עבור לתוכן

המחשב עושה reset וקולות מוזרים

Featured Replies

פורסם

שלום,

קניתי מחשב לפני חודשיים ועכשיו פתאום הוא מתחיל להתכבות לי בפתאומיות ....ולפעמים הוא גם לא עולה..

מתי שהמחשב כן מצליח לעלות אז בקטעים שאני מפעיל תוכנה\כמה תוכנות או פותח כמה דפדפנים הוא מתחיל לעשות רעש של המאוורר חזק...כאילו הוא מגביר מהירות ונראה לי שהוא מתחמם או משהו כזה...ואז לפעמים המחשב נכבה...=\ מחשב חדש איזה באסה

תודה רבה לכל העוזרים

פורסם

לפי דעתי אתה צריך לבדוק את המאוורר שלך אם הוא תקין, ולהשתמש באחריות שקיבלת מהחנות ותבקש שיבדקו ויתקנו את זה...

כי אם זה מחשב שרק עכשיו קנית בטוח יש אחריות אז לכן תלך אליהם שיפתרו את הבעיה.

הסיבה להפעלות מחדש של המערכת יכולה לנבוע מכך שהמאורר לא יכול לקרר ולכן למחשב יש מנגנון מיוחד כדי למנוע התחממות יתר של הרכיבים.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שזה בעיה בספק כוח?

פורסם

אני חושב שלא כי אם היו בעיות בספק כוח אז או שהמחשב היה מנסה לעלות ואז נכבה ועוד מנסה לעלות ועוד פעם במהירות! אני מדבר איתך על מרווחים של שניות עולה נכבה עולה נכבה אפילו לא היית רואה את הביוס נדלק והנורות של המחשב היו משתגעות (ראיתי את זה אצל חבר שלי) או שפשוט המחשב לא היה עולה וזהו, אז יש סבירות מאוד מאוד נמוכה שזה ספק הכוח.

פורסם
  • מחבר

תודה...והמאוורר נמצא על המעבד או על הספק?<

פורסם

בבקשה.. על המעבד נמצא המאורר

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה ועוד דבר אחרון.....

אחרי שהמחשב עשה לי ריסטים ונתקע הרבה אז פתחתי אותו בבוקר והמחשב עלה כאילו הוא אחרי פירמוט כלומר הדסקטופ ריק והכל נמצא בהתחל...ועוד דברים שמעידים על זה שהמחשב עבר פירמוט בלי למחוק כלום.....ופשוט אני לא יכול לגרור! כלום לא תיקיות לא קבצים להזיז כלום!

פורסם

לדעתי זה יכול להיות מהספק כי הייה לי משהו דומה הוא הייה עולה אחריי 20 דק' בערך של עבודה הייה עושה ריסט \ נכבה...

בסוף גיליתי שזה הטמפרטורה של הספק אז פתחתי שימנתי וזה דיי הסתדר לי...

פורסם

עושה רושם שהמעבד מתחמם והמחשב נכבה אוטומטית ...

תבדוק טמפרטורות בביוס ..

פורסם
  • מחבר

מחשב חדש(חודש וחצי) רק הכרטיס מסך על הפנים בקרוב חדש...

הבעיה היא שהמחשב עושה ריסטים פול ועושה רעש של המאורר כאילו הוא עובד מהר.....קיצר התמונות של הטמפ' והמערכת:

בבקשה תעזרו לי ותיעצו לי מה לעשות,תודה

[attachment deleted by admin]

פורסם

מעבד על הפנים ולוח על הפנים ציפסט ATI :s05:

FSB 533 :-[

שמע לדעתי יש לך או בעיה בספק כוח או בעיה בזיכרון

פורסם
  • מחבר

מה עם הטמפ'?

ומה אני יכול לעשות כדי לפתור תבעיה?

פורסם

נדפק לך הראש מנוע.... לא סתם ...

תנקה את כל המארז מלכלוכים וגם תמאוורררים וכל מה שיש בפנים תשמן תמאווררים תחליף קרור אם כלום לא עוזר או שתאלתר משהו

ויכול להיות גם שהחמל שהספק מספק לחלקים במחשב לא יציב....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים