עבור לתוכן

עכשיו זה רשמי-PS3 SUCKS

Featured Replies

פורסם

אני לא אוסיף הרבה,JUST READ

"משחקים משומשים - לא על ה- PS3

מאת אייל מנגד

מחיר שערורייתי, היעדר משחקים אטרקטיביים, כנס משעמם וקן קוטוראגי. עם הזמן נדמה שסוני חופרת את הקבר של עצמה, ואם להאמין לשמועות האחרונות, נראה שהיא הגיעה ל-6 רגל.

אתר המשחקים Games Radar מקבל דיווחים מקמעונאים האומרים כי לדברי Sony, אסור יהיה להם, על פי החוק, להעמיד משחקי PlayStation 3 משומשים למכירה. זאת עקב פעולה חדשה של סוני, לפיה השחקנים ירכשו למעשה רק את הזכות לשימוש במשחק, בעוד הרכוש עדיין יהיה שייך עדיין לחברה היפנית.

אם הצעד הזה יתברר כאמיתי, אז לא רק שלא נוכל לקנות משחקים משומשים, אי אפשר יהיה גם להשכיר משחקים או לשחק אותם אצל חברים. כל דיסק אמור להכיל קוד מסוים, כך שיפעל רק על קונסולה ספציפית, ולא על כמה.

ידוע כבר כמה זמן שסוני וחברות משחקים רבות היו שמחות לשים סוף לתופעת המשחקים המשומשים, מכיוון שבפועל, הן לא מרוויחות על כך כסף. אך עד עכשיו, אף אחד לא העז לעשות צעד בעניין, ובצדק.

בתחילה, סוני לא ממש הגיבה לנושא, אך ככל שעברו השעות וההד גבר, נציג מטעם החברה סיכם את העניין כשמועות חסרות בסיס. הבעיה היא שקשה להאמין לכל מה שסוני אומרת."

-מקור-www.vgames.co.il

אין אפשרות להשכרת משחקים,המשחקים בכלל הם לא באמת בבעלותך ולפי מה שנראה גם לא יהיה אפשרות לווארז כזה או אחר,אי אפשר לקנות משחקים משומשים,אי אפשר אפילו להשאיל משחקים מחבר,לבקרים של הקונסולה אין רטט,העיצוב של הבקרים נותר העיצוב הקלאסי והמחורבן,המחיר של הקונסולה לא אטראקטיבי בשיט,והקונסולה מכילה פאקינג BLU RAY-ככה שאי אפשר להריץ עליה סרטי DVD רגילים ומחירי המשחקים יהיו יקרים בצורה רצחנית [מדיה ריקה של בלו ריי עולה 20$ היום]

PS3 SUCKS-עכשיו זה רשמי

פורסם

גם אם הוא לא SUCKS. למה לשלם 200$ יותר מה 360?!

סתם חרטא.

פורסם

קראתי את הכתבה לא מזמן,נראה לי שעד שה-PS3 יצא הם יהיו כול כך עמוק בבור שאף אחד לא יקנה את הקונסולה שלהם.

פורסם
  • מחבר

לא,תמיד יש את הפאנבויים האומללים שמוכנים לשלם אפילו 10,000 בשביל קופסאת קרטון ריקה,העיקר שיהיה כתוב עליה PLAYSTATION.

[וזה נכון גם לגבי אנשים רבים בארץ לצערי...]

כי כמו שאתה יודע-כגודל הטמטום של החברה,כגודל מספר האנשים המטומטים שיקנו את המוצר הפגום.

פורסם

לא מסכים.

ה PS2 מצליחה גם בגלל שהיא מוצלחת ויש לה משחקים טובים ורבים.

וכמובן שבארץ הזמינות שלה גדולה מאוד, יש יבוא סדיר ומבחר טוב.

