פורסם 2006 במאי 2419 שנים מחפש תוכנה שמעלימה את כל ההיסטורית חיפוש שכתבתי במנועי חיפוש לדוגמה בגוגל יש תוכנה טובה כזאת?
פורסם 2006 במאי 2519 שנים אפשר למחוק את זה תחת clear saved forms.איפה זה נמצא באתר כי לא מצאתי (אני מצטרף לבקשה של פותח הדיון).
פורסם 2006 במאי 2619 שנים אם אתה לא רוצה לאבד את כל היסטוריית החיפוש אתה פשוט יכול לשים את העכבר על המילה וללחוץ DELETE, זה ימחק רק את המילה הספציפית ולא את כל ההיסטוריה.
פורסם 2006 במאי 2719 שנים אפשר פשוט למחוק את כל תיקיית קבצי האינטרנט הזמניים וזהו.internet option>delete cookies/files
פורסם 2006 במאי 2719 שנים אפשר פשוט למחוק את כל תיקיית קבצי האינטרנט הזמניים וזהו.internet option>delete cookies/filesלא נראה לי שמחיקת הקבצים הזמניים תעלים היסטוריה. אם זה היה ככה, אז לא היו עושים לזה אפשרות נפרדת ב-INTERNET OPTIONS.
פורסם 2006 במאי 2919 שנים אני חושב שמחיקת ה Cookies תעלים הטקסט האוטומטי...מישהו יכול להסביר אם כן/לא ולנמק?
פורסם 2006 במאי 2919 שנים ^Clear formsכדי למוק היסטוריה:tools>internet options>clear historyוזה מוחק את הכתובות משורת הכתובת.כדי למחוק את מילות החיפוש משורת החיפוש:tools>internet options>content>auto complete>clear formsכנ"ל לגבי Passwords משורת הPassword בכניסה לאתרים.delete cookies מוחק כניסות אוטומטיות לאתרים וזיהוי מוקדם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.