פורסם 2006 במאי 2619 שנים התחלתי לשחק ב EARTH 2140 ממש נחמד, משם עברתי לסטארקראפט לדורותיו (נדמה לי כל הגירסאות), יוריס רייבנצ', ג'נרלס, ושם נעצרתי בערך.אני לא אוהב את האסטרטגיות המוגזמות שיש היום שרואים הכל בענק, ולא סובל סגנונות קוואסט למינהם.מה אתם ממליצים?לא חייב שזה יהיה חדש-חדש, אבל גם לא משהו מלפני יותר משנה-שנה וחצי גג.
פורסם 2006 במאי 2619 שנים לא ממש הבנתי את הדרישות, אבל הנה המשחקים המומלצים בעיקרון:Age Of Empires IIIRise Of Nations: Thrones and PatriotsWarhammer 40,000: Dawn of WarStar Wars: Empire at WarAct Of War: Direct Actionנראה לי שפגעתי ברובם מבחינת הטעם שלך.סוג אחר של משחקי אסטרטגיה:Civilization IV
פורסם 2006 במאי 2619 שנים מחבר תודה רבה (: אני אעבור עליהם עכשיו,אגב, כמו שציינתי בהודעה הראשונה, המשחק אסטרטגיה האחרון ששיחקתי בו היה ג'נרלס...ה-AOE3 זה "The WarChiefs" ?ועוד שאלה לא קשורה לאסטרטגיה, ה XMEN THE OFFICAL GAME נראה ממש נחמד בתמונות, למה הוא קיבל ציון כזה גרוע בגימספוט? מה הפאק בו ?
פורסם 2006 במאי 2619 שנים לא, הAOE III הכוונה למקורי, המשחק שאתה מדבר עליו הוא ההרחבה שעוד לא יצאה למשחק.http://www.gamespot.com/pc/strategy/ageofempiresiii/index.html?q=Age%20of%20empiresולשאלה השניה:it brings no interesting gameplay, story, visual, or feature components to the table to make it worth your time. It's all the more disappointing, considering that as of late, Activision has done well with the X-Men license with games like the X-Men Legends series.מGameSpot
פורסם 2006 במאי 2619 שנים אם לא שיחקת אז לך על Age of Empires III וגם WarHammer 40,000 : Dawn Of War כייפי בטירוף
פורסם 2006 במאי 2619 שנים אם אהבת את Earth 2140 נסה את הבאים בסדרה, 2150 ו2160משחקים מצוייניםבנוסף אם לא יצא לך, שחק perimeter הוא מספק חווית אסטרגיה שונה מהרוב (אם כי מעיקה משהו)
פורסם 2006 במאי 2719 שנים גם אני ממליץ על DOW, אבל אם אתה רוצה לשחק גם באינטרנט אין על WAR3 וההרחבה שלו בינתיים. הבעיה עם DOW הייתה שהוא רחב מדי, וקשה לפקד על כוחות כ"כ גדולים למי שלא ממש HARDCORE של הז'אנר. בגלל זה הוא לא נפוץ כמו WAR לדורותיו, למרות שלפי דעתי DOW הוא השלב הבא באבולוציה של משחקי אסרטגיה בזמן אמת (RTSG).
פורסם 2006 במאי 2819 שנים Rise & Fall : Civilizations at war משחק נהדר, אומנם עוד לא יצא, אבל אני מהראשונים שמשחקים בדמו מומלץ בחום. יוצא עוד חודש.
פורסם 2006 במאי 2919 שנים למה אף אחד לא הזכיר את ROME: TOTAL WAR? עוד לא שיחקתי במשהו שמתקרב לזה!!! גם ההרחבה טובה. מחכה לחדש!! אין כמו הקרבות שלהם, 1000 סוסים מסתערים על חי"ר מצויד ברומחים כשמאחוריהם קשתים שיורים חצים בוערים ופילים מחכים לתורם... והארטילריה...
פורסם 2006 במאי 2919 שנים כאלה שאהבתי :LOTR (שר הטבעות האחרון שיצא ולא ההוא לפניו שהיה דיי רע.)ACT OF WAR (נחמד , יש לו גם חבילת הרחבה יחסית חדשה אם אני זוכר נכון )DOW באמת חזק , ממש אהבתיHOME WORLD 2 לא ממש חדש אבל חביב GROUND CONTROL אקסודוס גם נחמד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.