פורסם 2006 במאי 2719 שנים שלום לכולם, התקציב הוא עד 600 שקל(!) ראיתי את הכרטיס הנ"ל בחנות SKYPC שקרובה מאוד לביתי. השימושים הם משחקים דיי ישנים כגון Q3, CS1.6 וגם חדשים כגון Q4, אולי UT04 קצת AOE3 ומדי פעם גם NFS MW. רציתי לדעת אם הכרטיס הנ"ל יספיק לי לשימושים אלה, ובמיוחד רציתי לדעת על הכרסא הזאת של פליט האם היא שווה לקניה כי הבנתי מהפורום שהכרטיסים של פליט הם ככה ככה ויכולים להשרף ביום בהיר אחד.. תודה רבה קובי
פורסם 2006 במאי 2719 שנים היית צריך להריץ חיפוש כי הנושא נטחן עד עפר לנושא, זה הכרטיס המשתלם ביותר בתקציב 600 ש"ח פאליט אמנם נחשבת חברת קבר, אבל אין קשר בין הכרטיסים הרגילים שלה לכרטיסי הGolden שמיוצרים במפעל אחר ומרכיבים איכותיים יותר
פורסם 2006 במאי 2719 שנים מחבר את זה שהכרטיס הוא המשתלם ביותר עד 600 אני יודע עשיתי חיפוש כבר וראיתי הכל..רציתי רק רק לדעת על החברהאיך זה יכול להיות שהגולדנים לא מיוצרים אצל פליט?איפה הם מיוצרים?זאת אומרת ששווה לי לקחת את הכרטיס הזה ב600?
פורסם 2006 במאי 2719 שנים מהדורת הגולדן של פאליט מיוצרת במפעל של גיינוורדוכך גם הכרטיסים המשופרים של אקספרטויז'ןשלושת החברות הן שותפות בתחום הזה ואפשר לשים לב שהכרטיסים שלהן כמעט זהיםכן, סופית כדאי לך לקנות את הכרטיס הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.