עבור לתוכן

סריקת דואר יוצא בנורטון אינטרנט סקיוריטי ...

Featured Replies

פורסם

מה לעשות כדי לבטל את הסריקה של הדואר יוצא (בלבד) ?

פורסם

דבר ראשון, תפטר ממנו, ותתקין משהו אחר.

אם בכל מקרה אתה מחליט להשאר איתו, אז ההגדרות שלו הם ממש פשוטות והכל נגמר בסימוני וי.

תפעיל אותו, תבחר בצד ב-EMAIL, ותבטל את OUTGOING.

פורסם
  • מחבר

ביטלתי את הוי בסריקת דואר יוצא אבל עדיין כשאני מנסה לשלוח דואר וממש לא חשוב מאיזה סוג ( עם קובץ בלי קובץ ) האינדיקטור

שמראה את הסריקה עדיין עולה ובמידה ואני שולח שיר מקובץ או משהו דומה אז הסריקה כלכך איטית , אינ מדבר על אחוז בכל 20 שניות .

בקיצור זה שיגע לי תחיים .

פורסם

כבר אמרתי לך..זרוק את נורטון לפח ותתקין אנטיוירוס נורמלי..(מומלץ נוד32)...

פורסם
  • מחבר

יש כלל אני מאוד אוהב .... "אם זה לא מקולקל אז אל תנסה לתקן"

עכשיו תגיד לי ברצינות מה אכפת לי שיש יותר טובים או פחות טובים אם בשבילי הוא עושה את העבודה אז מה מעניין אותי אחרים

הרי בוא נודה רגע אף אחד לא מוגן ב 100 % בכל רגע נתון .... אז תעשה טובה אתה וכל אותם ילדונים שבכל פעם שמעלים איזה שהוא

דיון בנוגע אנטי וירוס ממהרים להשמיץ את סימנטק ... לא שאני פאן בוי שלהם פשוט תסתכל על השורה הראשונה שרשמתי ותבין !

פורסם

יש כלל אני מאוד אוהב .... "אם זה לא מקולקל אז אל תנסה לתקן"

לזה בדיוק הכוונה. זה מקולקל. יש לך דברים שמפריעים לך איתו. זה הזמן המושלם לעזוב אותו ויש לך סיבה מספיק טובה לעשות את זה.

ואני לא משמיץ אותה סתם. הנה אתה בעצמך רואה שהמוצרים שלהם עושים בעיות. גם לאחר שביקשת מהם יפה לא לסרוק דואר, הם עדיין ממשיכים לעשות זאת. לדעתי זה דוגמא מספר אחת לתוכנה שלא ראוי להתיחס אליה כלל.

פורסם

זה נורא קל להגיד לבן אדם ללכת לקנות תוכנת אנטי וירוס אחרת

כשלא מדובר בכסף שלך.

אני גם מסכים עם DarkMatter

העליהום שעושים על NORTON מוגזם וחסר ביסוס

פורסם

דבר ראשון אל תגיד חסר ביסוס. אני מעולם לא הייתי אומר מילה על נורטון אם לא היה לי אותה, והיה לי אותה זמן רב.

התוכנה אכן כבדה יותר מכל תוכנה אחרת אנטיוירוס אחרת.(אולי חוץ מפנדה).

כמו כן היעילות שלה כאנטיוירוס נחותה יותר מאנטיוירוסים טובים כגון KAV,NOD32.

נגד הפרוול שלה אין לי מה להגיד שום דבר נגדו, שוב חוץ מהעניין של הכובד.

אבל מה אפשר להגיד על תוכנה שסימנו וי על מנת שלא תסרוק דואר יוצא, אך הוא נסרק בכל מקרה?

פורסם

אני לא יודע איך הגירסה האחרונה

אבל 2005 לא היתה יותר מדי כבדה אצלי, לא שונה מהותית מקספרסקי או BITDEFENDER

בקשר ליעילות שלה, אפשר הוכחות לנחיתות שאתה מדבר עליה?

פורסם
  • מחבר

מיועד לקודם ^אחי אל תתפס על עניין הV אוקיי (לא יודע לא נורא)....

לא פתחתי את הדיון כדי להכנס לעימותים וויכוחים שאין להם כל עזר , מסקנה: אל תסטה מן הנושא שלשמו נפתח הדיון . תודה

פורסם

היה לי את 2005. והוא כבד משמעותית מ-נוד32. הוא לוקח בסביבות 40 מגה זכרון כשה-GUI שלו מופעל.

נוד לוקח אולי גג 6.

ובקשר ליעילות, יש כל מיני אתרים שעושים השוואות.

בכל אופן היו לי כמה מקרים שהלכתי לחברים עם נורטון, שלא אמר מילה, ומיד עם התקנת נוד, הוא קפץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים