עבור לתוכן

קניית פלייסטישן 2 חדש..

Featured Replies

פורסם

אני לא כולכך יודע אם זה הפורום לשאול אבל לא מצאתי משהו יותר מתאים..

בכל מקרה אני מעוניין לקנות פלייסטישן 2 ואין לי אפילו שמץ של מושג בהבדלים בין הדגמים השונים אז אני מאוד ישמח לעזרה.. תודה

פורסם

אין ממש הבדלים..

פשוט יש תדגם ה"עבה" יותר שהוא נחשב כישן...

ויש את הדגם "הדק" שהו אנחשב כיותר חדש..

ההבדל בכללי הוא בחבילה הכללית...כמו כמה שלטים איזה סוג (רוטטים וכו)..וכו

אבל לדעתי סתם בזבוז לקנות PS2 עכשיו תחכה שיצאו הקונסולות החדשות (אומנם הם לא יעלו כמו PS2 אבל עדיין תחסוך עד אז..).

פורסם
  • מחבר

מה זה כל מספרי הדגמים האלה : 75004 , 70004CB , 70006 , 70004SS , 70007 ? ויש עוד.. ?

ועוד שאלה אם זה כזה קרייטי לחכות לפלייסטישן 3 ? זאת אומרת אז יתחילו לצאת משחקים שלא יתאימו ל2 ?

גם ההבדל בכסף בטח יהיה ענקי ואין לי כולכך תקציב רציני.

פורסם

מה זה כל מספרי הדגמים האלה : 75004 , 70004CB , 70006 , 70004SS , 70007 ? ויש עוד.. ?

ועוד שאלה אם זה כזה קרייטי לחכות לפלייסטישן 3 ? זאת אומרת אז יתחילו לצאת משחקים שלא יתאימו ל2 ?

גם ההבדל בכסף בטח יהיה ענקי ואין לי כולכך תקציב רציני.

קודם כל לתקציב נמוך יהיה את הWII שכניראה באמת ישווק בסוף 2006 -

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=183493.0

וכרגע ניראה שהWII יקבל הרבה יותר תמיכה מחברות צד שלישי מי מה שהקוביה קיבלה

ואני מעריך שהוא ימכור מאוד טוב

בקשר לPS3 -הPS3 הוא מיפלצת מיבחינת כח חישוב אבל הוא אמור לעלות 800 דולאר באירופה (אנחנו נחשבים אירופה)

אבל בישראל המחירים אפילו יותר גבוהים משמעותית מאירופה למרות שיש נציגות של סוני בארץ

שילך לעז... ל.ה :pissed:

דבר שני יש הבדלים בדגמים של הPS2 למשל בישנים היה אפשר לחבר ארד דיסק וכל מיני הבדלים כאלה

החדשים לדוגמה יותר קטנים אבל לרוב האנשים זה לא משמעותי

פורסם

ה-PS3 יעלה הרבה כסף.

והרבה מאוד כסף בישראל. קח את המחיר באירופה, תוסיף מע"מ + שוחד ליבואנים ותקבל סכום מפלצתי.

מה גם שהסרטים ל-PS3 יעלו הון תועפות

ומחיר המשחקים גם צפוי לעלות

פורסם
  • מחבר

אז מישהו יכול להגיד לי איזה דגם חדש וטוב של PS2 כולל צ'יפ צרובים כמובן..? כמה יעלה בערך?

פורסם

אז מישהו יכול להגיד לי איזה דגם חדש וטוב של PS2 כולל צ'יפ צרובים כמובן..? כמה יעלה בערך?

אין לי מושג מה יותר טוב או אם החנות אמינה אבל תיבדוק פה ותקבל+- אינדיקציה על המחירים בשוק-

http://bestgames.co.il/

פורסם

איזה אדם שפוי חושב על לקנות היום PS2 ??! תחשוב טוב אם אתה באמת רוצה לעשות את זה לעצמך.. זה חרא של מכשיר!! התחלתי להרגיש שהוא כבר חלש בטירוף לפני שנה ומשהו.. אתה מוזמן לבוא אליי ולנקות לי את החדר ממנו.. גם ככה הוא סתם מעלה אבק.. העולם התחיל כבר לפני חצי שנה לעבור לקונסולות מהדור הבא עם ה X360 ובקרוב גם ייצאו PS3 וה WII המגניב.. ואתה חושב לקנות PS2 ?! שיצא בתחילת שנת 2000 ?!! ועוד חדש!! ב 1000 שקל !! לפי דעתי בזבוז כסף.

פורסם

jacko_il צודק.

אם תקנה את המכשיר מיד שנייה הוא בטח יעלה לך בערך כמה מאות שקלים ואם אתה תזמין מאיביי הוא בטח יעלה לך 40 דולר

אם תקנה את המכשיר מאיזה מכירות חיסול מטורפות חדש הוא יעלה לך כמה מאות שקלים יותר

אם אתה גר בארצות הברית, או שאתה או מכר שלך מבקרים שם בקרוב, או שאתה תעשה משלוח פלייסטיישן חדש יעלה לך 130 דולר, וזה עוד בלי

המכירות חיסול המטורפות שיש שם.

זה סתם ישעמם אותך.

פורסם

לPS2 יש RPGהרבה יפנים טובים ומי שאוהב תסיגנון יכול ליקנות אחד +ציפ ועדין להנות מימנו

אני אישית חושב על ליקנות משומש+ציפ רק ביגלל הRPG היפנים כמו גרנדיה 3 לדוגמה

פורסם

פשוט לא ייאמן מה שקורה פה...

אני משתגע :-X

פורסם
  • מחבר

חח למה אתה משתגע בדיוק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים