פורסם 2006 במאי 2819 שנים שלום,קניתי מחשב לפני חודשיים ועכשיו פתאום הוא מתחיל להתכבות לי בפתאומיות ....ולפעמים הוא גם לא עולה..מתי שהמחשב כן מצליח לעלות אז בקטעים שאני מפעיל תוכנה\כמה תוכנות או פותח כמה דפדפנים הוא מתחיל לעשות רעש של המאוורר חזק...כאילו הוא מגביר מהירות ונראה לי שהוא מתחמם או משהו כזה...ואז לפעמים המחשב נכבה...=\ מחשב חדש איזה באסהתודה רבה לכל העוזרים
פורסם 2006 במאי 2819 שנים לפי דעתי אתה צריך לבדוק את המאוורר שלך אם הוא תקין, ולהשתמש באחריות שקיבלת מהחנות ותבקש שיבדקו ויתקנו את זה...כי אם זה מחשב שרק עכשיו קנית בטוח יש אחריות אז לכן תלך אליהם שיפתרו את הבעיה.הסיבה להפעלות מחדש של המערכת יכולה לנבוע מכך שהמאורר לא יכול לקרר ולכן למחשב יש מנגנון מיוחד כדי למנוע התחממות יתר של הרכיבים.
פורסם 2006 במאי 2819 שנים אני חושב שלא כי אם היו בעיות בספק כוח אז או שהמחשב היה מנסה לעלות ואז נכבה ועוד מנסה לעלות ועוד פעם במהירות! אני מדבר איתך על מרווחים של שניות עולה נכבה עולה נכבה אפילו לא היית רואה את הביוס נדלק והנורות של המחשב היו משתגעות (ראיתי את זה אצל חבר שלי) או שפשוט המחשב לא היה עולה וזהו, אז יש סבירות מאוד מאוד נמוכה שזה ספק הכוח.
פורסם 2006 במאי 2819 שנים מחבר אוקי תודה ועוד דבר אחרון.....אחרי שהמחשב עשה לי ריסטים ונתקע הרבה אז פתחתי אותו בבוקר והמחשב עלה כאילו הוא אחרי פירמוט כלומר הדסקטופ ריק והכל נמצא בהתחל...ועוד דברים שמעידים על זה שהמחשב עבר פירמוט בלי למחוק כלום.....ופשוט אני לא יכול לגרור! כלום לא תיקיות לא קבצים להזיז כלום!
פורסם 2006 במאי 2919 שנים לדעתי זה יכול להיות מהספק כי הייה לי משהו דומה הוא הייה עולה אחריי 20 דק' בערך של עבודה הייה עושה ריסט \ נכבה...בסוף גיליתי שזה הטמפרטורה של הספק אז פתחתי שימנתי וזה דיי הסתדר לי...
פורסם 2006 במאי 3019 שנים מחבר מחשב חדש(חודש וחצי) רק הכרטיס מסך על הפנים בקרוב חדש...הבעיה היא שהמחשב עושה ריסטים פול ועושה רעש של המאורר כאילו הוא עובד מהר.....קיצר התמונות של הטמפ' והמערכת:בבקשה תעזרו לי ותיעצו לי מה לעשות,תודה[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במאי 3019 שנים מעבד על הפנים ולוח על הפנים ציפסט ATI :s05:FSB 533 :-[שמע לדעתי יש לך או בעיה בספק כוח או בעיה בזיכרון
פורסם 2006 במאי 3019 שנים נדפק לך הראש מנוע.... לא סתם ...תנקה את כל המארז מלכלוכים וגם תמאוורררים וכל מה שיש בפנים תשמן תמאווררים תחליף קרור אם כלום לא עוזר או שתאלתר משהוויכול להיות גם שהחמל שהספק מספק לחלקים במחשב לא יציב....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.