עבור לתוכן

מישהו פה משחק ?GUNZ יש לי כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

משחק ממש כיף בנתיים, למרות שלקח לו המון זמן להוריד בגלל שהוא עובד דרך TORRENT..? מוזר שהם פשוט לא שמים את זה ברשת להורדה..

בכל מקרה-אני בסה"כ שלב 3 ויש קטע שאפילו שחקן של שלב 1 יכול להרוג אותי בקלות...וגם אני הצלחתי להרוג כמה פעמים שלב 5 או 6-זה קרה שהרבצתי הרבה ואז התחיל לרדת לי מהקו הירוק? ואז זה הרג אותו...

עוד כמה שאלות-כמה זה משנה השריון, שווה לקנות?

בקרבות של הזירה, כמה פעמים הורידו אותי עם חרב ואז שהייתי על הרצפה ירו בי עם האקדחים והרגו אותי שהייתי על הרצפה, אני כשאני יורה-הוא כותה לי מעולה מצוין בלה בלה בלה, אבל זה לא הורג בכלל-כשפוגעים בי הקו האדום יורד די מהר..זה בגלל שאני מפספס?

בקיצור אחלה משחק..

פורסם

בעיקרון בגאנז הרמות לא משנות כמעט בכלל עד רמה 7 בערך כי אז מתחילים לקבל באונטי במספיק להרבה דברים..

בסך הכל אתה צריך להתקדם ואז לקנות דברים חדשים..

לי היו מלא לאגים[ועדיין יש] כי יש לי ראוטר ג'נרי[xD] ואני לא מוצא שום מדריך לפתיחת פורטים בשבילו אז פעם לקח לי מלא להתקדם עם הדמות הישנה שלי..

יש מדריכים גם איך לעשות BUTTERFLY שזאת שיטה מעצבנת אבל מועילה[משו כמו קופץ,מכה,הגנה לשניה,הולך קדימה מהר עוד כשאתה באוויר ושוב פעם מסביב ליריב,אבל זה יעיל בעיקר בקרבות אחד על אחד]

לי יש דמות של זכר ברמה 18 שדי נטשתי אותו ואחת די חדשה רמה 11 תכף.. עם בנות זה הרבה יותר קל למען האמת..

ואגב,לפני כמה חודשים כל ההורדות היו ישירות משרת HTTP רשמי,עכשיו כנראה אין להם הרבה תעבורה על השרת של האתר אז זה הגיע למצב הזה,אבל אפשר להוריד מFILE PLANET[לא קשה לפתוח משתמש חינמי שם למרות שהם מנסים להסתיר את זה ><] ועד לא מזמן היה אפשר להוריד את כל התיקיה מGUNZFACTOR

השריון לא עד כדי כך חשוב,תלך קודם על עוצמת נשקים ודברים מועילים אחרים..

פורסם

אתם יכול להסביר בקצרה על המשחק הזה אולי ? לא שמעתי עליו בכלל.

תודה.

פורסם

אתם יכול להסביר בקצרה על המשחק הזה אולי ? לא שמעתי עליו בכלל.

תודה.

משחק פעולה מגוף שלישי ברשת[MMORPG] כמובן עם אפשרויות לשדרוג נשקים והכל,מחולק לפי רמות,יש בו דברים מגניבים כמו ריצה על קיר באופקי ואנכי ועוד כמה..

החסרון הגדול שלו זה שיש מלא לאגים,והכל על השרתים הרשמיים,ככה שאפשר לפתוח רק ערוצים,אי אפשר לאחסן כלום וזה אחד הגורמים כנראה ללאגים..

פורסם

אני מבין שהוא חינמי? אם כן אז בטח בגלל שהוא בשלבי פיתוח וברגע שתיצא גירסא סופית הם יתחילו לגבות כסף לא?

פורסם

כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים