פורסם 2006 במאי 2419 שנים קודם כול אני יודע שיש כרטיסים שיש להם ת hdr + sm3 אבל השאלה אם אני באמת אצטרך את זה כי בכול מקרהעוד שנתיים 3 אני אצטרך להחליף ל מערכת pci e אז גם אני לא יודע כמה להשקיע באמתאני צריך כרטיס שיריץ לי משחקים כמוhalf-life 2san andreasbf2sourceעם פילטרים או שלפחות יריץ אותם ממש טוב על רזולוציה גבוהה עם high detailsקניתי לאחרונה Sapphire x1600 pro 512mב 930וראיתי שפשוט הוא לא מספיק חזק ופשוט יש לי אפשרות להחזיר ולהחליף בתוספת תשלוםוראיתי שיש מלא אופציות בשוקx800gt\gtoאני יכול להביא גם x850 pro ואם אני לא טועה גם יש סיכוי טוב לפתוח לו צינורותוגם יש תצד של nvidia 6800 nu\le\gs השאלה אם להם יש כרטיס שגם יהיה חזק ואולי אפילו יתן יכולת לפתוח צינורות כי אז כבר יהיה לי תמיכה שלhdr+sm3מקווה להרבה תגובות אני חושב שאני גם יש קצת oc אז צרי המלצה לקירור טובולפי מה שראיתי יש x800xl של xpertvision במחיר טובאבל לפי מה שידוע לי החברה הינה חברת בת של Palit האם החברה הזו שווה משו כי הם נותנים רק שנה אחת אחריות ואני רוצה להסתכן כמה שפחות
פורסם 2006 במאי 2419 שנים מחבר ויש למישו מושג אם בחצי שנה\שנה הקרובה אמור לצאת איזה משחק טוב שצריך תמיכה ?יש לי ספק 380 של cooler master השאלה עד איזה רמה של כרטיסים הוא יחזיקובתוספת של 100 שקל אני יכול להביא ת x800 gtoובתוספת של איזה+\- 400 ת x850 pro
פורסם 2006 במאי 2419 שנים ב - 850 ש"ח יש לך את ה - X800GTO AGP וב - 1625 ש"ח יש לך את ה - 7800GS AGP . כל מה שנמצא ביניהם לא משתלם לדעתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.