראשונים פותחו בערכת הפיתוח של הקוביה אז הגרפיקה שלהם

ביכלל לא מרשימה

אבל מיבחינתי יכולת גרפית לWII יש יכולת גרפית נחמדה ועל טלויזיות רגילות המישחקים שינצלו תכח הגרפי

של הWII יתנו איכות תמונה לא רע ביכלל

פורסם

פי 3 מהקיוב?מה פתאום. פי 2,אולי קצת פחות. גם נינ הודו בכך. אגב, אם ראית את RE (שיש לו גרפיקה מעולה,לפי דעתי לא צריך ''דור הבא'')היית רואה שהגרפיקה שם משתווה לריימן שהבאת פה. אבל זה לא העניין בווי.אנשים לא יקנו ווי בגלל היכולות הגרפיות שלה. אני מודה מעצמי, אני הייתי פאנבוי של סוני מאז הפלייסטיישן הראשון ועכשיו אני שוקל להחליף לווי.למה?לא בגלל הגרפיקה, אלא בגלל שהיא באמת היחידה שמנסה לחדש משהו בתעשייה,מילה שהרבה חברות שכחו.מה, לקחת את הPS3 (יש גוד אף וואר!!1 וגראן טוריסמו,רגע,גראן טוריסמו עוד לא יצא...) או XboX (היי,העיקר שיש לנו עוד היילו...)?לא, אני יקח את הווי.יש שם נונצ'קו וטוב לי.

פורסם
  • מחבר

אני לא אמרתי שיקחו את הWII ביגלל הגרפיקה אני רק אמרתי שהוא לא חלש כמו שהרבה חושבים

אני רוצה את הWII גם ביגלל שאני פאן בוי של נינטנדו וגם ביגלל הנונצקו

פורסם

הסיבה היחידה שאני כל כך אוהב את הWII היא השלט שלה, זה כמו אייטוי, רק הרבה יותר כיפי, והרבה יותר מדוייק, ולא רואים אותך על המסך....

פורסם

רק חבל ש WII אין לו פונקציות של הדור הבא.

כמו למשל תמיכה סאונד דולבי ::)

פורסם

מבחינת יכולות חומרה, היכולות של הWII מגוכחות עד כדי מעליבות.

כמה זה פי 2 או 3 מהGAMECUBE? משהוא כמו אקסבוקס? קצת יותר?

ועוד כל זה כאשר אין לה יציאות של HDTV או דולבי.

קונסולה של הדור הבא היא בטח לא, היא יותר כמו שדרוג לGC המקורי.

פורסם

אוייייי

איך הם הורסים את ריימן

במקום שיקימו לתחייה את העולם של ריימן 1 הם שמים כל מיני מפגרים שהידיים והרגליים שלהם מחוברות!

פורסם

וואי stone coled (אפשר לקרוא לך stoned בקיצור חח ;)) תודה על כל העידכונים הבלתי פוסקים שלך על הקרב על הקונסולות! אתה כמו רדיו :xyxthumbs:

תודה! :yelclap:

פורסם
  • מחבר

וואי stone coled (אפשר לקרוא לך stoned בקיצור חח ;)) תודה על כל העידכונים הבלתי פוסקים שלך על הקרב על הקונסולות! אתה כמו רדיו :xyxthumbs:

תודה! :yelclap:

:lol: :lol: :lol:

אני גם מנסה להיות אוביקטיבי למרות שאני לא תמיד מצליח

וכפול 3 מהקוביה זה הרבה יותר חזק מהXBOX 1

הXBOX1 היה +- קוביה וחצי מבחינת כח

חוץ מיזה ה360 הולך לכיוון של מישחקי רשת רצינים הWII הולך בכיוון אחר

פורסם

הבעיה היא שאני רואה את קונסולות הדור הבא כמרכז בידור ביתי, והווי לא כל כך נכנסת בין האקסבוקס (תמיכה ב-HDTV) והפלייסטיישן עם הכונן החדש, הסינכרון והכל. אחד הדברים שיותר מושכים (אותי לפחות) בדור הבא הן הפונקציות הרבות שהן יכולות לשמש, מעבר למשחקים. סרטים, תמונות, מוזיקה ומשחקים באיכות גבוה.

אני לא יודע עד כמה הווי מצליחה להשתלב פה, בלי דולבי או HDTV.

פורסם

אתה אכן צודק, ונינטדו נלחמת בקו המחשבה הזה בעזרת גודל (שצפוי להיות מזערי), ומחיר טוב

פורסם

ל80% מהצרכנים באמריקה אין HDTV, ל95% אחוז מבעלי הHDTV באמריקה אין Full HD 1080i/p.

באירופה המספרים האלה אפילו גבוהים יותר, HDTV זאת ממש לא הבעיה של נינטנדו או של שאר הקונסולות, המון אנליסטים ביקרו את סוני על עקשנותה להכניס את הBR שחוץ מעיקוב בהשקה הקונסולה ייקור הקונסולה, וייקור המשחקים לא משיג לה כלום. השוק יתחיל להיות רווי בHD 1080 רק בעוד 5 שנים.

פורסם

כן אבל זה עניין של ביצה ותרנגולת, אם לא תדחוף מקורות HDTV אנשים לא יקנו טלוזיות HDTV

פורסם

בקושי יש טלוויזיות HDTV 1080p, ויש מספיק מקורות, יש שידורי ASTC באמריקה מ1999 כן כן.

באירופה המצב בכלל בקרשים, SKY רשת הTV הגדולה ביותר בבריטניה התחילה את שידורי הHDTV שלה ב1 למאי 2006...

ולדעתי טלוויזיה נחשבת לביצה קצת יותר גדולה מPS3. ביפן התחילו עם שידורי HDTV מ1979 וזה היה נפוץ לציבור משנות ה90, ועדיין כיום ביפן יש כ2 מיליון מנויי HDTV בלבד, מתוך 130 מיליון תושבים.

פורסם

השידור בארהב הוא 720Pברובו וגם לא גלובלית לכל התוכניות וגם בכבלים הערוצים עולים יותר

גם כל הסרטים הם על DVD (שוק ההשכרות חזק מאד בארהב) שהוא לכל היותר 540p

מקורות זו הבעיה העיקרית של HDTV כרגע

תחשוב על זה ככה, אם היום במטה קסם כל נגני הDVD בעולם יתחלפו לנגני BD) HD או HDDVD) מחירות טלוזיות הHD יזנקו לשמיים ויחסלו לחלוטין כמעט את הטלוזיות הרגילות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים