פורסם 2006 במאי 2419 שנים צילמתי במצלמה וידאו סרט של 100 דק' על גבי הקסטה הרגילה של סונוי ....מיני 8 ממ איך אני יכול להעביר את זה למחשב או לגבות על סידי כ DVDRIP או כ AVI אבל שיהיה באיכות טובה ?תודה.
פורסם 2006 במאי 2419 שנים או VIVO או AVIVO במיקרה שיש לך בכרטיס מסךאו כרטיס טלויזיה (רק שזה לא יהיה הכי איכותי עם אני לא טועה אבל סביר)או כרטיס לחידה מיוחד
פורסם 2006 במאי 2419 שנים מחבר ואוו אווא ואוווו .....בקיצור מסובך (אין לי את הדברים האילה)חנות צילום יכולה להמיר ממצלמת וידאו ל קובץ וידאו DVDRIP ? שיתנגן לי גם כקובץ במחשב וגם כ DIVX בדי וי די קורא DIVX ?
פורסם 2006 במאי 2419 שנים מחבר כן נו הקסטה הרגילה ....לא גדולה של וידאו בערך רבע בגודל 8 מ"מ אני חושב זה השם MINI DV המצלמה בת 7 שנים .
פורסם 2006 במאי 2419 שנים MINI DV ו-7 שנים לא הכי מסתדר... אני מציע שתבדוק את זה, כי אם באמת היא MINI DV אתה יכול לחסוך כסף ולקבל איכות לכידה גבוהה בהרבה.....
פורסם 2006 במאי 2419 שנים מחבר video casete 8 mmקסטות של 30 שקל לקסטה של 120 M http://www.photo-print.co.il/photoPrint-virtualShops/productDescription.aspx?sid=80&proId=1201&code=3מזה ה MINI DV הזה והאם זה מתאים לי ? כי אם כן אז אני יכול לצלם שוב רק הפעם על גבי המדיה הזאתי . [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במאי 2519 שנים אוקיי, אז אתה יכול להשתמש רק בפתרון שהועלה כבר מעליי... אם תוכל להשיג מצלמה בעלת קסטות בפורמט Digital 8 או MiniDV תוכל ללכוד את הוידאו באמצעות כבל וכרטיס FireWire...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.