פורסם 2006 במאי 3019 שנים אבא שלי אמר לי משהו כזה שנגיד בכל מדינה שאתה חוזר משם אז אתה בשדה תעופה ואני לא בדיוק לאן הוא אמר שהולכים אבל אתה צריך לומר שיש לך מוצר שנקנה מאותה ארץ והכול והם מביאים לך החזר כספי של המע"מ בארץ... זאת אומרת נגיד קניתי כרטיס מסך בארה"ב שעולה 100 דולר, אני בשדה תעופה הולך לאנשהו ואומר שם שקניתי את הכרטיס בארה"ב, מראה חשבונית, ומביאים לך החזר כפסי של המע"מ בארץ (במקרה זה- יוצא 16.5 דולר) ואז אתה יכול או לא להצהיר על המוצר בארץ אבל אם אתה משלם את המע"מ אז אתה בעצם מביא את ההחזר שהם הביאו לך ככה שאתה לא משלם מכספך- ככה אבא שלי אמר לי והוא טס די הרבה מקווה שזה נכון :-*
פורסם 2006 במאי 3019 שנים אממ אבא שלך צודק אתה צריך להיות עם דרכון זר כלומר דרכון ישראלי בארה"ב או דרכון קנדי בארץ יש מקום כזה בבן גוריון שאתה מביא קבלות ומראה מוצר ומשהו כזה ומחזירים לך את המע"מ אא שלך צודק..
פורסם 2006 במאי 3019 שנים נו אז יאללה זה כל הסיפור לא מכס ולא מע"מ אפילו וזה אפילו ללא פחד כי אתה מצהיר על זה ועדיין לא משלם כלום קיצר אם אני בארצות הברית לפני קניית המחשב החדש- חגיגה אני עושה שם
פורסם 2006 במאי 3019 שנים שאתה יוצא מאיזה ארץ אתה מציג את החשבונית ואז מחזירים לך חלק מהמע"מ המקומי ששלמת, איזה חלק תלוי באיזה ארץ קנית.
פורסם 2006 במאי 3019 שנים בדיוקאם קנית מוצר ב100 דולר בארצות הברית אז אתה הולך למקום הזה בשדה תעופה הם מחזירים לך את המעמ של אותה מדינה (אני חושב שבUSA זה יותר נמוך מהארץ אני חושב זה 12 אחוז)לא של המדינה שאתה נוסע אליה אלא של המדינה שקנית ממנה את המוצרואם המעמ של המדינה הזאת יותר גבוה משל הארץ אז הרחוות כמה שקלים בחזרה לכיסאם הוא יותר נמוך אז תצטרך להשלים כמה שקלים מהכיס שלך (בתנאי שאתה מהצהיר)
פורסם 2006 במאי 3019 שנים צריך לשנות את כותרת הת'רד ל- "מדיניות המע"מ והמכס בישראל"שמעתי שאם אתה יוצא עם משהו ורושם אותו במכס אז כשאתה חוזר אז אתה פטור מלשלם עליו.קח איזה פנטיום 3 ותחזור עם קונרו חדש ועסיסי.
פורסם 2006 במאי 3019 שנים בקיצור מעבד תשים בכיס או בארנק של אמא שלך ועוד יצא לך החזר יפה..אני מביא הכל ולא תפסו אותי וגם כל המשפחה שלי אתה מבין מזה מסך של 8-10 קילו להכניס ווידאו ארוז שלא נפתח, אפשר להכניס הכל אם לא להיות תמימים ולחוצים.כמובן חוץ מסמים או משהו חפץ אומנות שיש אולי מידע מודיעיני.
פורסם 2006 במאי 3119 שנים צריך לשנות את כותרת הת'רד ל- "מדיניות המע"מ והמכס בישראל" שמעתי שאם אתה יוצא עם משהו ורושם אותו במכס אז כשאתה חוזר אז אתה פטור מלשלם עליו. קח איזה פנטיום 3 ותחזור עם קונרו חדש ועסיסי. :lol:
פורסם 2006 במאי 3119 שנים צריך לשנות את כותרת הת'רד ל- "מדיניות המע"מ והמכס בישראל"שמעתי שאם אתה יוצא עם משהו ורושם אותו במכס אז כשאתה חוזר אז אתה פטור מלשלם עליו.קח איזה פנטיום 3 ותחזור עם קונרו חדש ועסיסי.כשאתה יוצא ורושם הם רושמים דגם וגם לפעמים מצלמים אז אל תחשוב שתצא עם נייד שעולה 500 דולר ותכניס נייד ב10 אלף דולר בלי שישימו לב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.