עבור לתוכן

עזרה באבחון הארדיסק

Featured Replies

פורסם

שלום אני זקוק לתוכנה אמינה שתבדוק לי את ההארדיסק .. אני קיבלתי שגיאה מנורטון גו-באק שיש לי סקטורים פגומים... יש למשהו המלצה על תוכנה טובה לביצוע המשימה ? רצוי שלא אזדקק לפלופי דיסקט כי אין לי כזה ..

פורסם

בדרך כלל לכול חברה יש תוכנה משלה (כמובן שיש תוכנות חיצוניות)...

כנס לאתר של היצרנית הHD שלך ותוריד..

פורסם
  • מחבר

טוף אז ככה.. התגלו לי כמה סקטורים פגומים ואני מעוניין להחליף את הדיסק.. הבעיה כביכול היא שהדיסק לא נרכש בארץ אלא בארה"ב ודוד שלי הביא לי את זה..

פעם עשיתי את זה עם הארדיסק אחר שהיה לי והחלפתי אותו כשידעתי מי היבואנים שאחראיים על זה בארץ.. אבל עם סאמסונג זה בעיה כי אני לא יודע מי היבואנים .. משהו יכול לעזור לי עם זה ? הוא בן 8 חודשים והוא בטוח באחריות.

פורסם

מוזר, באתר של סמסונונג לא מופיע "ישראל" אבל כן מופיע "פלסטין"... קצת מטריד.

בכל מקרה לא מצאתי מי נותן שירות בארץ, עקרונית עדיךף לך לעשות כזה דבר -

כנס לאתר סמסונג ובצע הרשמה להארדיסק שלך support->register product(תצטרך את המספר הסידורי שמופיע על הדיסק).

אחרי זה תוכל לשלוח שאלה לגבי האחריות (האם היא בינ"ל) ולגבי נותן השירות בישראל.

זו הדרך הכי נוחה ומדוייקת לעשות את זה.

פורסם

מוזר, באתר של סמסונונג לא מופיע "ישראל" אבל כן מופיע "פלסטין"... קצת מטריד.

"קצת" מטריד? האנשים האלה חושבים שאין לך זכות קיום ומעדיפים לרשום מדינה שלא היתה ולא נבראה במקומך וזה "קצת" מטריד אותך?

מצטער אבל הניסוח הדליק אותי

פורסם

יאללה כולם לשלוח אימייל לסמסונג מה זה צריך להיות??????? :bash: :bash: :bash:

פורסם

"קצת" מטריד? האנשים האלה חושבים שאין לך זכות קיום ומעדיפים לרשום מדינה שלא היתה ולא נבראה במקומך וזה "קצת" מטריד אותך?

מצטער אבל הניסוח הדליק אותי

זה היה סוג של ציניות מינימליסטית... ברור שזה מטריד מאד, אפילו מרתיח.

לפחות אין להם מרכז תמיכה ב"פלסטין"...

אני מוצא את זה כסיבה עוד יותר טובה להתאמץ עד שיחליפו לי את ההארדיסק לחדש.

שיפסידו קצת כסף האנטישמים.

דרך אגב - אם מישהו מכיר גוף בארץ שאפשר לפנות אליו בנושא ישראל/פלסטין הזה, שיפרסם את זה כאן.

פורסם
  • מחבר

כל הלילה הרצתי אבחון דיסק ולצערי הרב הוא הצליח לעבור אחוז אחד במשך כל הלילה..! היו לי כלכך הרבה שגיאות שנדמה שבהארדיסק שרוף יש פחות.. מה שגם אני לא סגור אל מי אני יכול לפנות ובטוח שאני לא נותן את זה לאיזה מוחמד מהשטחים!

חברה של אנטישמים.. אם היו לי כוחות הייתי מארגן חרם צרכנים עליהם.. אבל לא לפני שאני אקבל מהם תשובה במייל למה אין להם שום תמיכה בארץ. אני מקווה שתהיה להם סיבה טובה ממש..

עריכה: טוב מצאתי היכן מטפלים בזה.. קבוצת חיון מטפלת בזה (לטובת הכלל)

הם אמרו להגיע עם הדיסק ואם הוא תקול יחליפו לי אותו במקום.

נ.ב. אני עדיין הולך לשלוח מייל לסאמסונג בנוגע לפלסטין

פורסם

זה היה סוג של ציניות מינימליסטית... ברור שזה מטריד מאד, אפילו מרתיח.

לפחות אין להם מרכז תמיכה ב"פלסטין"...

אני מוצא את זה כסיבה עוד יותר טובה להתאמץ עד שיחליפו לי את ההארדיסק לחדש.

שיפסידו קצת כסף האנטישמים.

דרך אגב - אם מישהו מכיר גוף בארץ שאפשר לפנות אליו בנושא ישראל/פלסטין הזה, שיפרסם את זה כאן.

מצטער במקום לפרוק את העצבים שלי עליהם פרקתי אותם עליך כפתור הMAILTO היה רחוק מדי :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים