פורסם 2006 במאי 2719 שנים אני מחפש תוכנה שאיתה אוכל בקלות לערוך ID3 תאג של כל השירים שלינחמד גם אם בסוף התוכנה תדע לשנות את השמות של הקבצים לפי ה-ID3 שקבעתי (לדוגמא בפורמט track - artist - title.mp3)המלצות?
פורסם 2006 במאי 2719 שנים מחבר יש כמה סוגים שונים של ID3 בעברית?התוכנה הראשונה מזהה לי חלק מהשירים בגיבריש כשהמדיה פלייר עובד איתם יופימה הקטע?
פורסם 2006 במאי 2719 שנים יש כמה סוגים שונים של ID3 בעברית?התוכנה הראשונה מזהה לי חלק מהשירים בגיבריש כשהמדיה פלייר עובד איתם יופימה הקטע?אני לא יודע לגבי התוכנה הראשונה, אבל תגי ID3 של שירים בעברית ניתן לערוך (כלומר אין תוכנה/DataBase ייעודי בעברית, כמו למשל MusicBrainz).לא הבנתי את השאלה על כמה סוגי ID3? תביא איזה PrintScreen כדי שנבין.בשביל שירים בלועזית תשתמש ב-MusicBrainz Tagger. (כבר המלצתי על התוכנה עשרות פעמים בפורום ואף אחד לא ממש מקשיב לי. מוזר, כי כל מי שמשתמש בתוכנה חושב שהיא מעולה).
פורסם 2006 במאי 2719 שנים מחבר יש לי 2 שירים במדיה פלייר רואים בשיניהם ID3 בעברית בלי שום בעיהבתוכנה הראשונה שהציעו לי רואים עבור הראשון עברית בלי שום בעיה ועבור השני גיברישאני עורך אותם ידנית, לא צריך שזה יחפש לי מידע באינטרנט.
פורסם 2006 במאי 2719 שנים יש לי 2 שירים במדיה פלייר רואים בשיניהם ID3 בעברית בלי שום בעיה בתוכנה הראשונה שהציעו לי רואים עבור הראשון עברית בלי שום בעיה ועבור השני גיבריש אני עורך אותם ידנית, לא צריך שזה יחפש לי מידע באינטרנט. למה? בשביל שירים בלועזית תשתמש ב-MB, פשוט תנסה ותראה.
פורסם 2006 במאי 2719 שנים אני יודע אבל אני מדבר פה על שירים בעברית יש מישהו שמבין בזה? כמו שכבר אמרתי, הפתרון היחיד לשירים בעברית זו עריכה עצמונית (=ידנית, בשפת המור ).
פורסם 2006 במאי 2719 שנים מחבר מה אתה לא קולטאני עורך את זה ידנית, אבל זו לא הבעיה שלייש לי 2 שירים שיש להם כבר ID3 במדיה פלייר רואים בשיניהם ID3 בעברית בלי שום בעיהבתוכנה הראשונה שהציעו לי רואים עבור הראשון עברית בלי שום בעיה ועבור השני גיבריש
פורסם 2006 ביוני 119 שנים בשביל שירים בלועזית תשתמש ב-MusicBrainz Tagger. (כבר המלצתי על התוכנה עשרות פעמים בפורום ואף אחד לא ממש מקשיב לי. מוזר, כי כל מי שמשתמש בתוכנה חושב שהיא מעולה). אולי, אבל היא מצריכה רישום וזה ממש מעצבן. יש לי 2 שירים במדיה פלייר רואים בשיניהם ID3 בעברית בלי שום בעיה בתוכנה הראשונה שהציעו לי רואים עבור הראשון עברית בלי שום בעיה ועבור השני גיבריש אני עורך אותם ידנית, לא צריך שזה יחפש לי מידע באינטרנט. זה משהו עם UNICODE - אני לא בטוח בדיוק מה תנסה את הפיתרון כאן: http://www.anytag.de/forums/index.php?showtopic=3076 (הבעייה הזאת חוזרת לי גם בIRIVER PLUS - לא יודע למה ) אתה יכול גם לנסות את הגירסה החדשה של התוכנה - 2.36 נראה שזה סודר שם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.