פורסם 2006 במאי 2919 שנים יש למה לצפות כל בעלי PSP. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7493 הבעיה היחידה שהוא יעלה 90$ וכמובן בארץ הרבה יותר (בסביבות ה600-700 ש"ח).
פורסם 2006 במאי 2919 שנים לא פרצו אותו כבר..? הצ'יפ הזה הוא סתם אוברקיל, כדי שתוכל להריץ תוכנות "ביתיות" עליו
פורסם 2006 במאי 2919 שנים מחבר יש כבר מזמן צ'יפ ל PSP בטח הצ'יפ הזה יש לו פיטצ'ריםפ נוטספים פשוט.ממש לא זה הראשון וגם הוא עוד לא יצאמה שהוא מאפשר זה בעצם להריץ גירסאות ישנות יותר של PSP כמו 1.5
פורסם 2006 במאי 2919 שנים מחבר אפשר לעשות דאון גריד ל1.5 גם בלי צ'יפ מגירסה 2.01 אי אפשר לעשות שום דאונגרייד (הגירסה שיש לי )
פורסם 2006 במאי 2919 שנים מגירסה 2.01 אי אפשר לעשות שום דאונגרייד (הגירסה שיש לי ) אני כמו אהבל שידרגתי ל2.7....
פורסם 2006 במאי 2919 שנים אני כמו אהבל שידרגתי ל2.7....חוץ מיזה הצ'יפ בטח לוקח יותר חשמל מהבטריה ואז היא נגמרת יותר מהר לא?מצטער על הדאבל פוסט!!!אם אחד המנהלים יוכל לאחד זה יהיה מבורך...sry שוב...
פורסם 2006 במאי 2919 שנים אם אין צ'יפ אז כל הזמן באינטנטר יוצאים משחקים של PSP להורדה? איך אנשים משחקים בהם אז?
פורסם 2006 במאי 2919 שנים קודם כל זה שיש מישחקים להורדה זה אומר שהצליחו ליפרוץ את המדיה אבל לא תמיד את ההגנות של המכשירבישביל פרוצים צריך גם לפצח תמדיה וגם תמכשירחוץ מיזה היו פריצות של התוכנה בעבר אבל מה שהציפ הזה נותן זה להריץ גם גירסה חדשה וגם ישנה או פרוצה על אותו מכשיר וליקבוע איזה גירסה תעלה בהתחלה ככה שאפשר להנות מ2 העולמות אני אישית חושב שהPSP במחירים של המישחקים שלו הוא מכשיר דפוק כל עוד מישתמשים רק בתוכנות החוקיותאבל מכשיר מישתלם למי שמישתמש באמולטורים ותוכנות לא רישמיות אחרות וצריך מכשיר חצי ניד(ביגלל זמן הבטריה והגודל הפיסי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.