פורסם 2006 במאי 2519 שנים די נשרף לי ההרד דיסק, מישהו מכיר איזה חברה שמתעסקת בשיחזור מידע מההרדיסקים דפוקים? אני אסמח לקבל פרטים, תודה.
פורסם 2006 במאי 2519 שנים תפרט בדיוק מה קרה לך אני ינסה למצוא לך פתרוןאני לומד טכנאי מחשבים ככה אני רק בהתחלה אז היום בשיעור שמעתי תמורה שלי ותלמיד ממלמלים על מידע שיש בהארד דיסק הרוס ואיך אפשר להוצאי אותו, ככה לא התיחחסתי אבל מה שכן אני הבנתי שהוא לא היה שרוף אלה הרוס תגיד לי בדיוק מה יש לך שם
פורסם 2006 במאי 2619 שנים מה שרוף? הלוח? אם רק זה שרוף אפשר לנסות להשיג לוח זהה (מHD זהה), לנסות לחבר ולקוות שהוא פועל.אם לא ואם אתה באמת רוצה להציל את המידע, ככל הנראה תכין כמה אלפי דולרים בצד.
פורסם 2006 במאי 2619 שנים RK, אתה פעם הצלחת להחיות הרד דיסק שהלוח שלו נשרף?(או אתה מכיר אישית מישהו שעשה את זה והצליח לו)
פורסם 2006 במאי 2619 שנים אני אישית לא, אבל אני מכיר כמה שכן.עקרונית אם רק הלוח נשרף אז לא אמורה להיות סיבה למה זה לא יעבוד.
פורסם 2006 במאי 2719 שנים מחבר כל הקטע שכשהוא עובד הוא משמיע צליל מוזר שחוזר על עצמו, יעני מנסה לקרוא ממנו אבל לא מצליח. זה קרה אחרי הפסקת חשמל, אז נראה לי שנשרף שמה משהו. בגלל זה רציתי לדעת אם איזה חברה שמתעסקת עם זה, ואם כן אם מישהו יכול להביא את הטלפון שלהם או משהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.