עבור לתוכן

שאלה על VMWARE

Featured Replies

פורסם

התוכנה מפעילה את אובונטו לינוקס.

אני יכול להפעיל מערכת הפעלה אחרת ? איך ?

בהוספת תוכנייות {?ADD PROGRRAMS} אני אמור להתקין תוכנות (בVMWARE)? אני לא יכול ,צריך סיסמה...

או שאי אפשר , כי המערכת לא מותקנת בהארד דיסק?

פורסם
  • מחבר

אפשר תשובה ?

פורסם

אני חושב שלא בדיוק הסברת מה אתה עשית עם המחשב.....

פורסם

lordgod

אני ממליץ שתעבור על ההודעה שלך, שפר את הניסוח, והוסף מידע נוסף.

בכל אופן כנס לVMWARE SERVER CONSOLE

ללשונית הכי שמאלית (אצלי HOME) ותלחץ על

NEW VIRTUAL MACHINE

תתקין את מערכת ההפעלה וזהו יש לך שני מערכות הפעלה ואתה יכול לעבור ביניהן על ידי הלשוניות למעלה

פורסם
  • מחבר

אני מפעיל את VMWARE וזאת תוכנה שאיתה אני מפעיל את לינוקס בתוך חלון...(כמובן /אולי אתם יודעים...)

האם אני יכול להפעיל מערכות הפעלה אחרות ?

אני אמור להצליח להתקין תוכנה ? (למשל אני בלינוקס ,בתוך VMWARE , מובן ?)

פורסם

אתה יוצר דיסקים קשיחים ויראטוליים (בעצם קבצים על המחשב שלך) ואומר לVMWARE באיזה קובץ להשתמש, על כול "דיסק קשיח" כזה אתה מתקין איזה מערכת הפעלה שאתה רוצה.

פורסם
  • מחבר

אתה יוצר דיסקים קשיחים ויראטוליים (בעצם קבצים על המחשב שלך) ואומר לVMWARE באיזה קובץ להשתמש, על כול "דיסק קשיח" כזה אתה מתקין איזה מערכת הפעלה שאתה רוצה.

וואי תודה :xyxthumbs: איך עושים את זה ? אבל תדע שאני לוחץ על הוספת תוכניות אני צריך סיסמה

פורסם

קצת בעייה להסביר כי אין לי את התוכנה מותקנת על המחשב.

אבל תדע שאני לוחץ על הוספת תוכניות אני צריך סיסמה

הוספת תוכניות בWINDOS ? זה לא קשור לתוכנה בכלל

פורסם
  • מחבר

לא לא , הוספת תוכניות בלינוקס , בתוך VMWARE

פורסם

לא הבנתי איך זה קשור למשהו :nixweiss: - לא אמרת שאתה רוצה להתקין מערכת הפעלה חדשה שתפעל בVMWARE ?

פורסם
  • מחבר

גם!!!

גם להתקין תוכנות בלינוקס שבVMWARE

פורסם
  • מחבר

גם!!!

גם להתקין תוכנות בלינוקס שבVMWARE

עריכה : בטעות יצא פעמיים ...

פורסם

אי אפשרות להתקין תוכנות בLINUX שבתוך הVMWARE זה בעייה של הלינוקס ולא של VMWARE, בנושא הזה אתה צריך לפתוח תרד בפורום של לינוקס(או שכבר פתחת ?).

לגבי התקנה של מערכת הפעלה נוספת - כמו שכבר אמרתי אתה צריך ליצור "דיסק קשיח" חדש ולהגדיר ל"מכונה" שאתה מריץ בVMWARE שהקובץ הזה ישמש לה דיסק קשיח, בדיוק כמו שהתקנת את הלינוקס, ככה יהיו לך שני "דיסקים קשיחים" שעל כל אחד מהם מערכת הפעלה שונה.

פורסם
  • מחבר

אז אי אפשר להתקין תוכנות בתוך ה..אמולטור ?

עריכה : זה לא היה בכוונה אבל הת'רד יכול להינעל ..

בוא'נה אתה מניאק ? רשמת משפט בקשר לזה ^ ומחקת..

פורסם

מה זאת אומרת להתקין תוכנות בתוך האמולטור, האמולטור רק יוצר "מכונה" וירטואלית, לא ניתן ל"התקין" עליו כלום.

בוא'נה אתה מניאק ? רשמת משפט בקשר לזה ^ ומחקת..

בינתיים אני היחיד שעוזר לך, חשבתי עוד שפעם הקפצת. (איזה כיף לעזור לאנשים ואז הם קוראים לך מנייק :pissed:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים