פורסם 2006 במאי 2719 שנים אני מתכוון שבוע הבא כנראה לרכוש מחשב חדש ואני מחפש כ.מסך שישמש אותי לפעמים למשחקים, אבל בעיקר לעבודה עם תוכנות (כולל תוכנות גראפיות).אני די ננעלתי על Geforce 7600GS. עכשיו ראיתי סקירה על כ.מסך זה של יצרן Galaxy ב http://www.guru3d.com/article/Videocards/347/1/וכתוב שם שבעצם הוא מגיע עם Gpu Speed של 500 Mhz, לעומדת הרגיל שמגיע עם 400 Mhz וגם המהירות של הזיכרון של 1400 Mhz במקום ביצרניםאחרים שמגיעים עם 800 Mhz. אני אישית לא מכיר יותר מידי את היצרן הזה והוא בד"כ לא נמצא בין היצרנים המובילים של הכרטיסים.אם מישהו מכיר את היצרן הזה Galaxy ולהביא פה כמה המלצות אני מאד אשמח. ???
פורסם 2006 במאי 2719 שנים אין לי ניסיון אבל GALAXY נחשבת לאחת החברות הכי טובות שיש בארה"ב.. אני לא חושב שיש לה יבואן רשמי בארץ אבל ראיתי כרטיסים שלה בKSP.. אתה יכול ללכת על החברה הזאת בלי לדאוג בכלל - אחלה חברה.
פורסם 2006 במאי 2719 שנים הכרטיס הכי משתלם בשוק! מהירויות 500/1400 (כמעט כמו GT) זכרונות 1.2ns קירור זלמן ביוס כפול (מאוד עוזר במקרה שהצריבה נדפקת) עולה +/- כמו GS רגיל לדעתי לך עליו
פורסם 2006 במאי 2719 שנים מחבר כן, הכרטיס שנסקר באתר הוא PCI-E והוא עולה בסביבות 860 ש"ח ב KSP.מחיר יחסית זול לכרטיס כזה עם מהירות זיכרון וליבה כאלה וגם יש לכרטיס מאוורר של Zalman שהוא מאוורר שקט וחזק יחסית.הבעייה היא שהיצרן הזה לא מוכר בישראל ואני חושש מהרבה בעיות איתו.
פורסם 2006 במאי 2719 שנים זאת חברה מוכרת בחול הבעיה שלא מיבאים כרטיסי מסך שלה לארץ חוץ מכמה חניות .......ב KSP יש כרטיסי מסך שלה ......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.