פורסם 2006 במאי 2719 שנים היי...ברגע שאני מנסה לעשות import לvideo כלשהו, אני מקבל את השגיאה הבאה unsupported compression in fileואני לא מצליח להבין למה אני מקבל את השגיאה... הרי הפורמט נתמך ע"י התוכנה...חשבתי שאולי הבעיה היא בvideo המסויים שרציתי, אז בדקתי במספר קטעים אחרים, והבעיה חוזרת על עצמה...אז מה הבעיה?תודה מראשinstall
פורסם 2006 במאי 2919 שנים איזה סוגי קטעים אלה ? AVI ? MPEGS ? וכן האם יש לך את הקודק DVPanasonic ? איזו גירסה של פרימייר ? קצת אינפורמציה ...
פורסם 2006 במאי 2919 שנים פורמט AVI מקודד בDIVXלרוב AVI היא סתם סיומת, בלי קשר המקורי. פורמט AVI - וידאו ואודיו לא דחוסים.אם אני זוכר נכון, צריך DIVX PRO בשביל לייבא DIVXים לפרמיירעריכה: לא ממליץ לך לעבוד בעריכה עם וידאו דחוס MPEG4 כלשהו.
פורסם 2006 במאי 2919 שנים אכן כן , מומלץ קודם כל להתקין את כל הקודקים שקשורים ל DIXV \ XVID וחברים שלהםאחר כך פתח את הסרט ב virtual Dub ותקודד אותו או בקודק של DV או ללא דחיסה (דורש הרבה מקום בהארדיסק) לאחר שהקבצים מוכנים , אז תעביר לפרימייר ותוכל להתחיל לעבוד
פורסם 2006 ביוני 119 שנים Adobe Premiere באמת עושה בעיות עם DivX/Xvid.אני ממליץ לעבוד עם קובץ לא דחוס בכלל למרות שאלו קבצים ענקיים.לאחר העריכה אני ממיר את הקבצים האלו לאיזה פורמט שאני רוצה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.