עבור לתוכן

7950 GX2 הגיע לארץ!

Featured Replies

פורסם

Leadtek Winfast 7950 GX2 512MBX2 נכנס לפנדה כרגע במחיר דיי הזוי של 4464 ש"ח.

14050.jpg

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14050

לא ראיתי אותו עדיין באתר של לידטק, מצחיק ;D

עריכה:

חיפשתי סקירות בגוגל ללא הצלחה :/

פורסם

זה היה כבר כול היום לא שמתה לב

אני רציתי לפתוח את התרד כשזה רק היה

אבל זה כרטיס טוב ויש לי שאלה איזה ספק כוח צריך בשביל זה ויש אותו בפנדה או נועה אבל חזק שיכול להחזיק 4 כאלה

ומעבד טוב

מעניין איזה היה כרטיס לאסוס אם היה בטח ימציאו אפילו גרסה מיוחדת 7950GX4 EE

פורסם

יש פה קצת מידע על הכרטיס!

הכירו את המלך החדש בשוק כרטיסי המסך:

7950GX2

אני בטוח שכולם שמו לב למעבד הגרפי הכפול מבית היוצר של Asus ו-Gigabyte. לוח בודד עם שני מעבדים כמו בכרטיס 7800GT.

אתם בוודאי כולכם שמתם לב ש- GeForce 7950GX2 יהיה לוח בודד עם שני מעבדים גרפים מדגם G71, שיפעלו בתדירות של 500MHz עם זיכרונות שעובדים בתדירות של 1200MHz, בהם השתמשה nVIDIA כדי להוריד את המתח וההתנגדות, אבל כל אלה הן חדשות ישנות. לפי המפרטים הטכניים, הכרטיס 7950GX2 צפוי להיות מלך הביצועים ללא כל עוררין. לא רק עבור SLI. ואם מזכירים את עניין ה-SLI, גילינו שדווקא בבגלל כמה בעיות רישוי בתחום זה, המתייחס למספר יחידות העיבוד, מתקבל עיכוב בתהליך ההשקה של המוצר שמתאחר מאוד יחסית לתאריך ההשקה הרשמי.

ע"פ המקורות שלנו, הסיבה הלא רשמית לעיכוב היתה בעיות חומרה עם ה- SLI המרובע (ארבע יחידות עיבוד). וביקורות על המוצר 7900GX2. nVIDIA ככל הנראה רצתה שיעבור מספיק זמן כדי שאנשים ישכחו מעניין הפאשלה עם ה-SLI המרובע שהיתה להם בניסיון הראשון שלהם. הם הודיעו שההשקה מתוכננת לסוף חודש מאי, לאחר מכן שמענו על עוד עיכוב בהשקה, לפי העיתונות, הסיבה הרשמית היא בעיות טכניות. אבל אנחנו מאמינים שזה משהו אחר, התאריך המוערך לשחרור הכרטיס הוא בשישי ליוני. השאלה היא האם אתם יודעים מה קורה בתאריך זה? נכון! תערוכת המחשבים הגדולה ביותר בעולם, הנקראת Computex 2006 ואנחנו פשוט מאמינים ש-nVIDIA פשוט קפצה על ההזדמנות להציג כרטיס על ולגנוב את הכותרות בתערוכה. אחרי הכל התערוכה הולכת להיות מכוסה בעיתונאים מכל כיוון, ומתי יותר טוב להציג כרטיס חדש אם לא שכל העולם מסקר את המוצארים שלך. סיבה נוספת היא שאולי ב-nVIDIA חששו שאם הם יוציאו את הכרטיס קודם לתערוכה, בתערוכה עצמה לא יהיה להם משהו אטרקטיבי להציג. דוגמא נוספת לחברת שפעלה באופן דומה היא ג'יגה-ביט שדאגה שכמה מהמוצרים שלה יושקו במקביל לתערוכה.

אם כך, בשישי ליוני אתם תוכלו לראות כמה ביקורות, ואני מוכן להתערב שלא מעט מבקרים לא בדיוק יאהבו את הקטע הזה. אולי בגלל שהם יהיו צריכים להיות בתערוכת המחשבים בטיוואן רק כדי לקבל כרטיס 7950GX2 אם הם רוצים לבקר אותו ולהשוות את הביצועים שלו לעומת ביצועי ה-SLI. אני מניח גם שאנשי התקשורת החשוביםי יותר יקבלו שני כרטיסים כדי שיערכו ביקורת על SLI מרובעת. ולנו (כרגיל) לא יתנו כלום

החלק המענייו מכל הוא איך החברה מ-ATI יגיבו ליציאה של ה-7950GX2. אנחנו כבר שמענו על אפשרות של Crossfire מרובע. השאלה היא האם נראה אותה בתערוכה? האם ATI יוכלו להפתיע אותנו כמו nVIDIA? רק הזמן יגיד..

כרדיט ל NGO

פורסם

נחמד מה עם ג'יגה זיכרון במקום 512 :nixweiss:

פורסם

זה אם גיגה זיכרון אם לא סמתה לב :screwy:

פורסם
  • מחבר

זה היה כבר כול היום לא שמתה לב

אני רציתי לפתוח את התרד כשזה רק היה

אבל זה כרטיס טוב ויש לי שאלה איזה ספק כוח צריך בשביל זה ויש אותו בפנדה או נועה אבל חזק שיכול להחזיק 4 כאלה

ומעבד טוב

מעניין איזה היה כרטיס לאסוס אם היה בטח ימציאו אפילו גרסה מיוחדת 7950GX4 EE

לפי מה שליאור אמר לי כל ספק איכותי עם 4 ריילים של 12V יוכל להחזיק זוג מכונות כאלה....

SS Zeus 650W

OCZ GX 600/700W

FSP Epsilon

והכרטיס של אסוס יגיע עם 20 מגה הרץ יותר מהמפעל ויעלה 8000 שקל. :lol:

פורסם

ה-GX2 בקטלוג, לא בארץ.

פורסם

הוא הגיע ויש אותו בCD-LOG במחיר של 730+מע"מ שזה 3900ש"ח לדילר.

פורסם
  • מחבר

ה-GX2 בקטלוג, לא בארץ.

חשבתי שאין צורך לציין זאת ואני גם בטוח שהבנת מה הייתה הכוונה, אבל סבבה, אני יקח מתחכמים כמוך בחשבון בפעם הבאה.... אין לי ממש ברירה :nixweiss:

פורסם

בואנה אחים שלי כרטיס מסל לפנים ...

הפעם באמת הפציצו .. כל הכבוד לNVIDIA

חולה עליהם כל כרטיס מסך שלהם זה עבודת קודש .. !

פורסם

דווקא לא מחיר כזה שערורייתי לכרטיס כזה

תחשבו זה 2 כרטיסי 7900GT

אבל תופסים רק סלוט 1

בכל אופן לא שווה :)

הדור היה יהיה פי 2 יותר מהיר

פורסם

חשבתי שאין צורך לציין זאת ואני גם בטוח שהבנת מה הייתה הכוונה, אבל סבבה, אני יקח מתחכמים כמוך בחשבון בפעם הבאה.... אין לי ממש ברירה :nixweiss:

אז מה הסיבה לפרסום, או לפחות לכותרת? לא יהיה נכון יותר ופחות מטעה לכתוב שה-GX2 יצא והוא בדרך לארץ? אני בטוח שהרבה גולשים מתבללים(אלו שעוקבים וגם אלו שלא) מהכותרת הזו.

פורסם

מישהו יודע האם הכרטיס הזה ( 7950 GX2 ) בניגוד לכל הכרטיסים של NVIDIA עד עכשיו, יתמוך הפעם ב - AA+HDR ? (אחרת מה הוא שווה בכלל?)

פורסם
  • מחבר

dennis14, הליבה היא אותה ליבה כמו ב7900GTX/GT (שם קוד G71), ככה שאין שום סיבה שHDR+AA יתאפשר.

DaKing, אמרתי שבפעם הבאה אני יקח את זה בחשבון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים