עבור לתוכן

conero Vs 930D

Featured Replies

פורסם

אבא שלי אמר לי משהו כזה שנגיד בכל מדינה שאתה חוזר משם אז אתה בשדה תעופה ואני לא בדיוק לאן הוא אמר שהולכים אבל אתה צריך לומר שיש לך מוצר שנקנה מאותה ארץ והכול והם מביאים לך החזר כספי של המע"מ בארץ...

זאת אומרת נגיד קניתי כרטיס מסך בארה"ב שעולה 100 דולר, אני בשדה תעופה הולך לאנשהו ואומר שם שקניתי את הכרטיס בארה"ב, מראה חשבונית, ומביאים לך החזר כפסי של המע"מ בארץ (במקרה זה- יוצא 16.5 דולר) ואז אתה יכול או לא להצהיר על המוצר בארץ אבל אם אתה משלם את המע"מ אז אתה בעצם מביא את ההחזר שהם הביאו לך ככה שאתה לא משלם מכספך- ככה אבא שלי אמר לי והוא טס די הרבה

מקווה שזה נכון :-* :cool2:

• תגובות 86
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אממ אבא שלך צודק אתה צריך להיות עם דרכון זר כלומר דרכון ישראלי בארה"ב או דרכון קנדי בארץ יש מקום כזה בבן גוריון שאתה מביא קבלות ומראה מוצר ומשהו כזה ומחזירים לך את המע"מ אא שלך צודק..

פורסם

נו אז יאללה זה כל הסיפור :yelclap:

לא מכס ולא מע"מ אפילו :lol:

וזה אפילו ללא פחד כי אתה מצהיר על זה ועדיין לא משלם כלום :xyxthumbs:

קיצר אם אני בארצות הברית לפני קניית המחשב החדש- חגיגה אני עושה שם :cool2:

פורסם

אפשר לקחת את המע"מ וארה"ב וגם לדפוק את המכס בארץ ואתה מרוויח עוד 16 אחווז :lol:

פורסם

אפשר לקחת את המע"מ וארה"ב וגם לדפוק את המכס בארץ ואתה מרוויח עוד 16 אחווז :lol:

:smile1::lol::silly::jump:

פורסם

שאתה יוצא מאיזה ארץ אתה מציג את החשבונית ואז מחזירים לך חלק מהמע"מ המקומי ששלמת, איזה חלק תלוי באיזה ארץ קנית.

פורסם

בדיוק

אם קנית מוצר ב100 דולר בארצות הברית

אז אתה הולך למקום הזה בשדה תעופה

הם מחזירים לך את המעמ של אותה מדינה (אני חושב שבUSA זה יותר נמוך מהארץ אני חושב זה 12 אחוז)

לא של המדינה שאתה נוסע אליה אלא של המדינה שקנית ממנה את המוצר

ואם המעמ של המדינה הזאת יותר גבוה משל הארץ אז הרחוות כמה שקלים בחזרה לכיס

אם הוא יותר נמוך אז תצטרך להשלים כמה שקלים מהכיס שלך (בתנאי שאתה מהצהיר)

פורסם

צריך לשנות את כותרת הת'רד ל- "מדיניות המע"מ והמכס בישראל"

שמעתי שאם אתה יוצא עם משהו ורושם אותו במכס אז כשאתה חוזר אז אתה פטור מלשלם עליו.

קח איזה פנטיום 3 ותחזור עם קונרו חדש ועסיסי.

פורסם

בקיצור מעבד תשים בכיס או בארנק של אמא שלך ועוד יצא לך החזר יפה..אני מביא הכל ולא תפסו אותי וגם כל המשפחה שלי אתה מבין מזה מסך של 8-10 קילו להכניס ווידאו ארוז שלא נפתח, אפשר להכניס הכל אם לא להיות תמימים ולחוצים.

כמובן חוץ מסמים או משהו חפץ אומנות שיש אולי מידע מודיעיני.

פורסם

שמעתי שאם אתה יוצא עם משהו ורושם אותו במכס אז כשאתה חוזר אז אתה פטור מלשלם עליו.

:lol: :lol:

פורסם

כשאתה יוצא ורושם הם רושמים דגם וגם לפעמים מצלמים אז אל תחשוב שתצא עם נייד שעולה 500 דולר ותכניס נייד ב10 אלף דולר בלי שישימו לב

פורסם

טוב הדיון סטה מספיק

תפתחו ת'רד בכללי

ננעל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים