פורסם 2006 במאי 2819 שנים אוקי,יש לי במכשיר Emulator ל Sega Megadriveבזמנו היה לי את הקונסולה,והיו המון משחקים יפים,שכבר שכחתי את השם,והסיכוי שאני אעלה משהו מתהום הנשיה הוא אפסי,ובקשר למכשיר,אבד עליו הכלח והוא הועבר \נתרם למישהו אחר,אז אין לי איך להזכר,אבל נוסטלגיה זו נוסטלגיה,ובטח אתם מכירים כמה משחקים יפים וטובים.יש לי כבר GOLDEN AXEMORTAL COMBATמה אתם עוד ממליצים?תודה מראש
פורסם 2006 במאי 2819 שנים מחבר Sonic כאילו ברור : ווואלה נכון! תודה! שפכו כמה שיש לכם,יש לי 1GB במכשיר ואין לי איך למלא את זה...שירים אני בקושי שומע
פורסם 2006 במאי 2819 שנים יש את Streets of Rage ואת כל יתר הטובים אמרו למגה דריור יש גם RPG אבל אני לא אוהב אותםאם יש לך אמולטור שתומך גם בסגה CD אז לונר 1 ו2
פורסם 2006 במאי 2819 שנים Gunstar Heroesאחד המשחקים....אלאדין(aladin)Earthworm jim 1&2אגב באיזה מכשיר יש לך 1GB?גם לך יש PSP? אם כן אז אתה מתעסק עם hombrew?
פורסם 2006 במאי 2819 שנים מחבר איזה תותחים! תודה רבה... יש אתרים מלאים בROMS אבל יש ככ הרבה שאני לא יודע מאיפה להתחיל ומן הסתם אני לא אוריד את כל האתר. אני עם מכשיר 6680 סימביאני. יש לזה המון המולטורים,אבל אני אוהב את ה PicoDrive זה של המגה דרייב. עד עכשיו כל מה שאמרתם עובד מעולה,רק קצת בעיות עם הסאונד בחלק מהמשחקים. לא להאמין מצאתי Command And Conquer
פורסם 2006 במאי 2819 שנים צ'מע אם אתה רוצה באמת טונה משחקים תחפש בקאזה ובאימיול צריך ליהיות שם חבילות של ROMים....תחפש Genesis roms או משהו זה נותן לך חבילות של 100 משחקים בדרך כלל......רק תקווה שלא עלית על איזה ווירוס חחחחעריכה:אל תשכח שיש לך אימולטורים של SNES(Super Nintendo Entertainment System)עם משחקים מצויינים כמו StarFox וDonkey Kong Cuntry וכל משחקי זלדה למיניהם אם באמת בא לך לשרוף שעות.........
פורסם 2006 במאי 2819 שנים מחבר צ'מע אם אתה רוצה באמת טונה משחקים תחפש בקאזה ובאימיול צריך ליהיות שם חבילות של ROMים....תחפש Genesis roms או משהו זה נותן לך חבילות של 100 משחקים בדרך כלל......רק תקווה שלא עלית על איזה ווירוס חחחחעריכה:אל תשכח שיש לך אימולטורים של SNES(Super Nintendo Entertainment System)עם משחקים מצויינים כמו StarFox וDonkey Kong Cuntry וכל משחקי זלדה למיניהם אם באמת בא לך לשרוף שעות.........למה באימיול? יש מלא אתרים חינמיים... לא חסרים.ויש שם ערמות של משחקים,פשוט אני לא יודע איזה משחקים באמת יפים.ככ נוסטלגי היה להפעיל עכשיו את Aladinוגם Cool Spot ... ושלא לדבר על Golden Axe אחחח.... רק אני מחכה שתצא גרסה של Supaplex ל S60 וזה הכל.
פורסם 2006 במאי 2819 שנים עם איזה אמולטור אתה משתמש כי לא הצלחתי להפעיל את PICODRIVE על ה6680 שלי כנראה כי המסך הוא 262K צבעים...
פורסם 2006 במאי 2819 שנים מחבר יש כמה גירסאות של פיקו... אם אתה רוצה תן מייל אני אשלח לך את זו שאני משתמש בה
פורסם 2006 במאי 2819 שנים מחבר עם איזה אמולטור אתה משתמש כי לא הצלחתי להפעיל את PICODRIVE על ה6680 שלי כנראה כי המסך הוא 262K צבעים...שלחתי לך למייליש כמה גירסאות של פיקו...ל16K וכו..כנראה השתמשת בלא נכונה,קרה לי גם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.