פורסם 2006 במאי 2719 שנים לא תהיה שום מלחמהבייגל טוסט צא מהסרטהשמאלנים יפיי הנפש האלה יעשו מקסימום הפגנה בכיכר רבין.החרדים יבינו שאין להם ברירה אלא להתגייס והערבים לא יצאו למלחמת אזרחים לבדואם הם יכריזו מלחמה, כל הזין להם...
פורסם 2006 במאי 2719 שנים אם הם יכריזו מלחמה, תהיה מלחמה. שימותו. see if I care. שוב פעם,אתה מוכיח כמה אתה
פורסם 2006 במאי 3019 שנים כנראה שאנו עם מזוכיזתי מכיוון שלא למדנו שום דבר משגיאות העבר שביצענו בתקופת ממשלת רבין . שבא גם כן חשבנו שאם נעביר ליאסר ערפאת נשק הוא ישתמש בו כדי להילחם בארגוני הטרור. אך כצפוי המצב לא היה כך אלא הנשק שמסרנו לו לבסוף הופנה נגדינו. כעת גם כן אנו משלים את עצמינו שנשק זה יופנה כלפי החמס ולא נגדינו. אך בעתיד הלא רחוק ניווכח שנית עד כמה אנו לא מציאותיים ושוב נשלם בהרבה דם ופצועים על עשיית משגה זה.לכן אני שואל עד מתי ניהיה כל-כך נאיבים? כל -כך תמימים?עוד כמה דם אנו נצטרח לשלם עבור כסילותינו?
פורסם 2006 במאי 3019 שנים כנראה שאנו עם מזוכיזתי מכיוון שלא למדנו שום דבר משגיאות העבר שביצענו בתקופת ממשלת רבין . שבא גם כן חשבנו שאם נעביר ליאסר ערפאת נשק הוא ישתמש בו כדי להילחם בארגוני הטרור. אך כצפוי המצב לא היה כך אלא הנשק שמסרנו לו לבסוף הופנה נגדינו. כעת גם כן אנו משלים את עצמינו שנשק זה יופנה כלפי החמס ולא נגדינו. אך בעתיד הלא רחוק ניווכח שנית עד כמה אנו לא מציאותיים ושוב נשלם בהרבה דם ופצועים על עשיית משגה זה.לכן אני שואל עד מתי ניהיה כל-כך נאיבים? כל -כך תמימים?עוד כמה דם אנו נצטרח לשלם עבור כסילותינו? חוץ מכמה שגיאות כתיב זניחות ,אני תומך בכל מילה שרשמת
פורסם 2006 במאי 3119 שנים יש פרטנר לשלום צודק ולמען מדינה פלסטינית בגבולות 67'. ההפגנה מאורגנת ע"י קואליציה של ארגוני חברה אזרחית והמפלגות: פת"ח, מפלגת העם הפלסטינית, , מפלגת "פידא", החזית הדמוקרטית, החזית הפלסטינית לשחרור, ועוד.
פורסם 2006 במאי 3119 שנים דבר אחד צורם לי ברעיון "שוויון חובות - שוויון זכויות"וזה ההתעלמות מהתרחיש האפשרי שערביי ישראל יתגייסו לצה"ל, ובהמוניהםערבים בשריון, ערבים בסיירת מטכ"ל, ערבים בחיל האוויר, ערבים במודיעין - תחשבו על זה לרגעוזה הצבא שישמור עלינו מהטרור הפלסטיני...עובדי רס"ר בשיריון טבחים בחיל האוויר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.