עבור לתוכן

GEFORCE 7900GT האם הכרטיס מספיק טוב לרזולוציות גבוהות??

Featured Replies

פורסם

שוב, אני אמליץ לך על 1800XT, או 1900XT, תלוי בתקציב, כי יש להם חצי גיגה זכרון פנימי מה שיעזור לך בעיבוד טקסטורות כבדות במשחקים.

• תגובות 51
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא מנסה להרגיז פה את חובבי הרזולוציות הגבוהות, אבל ..

אני ממש רוצה להבין למה צריך רזולוציה של 1600X1200. האם יש הבדל בתמונה בין 1280X1024 ?

אני כמובן יכול להשתעשע עד 1280X1024 כי יש לי LCD. ואכן ב 800X600 זה מציק לשחק. אבל כבר ב 1024X768 רואים טוב מאוד ובמעבר ל 1280 זה מבחינתי מספיק.

האם יש שיפור דרמטי שמצדיק את ההשקעה בכרטיסים מטורפים ברזולציות הגבוהות יותר??

אלא אם כן אתם משתמשים במסכים גדולים מאוד.

כי 1280 נותן כ 85DPI למסך 19" שזה ממש מספק וכל עליה ברזולוציה לא ממש נראית לעין.

פורסם
  • מחבר

אני גם מצטרף לשאלה שלך למרות שאני זה שהעלה את הנושא והיה לי חשוב הרזלוציה הזאת

אני עכשיו מתלבט אם לקנות LCD ואת הGT ואז אני ישחק הרבה זמן על הכל הכי גבוה ברזלוציה 1280X1024

או לקנות CRT ומשהו טיפה יותר טוב מGT ואז אני ישחר על הרזלוציות 1600X1200 אבל לא להרבה זמן

יש יתרונות וחיסרונות לכל דבר מצד אחד

LCD

היתרונות תופס קצת מקום יותר יפה אין קרינה פחות חשמל יותר מגניב ומהנה 19 אינטש זה 19 אינטש

חסרונות אי אפשר לשחק ברזלוציה 1600X1200 אי אפשר לשנות רזלוציה טבעית זה מורח או משהו כזה וזה יותר כסף

CRT

היתרונות אפשר לשחק על רזלוציה 1600X1200 ויותר אפשר לשנות רזלוציה טבעית ויותר זול

חסרונות תופס הרבה מקום פחות יפה יש קרינה יותר חשמל 19 אינטש זה בעצם 18 אינטש

ואני לא יודע מה יותר עדיף אם מישהו יכול לעזור לי להחליט

בוא נגיד שמקום לא כזה מפריע לי יופי זה קצת מפריע קרינה זה מפריע מאוד ברור שעדיף בלי חשמל לא מפריע זה ההורים משלמים

ולא יודע יותר מגניב כזה וכיף לשחק בLCD וגודל זה לא כזה מפריע אבל עוד אינטש זה גם מוסיף יחסית

אבל הכי מפריע זה הרזלוציה זה תלוי מה ההבדל בין 1600X1200 ל1280X1024 מה אתם אומרים האם זה הבדל כזה גדול??

רזלוציה טבעית לא מפריע כי אני לא יוריד מהרזולוציה גם בווינוס וגם במשחקים ומחיר גם פחות מפריע לי אני מעדיף לשלם עוד בשביל איכות

אבל לא יודע מקווה שתעזרו לי להחליט מה עדיף

פורסם

לא לקנות GT או כל כרטיס higher main stream ומעלה עם 256mb בלבד אלא אם אתם רוצים לשחק על הגדרות טקסטורה בינוניות במשחקים חדשים.

פורסם
  • מחבר

וואלה אז רגע יש מצב אתה מציע לי כרטיס מסך?? כאילו עד 2500 2600 שקל ככה אבל עדיף של GEFORCE ולא ATI

כי אני רוצהכ לשחק על רזלוציות גבוהות ובאיכות טובה

פורסם

x1900xt/x1800xt512 "קצת" עדיפים על כל מה של NV צריך להציע, במיוחד מבחינה של ביצועים ברזולוציות גבוהות ואיכות תמונה.

פורסם
  • מחבר

אבל אפשר לסמוך על ATI אני תמיד אוהב את גיפורס כמה כל אחד ממה שאמתה עולה וכמה MHZ יש לו בכל דבר??

פורסם

אבל אפשר לסמוך על ATI אני תמיד אוהב את גיפורס כמה כל אחד ממה שאמתה עולה וכמה MHZ יש לו בכל דבר??

אפשר לסמוך עליהם גם אני חובב של nVIDIA אבל שמע...

פה כבר רואים את ההבדלים ואני הייתי הולך על ה ATI כל עוד הוא בא עם 512 מגה זיכרון והוא במחיר נורמלי.

פורסם
  • מחבר

איזה חברות בATI טובות?? Gigabyte Sapphire MSI איזה טובות תרשמו לי מכל החברות שלהם מאיזה חברה עדיף

פורסם

קח את ההכי זול. בד"כ ההבדלים הם במהירויות השעון(OC מהמפעל) - חסר תועלת כיוון שאפשר להעלות לבד.

פורסם

אמ...

קח את ההכי זול. בד"כ ההבדלים הם במהירויות השעון(OC מהמפעל) - חסר תועלת כיוון שאפשר להעלות לבד.

מעולם לא ראיתי ATI עם OC רציני מהמפעל.

קח sapphire או msi.

ל-sapp יש גם מהדורות מיוחדות (toxxic) לכרטיסים מסוימים שלעיתים מגיעים עם קרור מים.

כדאי לבדוק.

פורסם
  • מחבר

כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1800XT 512MB VIVO PCI Express

PCI Express x16 ממשק

RADEON X1800 XT מעבד גרפי

512MB זכרון

DDR 3 1500Mhz מהירות וסוג זכרון

625Mhz מהירות מעבד גרפי

256 Bit ``ביט``

2560x1600 רזולוצית תלת מימד מקסימלית

VIVO,DVI,TV-OUT סוגי יציאות

3 שנים אחריות

איך זה?? יותר טוב מהGT?? ניראה לי שכע זה גם 625 MHZ ובהוא היה 530 וגם 1500MHZ ובהוא היה 1430 וגם זה 512 MB

וזה עוד 300 שקל ניראה לי זה סבבה אז איך הכרטיס??

פורסם

זה טוב... אבל לדעתי אמורה להיות עוד ירידת מחירים של ATI.

ויש לי תיקון לעצמי: ה-1900xt משמעותית יותר יקר מה-18XT, ולא עדיף בהמון.

אתה מבין על מה אני מדבר? זו שחיטה.

ירידת המחירים עוד לא הגיעה לארץ...

את הכרטיס מסך שלי קניתי בחו"ל, 390 דולר, כפול 4.6 זה 1794 שקל. היום בארץ אפשר להשיג אחד דומה של gainward (אני אמנם מנוע מלומר את החנות, אבל אצל הדובים :smile1: ואני ממש לא איש פרסום שלהם) ב-40 ש"ח פחות, ועם אחריות בארץ, מה שאין על הכרטיס שלי.

אתה מדבר על X1900XT- הוא כבר 1100 ש"ח יותר! זה לא עוד קצת ועוד קצת ועוד קצת..

פורסם

אבל ה-powercolor נראה טוב.

כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1800XT 512MB VIVO PCI Express

PCI Express x16 ממשק

RADEON X1800 XT מעבד גרפי

512MB זכרון

DDR 3 1500Mhz מהירות וסוג זכרון

625Mhz מהירות מעבד גרפי

256 Bit ``ביט``

2560x1600 רזולוצית תלת מימד מקסימלית

VIVO,DVI,TV-OUT סוגי יציאות

3 שנים אחריות

איך זה?? יותר טוב מהGT?? ניראה לי שכע זה גם 625 MHZ ובהוא היה 530 וגם 1500MHZ ובהוא היה 1430 וגם זה 512 MB

וזה עוד 300 שקל ניראה לי זה סבבה אז איך הכרטיס??

אחי, מדובר פה בשתי ליבות שונות- לכן המהירויות שלהן שונות, וזה שה-G71 היא רק 530 מגהרץ לא אומרת שהיא יותר חלשה, אלא רק שהיא יותר קרירה. זה כמו AMD וה-P4.

מה שמשפיע זה נפח ומהירות הזכרון, שהן לטובת ATI.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים