עבור לתוכן

מתלבט בין 2 מערכות.

Featured Replies

פורסם

תיזהר לא להציף את המסך

"כרגע בפיתוח "

תעשה טובה בדיחה עצובה

לא רוצה להאמין, לא צריך. תמשיך ליות באשליות

ואני לא מטעה אף אחד כל איש חומרה שיש לו טיפה מושג במחשבים יגיד לך את זה מצידי שימשיכו לקנות פנטיום 4 חד ליבה זה למשחקים חד משמעי !

אתה מתכוון לטכנאים? כמובן, הם גם יגידו לך שP4 3.0 יותר טוב מA64 3200+ כי יש לו יותר מהירות!!!11! ובכלל, אם כבר עושים את הטעות הפטאלית הזו וקונים חד ליבה, אז קונים חד ליבה של AMD, ורצוי שזה יהיה סמפרון בשביל שהבזבוז לא יהיה כל כך נורא

זה שאתה נמנה עם עוד מיליוני אנשים בעולם שעושים להם שטיפת מוח והם פראיירים זאת בעיה שלך !

שטוף המוח כאן זה אתה, לא אני

DUAL CORE ו 64 ביט זה סתם גימיק שיווקי למכירות !

אז זהו, שלא. על 64 ביט אני אגיד מילא כי זה לא מנוצל במערכות ביתיות, אבל DUAL CORE זה כבר מזמן לא גימיק. זה שלא רק משחקים נהנים מזה לא אומר שזה גימיק

זאת טכנולוגיה מבורכת כמו תמונה על הקיר יש הרבה אספנים בעולם זה מבורך

משפט חסר כל היגיון.

פורסם

למה חסר היגיון ?

אני מברך על כל טכנולוגיה אבל שהיא ישימה ! לא למטרת רווחים או לעבוד על ציבור שאין לו מושג איך קוראים לו ! רק בשביל לעשות כסף

ומה לעשות אנשים אוהבים להתייעץ איתי כי אני אמין ! לא כמו כולם X2000X XT וכו'

אני מתאים מחשבים לצרכים של בנאדם ולא דוחף לו סתם גימיקים כנראה שאין לכם ניסיון או שסתם אתם קורבן הנסיבות

כנראה ששיווק של מיליארדי דולרים עושה את שלו

פורסם

תביא לי ביקורת אחת שאומרת שהdual core זה גימיק שיווקי :P

פורסם

יש לי הרגשה שראנדי מנסה לכתוב כמה שיותר פוסטים כדי להעלות את כמות ההודעות שלו... ::)

(אחרת אני לא יכול להסביר את רוב ההודעות שלו, שכאילו נכתבו בלי סיבה נראית לעין)

(עריכה - עכשיו הסתכלתי על הנתונים שלו... הבן אדם באתר 10 ימים ויש לו 150 הודעות. סדרי גודל, כמובן).

פורסם

לא, אנחנו מתאימים מפרט לצרכים ואתה מטעה אנשים.

פורסם

סבבה אני מטעה

צדיק בסדום :(

פורסם

סבבה אני מטעה

צדיק בסדום :(

סופסוף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים