עבור לתוכן

בעיות חמורות ב Cubase 3 כגון שגיאת "send/don't" קריסה, ועוד. קורה גם בעוד דברים!

Featured Replies

פורסם

שלום!

שמעו, יש לי בעיה במחשב, אבל יותר בקיובייס. אני משתמש בקיובייס SX 3 גרסא 3.0.2.623.

תמיד היה לי בתכנה כל מיני בעיות כמו שגיאה Send report / don't send, וקריסות. אבל היום הגיע השיא. היה לי איזה שלוש פעמים רצוף את הודעת השגיאה SEND, כמה פעמים קריסה. ניסיתי לשמור את הקובץ על שם אחר, אבל לא עזר. ואז קיבלתי את שתי אלה (באותו הזמן)

http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/Cubase2.jpg

http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/Cubase1.jpg

יש לי המון שגיאות Send don't send, במשחקים (האחרון היה FEAR שבכלל לא יכלתי לשחק), עוד תוכנות ומשחקים, וגם קיבלתי כזאת בתוכנה Picture Manager של OFFICE (!!!). איך זה יכול לקרות?

אמרו לי שזה בעיה ב WINDOWS, אחרי שלא הצלחתי לפתור את FEAR, ושאין מה לעשות חוץ מ REINSTALL ל WINDOWS. האם זה נכון? ה XP שלי מקורי, אני לא מבין מה הבעיה!

תודה לעוזרים.

עריכה

עכשיו שיחקתי אובליביון, וזה קרה פעם ראשונה באמצע משחק :(

פורסם

תנסה להתקין וינדוס מחשב אמור לעזור בעיקרון

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון להתקין מחדש וינדוס? מזתומרת שמחשב אמור לעזור? :)

פורסם

* מחדש

פורסם

תריץ בדיקה של memtest לזיכרון הפנימי.

פורסם
  • מחבר

הי COMPONENT, האם memtest זה תוכנה או אפשרות ב WINDOWS? איפה אני מוצא את זה?

פורסם
  • מחבר

תודה DARK, הורדתי, צרבתי וזה עשה את הבדיקה על ה BOOT. אבל חיכיתי, לילה, בצפר, כבר 20 שעות וחצי וזה לא נפסק. נראה לי שהבדיקות חוזרות על עצמן... אז עשיתי ESC, וזה יצא. אמור להיות תוצאות כלשהם? כי במהלך הבדיקה הוא לא נתן לי שום הודעה או משהו על בעיה...

כדאי לי פשוט להסיר את קיובייס ולהתקין מחדש? זה ימחוק לי את ה VST'S?

פורסם
  • מחבר

שמעו, הסרתי קיובייס, התקנתי גרסא יותר חדשה (3.1) וזה עדיין קורה :nixweiss:

פורסם

ה-memtest אכן רץ בלולאה. אם הוא מוצא שגיאות הוא כותב באדום ברבע הימני-תחתון של המסך.

פורסם
  • מחבר

אז לא מצא שום שגיאה :xyxthumbs:

אבל הבעיה בקיובייס עדיין נמשכת! איזה ביאוס... ולהתקין מחדש WINDOWS זה סיפור! להתקין ולהגיר את כל הדרייברים מחדש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים