פורסם 2006 במאי 2919 שנים תשמע MCC זה קוד של מדיות VERBATIM ככה שאני משאר שהן אמורות להיות טובות.כמה הן עולות ?אם תקנה תריץ סריקות ותעלה לפה שכולנו נראה.
פורסם 2006 במאי 3019 שנים זה גם יצרן לא רע אם אני לא טועה הם מייצרים את המדיות ל TDK.בכל אופן אם זה מעניין אותך אותך לראות את האיכות שלהן אז תצרוב ותעשה סריקה.אישית כבר מזמן הפסקתי לדאוג לאיכות של מדיות CD אני כבר לא מגבהב עליהן כלום.
פורסם 2006 ביוני 219 שנים לCMC היו עליות ומורדות, בכלליות הם דיסקים בינוניים +.לTDK כבר שנים את הדיסקים שלהם מייצרת רייטק.
פורסם 2006 ביוני 219 שנים מחבר וגם רייטק לא משהו (כך הבנתי) איך אדע האם הם טובים שמעתי על קוד יצרן משהו
פורסם 2006 ביוני 219 שנים *מתערב*הורדתי כרגע את התוכנה ובצעתי את בדיקת השגיאות בדיסק מסוים ואלה השגיאות שנמצאו (בתמונה המצורפת) איך אני אמור לדעת מה זה נקרא טוב ומה זה נקרא לא טוב ומה הממוצע? לפי המקסימום? ממוצע? שניהם ביחד?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביוני 319 שנים איפה הסריקה עצמה?תעלה את הגרף ו אתהציון שהוא הביא.רגע אז מה זה הדף שצירפתי? איך נקראת הבדיקה שאני צריך לבצע בכדי לדעת אם הדיסק טוב אם ככה?^^^חחחחח כן תיארתי לעצמי... זה דיסק שיוצר פה בארץ אז מה הפלא? זה דיסק בן כמה שנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.