פורסם

הקטע שאתה לא יכול לשחק במשחקים של חבר כי זה לא יפעל על הקונסולה שלך זה יהיה ממש מפגר כי עם קניתה את המשחק זכותך לשחק איפה שאתה רוצה מתי שאתה רוצה ולעשות איתה מה שאתה רוצה בקיצור הרי שילמתה על זה אז זה שלך

מישהוא פה :screwy: :screwy: :screwy: :screwy:

אני מקווה מאוד שזה שמוע לא נכונה או לא יודע מה זה

פורסם

אנלסיטים מעריכים כי השמועה הזו לא נכונה, פשוט קשה מידי לבצע את זה וזה יעורר זעם ענק על סוני

כי השכרת משחקים זה דבר אחד, אבל תחשבו על העובדה שאם יש לך שני פס3 (עד כמה שלא סביר שזה יקרה) אתה לא יכול להעביר משחקים בינהם!

פורסם

חלאס להספיד דברים שלא בטוחים ושלא יצאו...

דבר על דברים קיימים, לא על השערות וכדומה... ואני לא פאןבוי אבל תן לקונסולה לצאת ונראה מה היא שווה...

אתה מחשיב משהו לחרא שבחיים לא ראיתי או שמעת... רק קראת עליו דברים שלא בטוח נכונים..

פורסם
  • מחבר

וואו,החברה הזו אוכלת יותר ויותר חרא

מסתבר שלא יהיה אפשר לראות סרטים ברזולוצית HIGH-DEFENITION על נגן הBLU-RAY עד 2012

ROFL

עד אז כבר יצא XBOX720 וPS4 :silly:

"מאז E3 2005 סוני טוחנת לנו במוח ש- HD זה הדבר הבא, ורק רזולוצית 1080p נחשבת לדור-הבא. הדברים האלו נשמעו קצת מוזרים אחרי שהחברה הודיעה כי בגרסה ה"מפגרת" של ה- PlayStation 3, לא יהיה חיבור HDMI, שרק באמצעותו ניתן לצפות בסרטים ברזולוציה כזו.

יכול מאוד להיות שהבעיות של סוני נפתרות עתה. דיווחים אחרונים מהוליווד מספרים כי אולפני הסרטים שוקלים לדחות את השימוש בהצפנת HDCP עד לשנת 2012. ומה זה אומר? בקצרה, בלי ההצפנה שנועדה למנוע פיראטיות, כל נגני ה- Blu-Ray וה- HD-DVD באשר הם יוכלו להקרין סרטים ברזולוציה המקסימלית, בטלוויזיות שתומכות בכך כמובן.

ברגע שחברות הסרטים יחליטו להשתמש בתקן המדובר, בעלי המכשירים החסרים חיבור HDMI יוכלו לצפות בסרטי ה"דור-הבא" ברזולוציה של הדור-הנוכחי, אשר עומדת על 480p. עד אז, אתם יכולים לחיות בשקט, ולנסות להבין על מה דיברתי כאן."

פורסם

לפי דעתי , לא נראה לי שסוני תעשה את המהלך המטופש של הקטע עם המשחקים המשומשים..פשוט לא נתפס ולא נראה הגיוני (גם לא נראה לי שזה חוקי)..

אבל בלי שום קשר, הם פשוט ביאסו אותי רצח - ממש תכננתי במהלך השנה לקנות את הקונסולה כשהיא תצא , עד שראיתי את המחיר שלה ביחס למה שמקבלים.

מגרעות שממש לא אהבתי : 1-מחיר 2-שלט ענתיקה מתקופת ה PS1 בשנת 96 3-אין לשלט רטט 4-מי צריך כיום בלו-ריי ?! 5-שלטים בתקן בלוטוס'. למה?! מה רע בשידור RF שיותר זול בהרבה ?! 6- כבר ממש נמאס לחכות לה !! ה X360 יצאה כבר בנובמבר 05' לא ?? 7-מחיר (כן שוב..) ב600 דולר לקבל רק קונסולה ושלט לפני משחקים זה ממש מוגזם..

פורסם

טוב קודם כל למרות שאני פאן בוי של נינטנדו אני חיב להגיד שלא צריך ליתיחס לשמועות וערכות כאילו זה עובדה גמורה

דבר שני שאני רוצה להגיד שלרוב הגימרים יש תחליפים הרבה יותר טובים

1-לזונות גרפיקה יש את ה360 שיתחרה ראש בראש בPS3 ובמחיר משמעותית יותר זול

גם עד שהPS3 יצא ה360 אמור ליתפוש נתח נכבד מהשוק האמריקאי והאירופי

וכמובן להציג דור שני ושלישי של מישחקים וליתגבר על בעיות יצור ותקלות שקוראות בהשקת קונסולה חדשה

2-לחובבי נינטנדו ומישחקים מקורים או לתפרנים תיהיה הWII שתגיע במחיר משמעותי מאוד יותר זול

אם הרבה תמיכה מיחברות צד שלישי ושלט באמת חדשני

ו3- במחיר של הPS3 יהיה אפשר ליקנות שילוב של 360+WII ולקבל דברים טובים מישני העולמות

הבעיה של ה360 זה שאין לא מספיק RPG יפנים אבל ביגלל שבדרך כלל במישחקים מהסוג הזה הגרפיקה הרבה פחות חשובה

וכבר אוכרזו מספיק RPG יפנים להתחלה של הWII השילוב של 360+WII למי שיש תכסף יכול ליגרום לסוני הרבה בעיות

ולמי שאין תכסף אז גם ככה אין לו כסף לPS3

אני אישית מתכנן ליקנות כרגע רק את הWII אבל אני חושב שסוני בצרות עמוקות מאוד אם כל האסטרטגיה של הPS3

וקשה לי להאמין שהוא באמת יצא ב2006

פורסם

אני לא בוגד בpc הישן והטוב עם קונסולות למיניהן... :silly:

פורסם

וואו,החברה הזו אוכלת יותר ויותר חרא

מסתבר שלא יהיה אפשר לראות סרטים ברזולוצית HIGH-DEFENITION על נגן הBLU-RAY עד 2012

ROFL

עד אז כבר יצא XBOX720 וPS4 :silly:

"מאז E3 2005 סוני טוחנת לנו במוח ש- HD זה הדבר הבא, ורק רזולוצית 1080p נחשבת לדור-הבא. הדברים האלו נשמעו קצת מוזרים אחרי שהחברה הודיעה כי בגרסה ה"מפגרת" של ה- PlayStation 3, לא יהיה חיבור HDMI, שרק באמצעותו ניתן לצפות בסרטים ברזולוציה כזו.

יכול מאוד להיות שהבעיות של סוני נפתרות עתה. דיווחים אחרונים מהוליווד מספרים כי אולפני הסרטים שוקלים לדחות את השימוש בהצפנת HDCP עד לשנת 2012. ומה זה אומר? בקצרה, בלי ההצפנה שנועדה למנוע פיראטיות, כל נגני ה- Blu-Ray וה- HD-DVD באשר הם יוכלו להקרין סרטים ברזולוציה המקסימלית, בטלוויזיות שתומכות בכך כמובן.

ברגע שחברות הסרטים יחליטו להשתמש בתקן המדובר, בעלי המכשירים החסרים חיבור HDMI יוכלו לצפות בסרטי ה"דור-הבא" ברזולוציה של הדור-הנוכחי, אשר עומדת על 480p. עד אז, אתם יכולים לחיות בשקט, ולנסות להבין על מה דיברתי כאן."

אם תקרא תבין שאתה כן תוכל לראות סרטים ב-HD על ה-PS3 עד ל-2012...

פורסם

הוא התכוון שעד 2012 תוכל לראות, ואחרי זה לא...

פורסם

זה לא אמיתי ולא הגיוני במאה אחוז :screwy:

אם יש לי PS3 וגם לחבר שלי ואני רוצה לבוא אליו לשחק אני לא אוכל :s07: אין מצב סתם שמועות צאו מהסרט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים