עבור לתוכן

למה כונן Deskstar של Hitachi כ"כ מרעיש?

Featured Replies

פורסם

התקנתי במחשב של אחותי בחדר כונן SATA מסדרת deskstar של HITACHI ושמתי לב שהכונן ממש מרעיש, יש לה גם כונן של SAMSUNG ואותו בקושי שומעים... רק את ה-deskstar של hitachi...

חשבתי שאולי הכונן פגום אז עשיתי בדיקה עם התוכנה מאתר היצרן והתוכנה רושמת שאין בעיה בכלל...

האם הכוננים של hitachi פשוט מרעישים? מה אפשר לעשות כדי להפחית את הרעש? (אל תגידו לי להחזיר כי זה בלתי אפשרי, קיבלנו את זה במתנה...)

בכל זאת, חדר שינה... ???

פורסם

מצטער, אבל אין הרבה מה לעשות. תצטרך להשלים עם ה"טרקטור".

ככה הם הדיסקים של היטצ'י. הנושא בדוק מניסיון של מאות דיסקים כאלה שעברו תחת ידי.

(אני עובד בחנות מחשבים גדולה ומוכרים אצלי הרבה דיסקים של היטצ'י. הרעש מופיע בהמון דגמים.)

פורסם

שים אטמי אזניים.

דווקא לי יש שני דקסטארים במחשב, והם שקטים.

פורסם
  • מחבר

אין אפשרות להשקיט את זה איכשהו? ספוגים ? בידוד כלשהו? זה פשוט בלתי נסבל.

פורסם

יש אפשרות להקטין את הרעש, בכמה זאת באמת שאלה. פשוט תבודד עם אטם מגומי בין הקשיח לגוף המארז. למשל במארזים אכותיים יש אטמי גומי כאלו, אתה יכול לחתוך כאלה במו ידך. תנסה זה לא טורח גדול מדיי ותודיע מה קורה....

פורסם

http://www.hitachigst.com/hdd/support/download.htm#Optimize

יש שם תוכנה שניתן לשלוט דרכה על הAcoustic Management

זה מין BALANCE בין שקט וביצועים

תוכל לבחור שיהיה יותר שקט על חשבון ביצועים ולהיפך

פורסם

שטויות יש לי איטאצי' והכונן שקט ! , כנראה הכונן שלך פגום או דפקת אותו בהתקנה בטוח 100 אחוז שאתה לא טכנאי והתקנת אותו בלי רצועה אנטי סטטית

פורסם

התקנת אותו בלי רצועה אנטי סטטית

???WTF מה השטות הזאת? מה תמציא לנו עוד?

פורסם

אתה יודע מה זה רצועה אנטי סטטית בכלל ?

ולמה היא משמשת ?

"טכנאי"

שתבנה פעם מחשב או תהיה טכנאי במעבדה רצינית אולי תבין .

פורסם

ילד

תקשיב, אני טכנאי, הרכבתי לא מחשב אחד ולא שתיים, ואני לא מסוג "טכנאי פנטיום 4". אני אומר לך, אתה מפליץ שטויות.

אני עוקב אחר הודעותיך כבר זמן מה, אני שם לב לכמות ההודעות הטיפשיות שלך שחלקן אפילו מגיעות לרמה דיבילית.

אם אתה רוצה להמשיך, יש הודעות פרטיות, זה לא לדיון על גבי הפורום.

עריכה:

מעבדת מחשבים יהוד לך הביתה.

פורסם
  • מחבר

http://www.hitachigst.com/hdd/support/download.htm#Optimize

יש שם תוכנה שניתן לשלוט דרכה על הAcoustic Management

זה מין BALANCE בין שקט וביצועים

תוכל לבחור שיהיה יותר שקט על חשבון ביצועים ולהיפך

כמה אחוזים עליי להוריד בביצועים בערך כדי שאני לא אשמע רעש? ::)

ודבר נוסף, בכוננים השקטים הביצועים הם נמוכים מזה של Deskstar? ז"א ע"י התוכנה הזאת אני פשוט מגדיר אותו לעבוד כמו כוננים שקטים אחרים בשוק?

פורסם

תשחק עם זה ותראה

(לא היה לי כונן כזה בשביל לדעת)

פורסם

הרעשים הם בזמן מאמץ יעני כשאתה מעתיק/מחפש קובץ?

אם כן זה תקין לחלוטין

יש לי היטאצ'י/IBM וככה הוא עובד בשקט רק |במאמץ" הוא עושה רעש אבל זה כל הארד ורנדי רום מה זה רצועה אנטי סטטית בוא תסביר לי יטכנאי

פורסם

קניתי MAXTOR ויש לו קטעים שהוא משמיע חריקה כמו רכבת ממש מפחיד ב 80 אחוז מהזמן הוא מרעיש כמו כל כונן קשיח במאמץ אבל נראה שהוא דפוק כי יש לו רעש מוגזם הקטע שקניתי את זה מחנות בצפון ואין לי כוח להחזיר את זה

פורסם
  • מחבר

הרעשים הם בזמן מאמץ יעני כשאתה מעתיק/מחפש קובץ?

אם כן זה תקין לחלוטין

יש לי היטאצ'י/IBM וככה הוא עובד בשקט רק |במאמץ" הוא עושה רעש אבל זה כל הארד ורנדי רום מה זה רצועה אנטי סטטית בוא תסביר לי יטכנאי

כשהוא מבצע פעולה הוא עושה רעש, כשאני מעתיק קבצים הוא עושה רעש... אם אני אעזוב את המחשב ולא יגע בו הוא יעשה פחות רעש, אבל עדיין מדי פעם הוא יעשה רעש.

לי לדוגמא יש גם כונן SAMSUNG במחשב והוא שקט מאד, לא שומעים אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים