פורסם 2006 במאי 2719 שנים אני מתכנן לקנות מחשב דנדש עם צאתו של הקונרו הבא עלינו לטובה.מבחינתי תמיכה ב Crossfire 3200 - RD580 היא חובה (פשוט משום שכרטיסי המסך של nVidia וה SLI שלהם פחות טובים מ ATI וה crossfire ואני מתכוון להשקיע בכרטיס חזק מאד).כמובן שיכולות OC טובות יתקבלו בברכה.האם מישהו ראה תחזית ללוחות כאלה? (אני בטוח שיהיו - זה ענין של זמן)
פורסם 2006 במאי 2719 שנים אם אני זוכר נכון מישהו הצליח להפעיל SLI על 975 ע"י כך שהוא רימה את הדריורים (של הלוח ) וגרם להם לחשוב שמדובר בלוח עם שבב NF4 SLIX16 ....לינק בקרוב...עריכה:לא זכרתי נכון...מדובר בלוח CrossFire Xpress 3200 . הישג מרשים אף יותר אבל לא קשור לנושא :-\http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=98034
פורסם 2006 במאי 2719 שנים 955X לא תומך CF, למרות שיש לוחות ששמו עליהם שני סלוטים של X16 ואז אפשר להפעיל CFRD580 זה צ'יפסט ל-AMD
פורסם 2006 במאי 2719 שנים 955X לא תומך CF, למרות שיש לוחות ששמו עליהם שני סלוטים של X16 ואז אפשר להפעיל CFRD580 זה צ'יפסט ל-AMDצודק. פשוט עשיתי חיפוש קצר בגוגל וראיתי ש-CF הוא אפשרי גם על 955X. וחוץ מזה מה שחשוב זה שלציפסט יהיה 16 או 32 אפיקים כדי שיוכלו לחבר אליהם שני כרטיסי מסך, לא משנה אם זה NVIDIA, ATI או INTEL... כל ה"אי-תאימות" זה רק משהו שנמצא בדרייברים בד"כ. אז CF אפשרי על לוח SLI, ו-SLI יפעל על ציפסט ATI, ושניהם יפעלו על ציפסט של INTEL, מה שצריך זה שהדרייבר יתמוך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.