עבור לתוכן

מחפש תוכנה לעריכת וידאו + אודיו מקצועית מאוד.. פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

שלום

אני עורך סרטים במחשב שצולמו במצלמת וידאו דיגיטלית, ורציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה מקצועית שתאפשר לי בקטע מסויים מהסרט שאני עורך, להגביר את הסאונד של האנשים שמדברים ולהנמיך את רעשי הרקע אשר מפריעים לשמוע את הדיבור.

בשביל דבר כזה דרושה תוכנה מקצועית ביותר, ולכן אני מנסה את מזלי כאן איתכם בשאלה אם מישהו מכיר במקרה תוכנה המסוגלת לעשות את זה?

תודה רבה :)

פורסם

Adobe Premiere 2.0

אחת התוכנות הטובות בשוק.

פורסם
  • מחבר

תודה

אתה אולי משתמש בתוכנה? ותוכל להנחות אותי איפה פחות או יותר אני מתעסק עם הקולות רקע? כי חיפשתי קצת בתוכנה ולא ראיתי אפשרות מסויימת לשנות קולות בתוך השיר/סרט

ושוב תודה

פורסם

בשביל הורדת קולות רקע ורעשים מומלץ להשתמש ב Cool Edit Pro 2.1 .. (במקרה שלך תשתמש רק באודיו של הסצנות )

פורסם

תגדיר קולות רקע?

אתה יכול ליצור כמה ערוצי אודיו מקבילים שאתה רוצה ולהגדיר לכל אחד את העוצמה שלו וכל מיני פילטרים של שילוב הערוץ עם האחרים.

דרך אגב Premier היא תוכנה לא פשוטה בכלל (כמו כל התוכנות של אדובי) אבל מקצועית ומקיפה מאד. יש סיכוי שייקח לך זמן למצוא פונקציות מסויימות, אבל אם לא תתיאש (ותריץ את החיפושים הנכונים בגוגל), תמצא אותן בסופו של דבר.

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בפוטושופ ועוד תוכנות של ADOBE הם קצת מסובכות אבל שמתרגלים זה קל.

אין לי בעיה לחפש מדריכים ובעזרה ולשבת שעות וללמוד את התוכנה, השאלה שלי היא: אם יש לי סרט שמישהו מדבר בו, ובנוסף לדיבור שלו שומעים רוחות, אני רוצה להוריד את הקולות של הרוחות ולהגביר את הדיבור, ככה שיבינו מה הבנאדם אומר, זה אפשרי לעשות בתוכנה הזאת?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים