עבור לתוכן

איך אני מעלה וולט לזכרונות?

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח אם GIGABYTE 945PG, וזיכרונות 533 של סמסונג.

אני רוצה להעלות את הוולט של הזיכרונות ב-0.1, דרך הביוס. אבל איפה התפריט הזה נמצא בביוס? נכנסתי לכולם, ולא שמתי לב!

פורסם

למה אתה רוצה להעלות מתח לזכרונות?

עשית OC למעבד והזיכרון מגביל,או שאתה רוצה רק לזכרונות?

פורסם
  • מחבר

אני מעלה וולט לזיכרונות, בגלל שכך המליצו לי לעשות בשביל לפתור את הבעיה הזאת.

CRTL+F1 לא עושה כלום.

נכנסתי לאחת הקטגוריות בביוס, וראיתי שם נושא DIMM. זה בעצם הזיכרון? יש בו אפשרות להגדיר 0.1V, זאת אומרת שכך אני מעלה את הוולט ב-0.1 או שזאת הכמות הכוללת?

פורסם

DIMM (בגדול) זה הזיכרונות כן אבל מה ההגדרה המדויקת בביוס..?

פורסם
  • מחבר

רשומה לי המילה DIMM, ולידה אני יכול לבחור DISABLED או מספרים אחרים: 0.1/0.2V וכו'.

פורסם

מה הקשר לזיכרונות שהביוס לא שומר לך?

בלוח של GB עשית את ה-CTRL+F1?ואחרי השינוי עשית SAVE?

פורסם
  • מחבר

כך הציעו לי בפרטי, לא יזיק לנסות את הקטע עם הזכרונות!

וברגע שלחצתי על CTRL+F1, לא בוצע שום שינוי! כך שלא חשבתי שכדאי לי לשמור שינויים שלא בוצעו בכלל. אני אנסה את זה עוד טיפה זמן, רק תסביר בבקשה מה הפעולה הזאת עושה?

פורסם

הפעולה הזאת נכנסת לאפשרויות המתקדמות של הציפסט..ושמע בדרך כלל נמצאים (בין היתר מה שאתה מחפש) מתחים/תיזמונים וכו

אם רשום ליד המספרים (באפשרויות בביוס) V (מה שמציין VOLT) אז זה מה שחיפשת..

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז אני כבר יודע לגשת באופן ידני לוולט הזיכרונות. רק לפני שאני מגדיר על 0.1V, רציתי לשאול אם זה יכול לגרום לנזק מסויים לזכרונות או לרכיב אחר?

מפרט בצד.

פורסם

זה העלת מתח מזערית ביותר ככה שאין ממה לדאוג..

פורסם

נזק לא..אבל עדיין אני לא מבין מה הקשר.סתם "לנסות" מתח לזיכרונות?אם היית מריץ תוכנת בדיקה לזיכרונות והיתה בעיה אז סבבה,אבל תעשה מה שאתה חושב.

אם ב-OC הזיכרונות היו מגבילים אותך סבבה.יש לך בעיה אחרת שזה לא שומר,או שאתה לא יודע איך לשמור.

פורסם
  • מחבר

shirNoshe, חבל לזלזל כך סתם :-\

תקרא את ההודעה הראשית שמדברת על הבעיה, ותקרא שם שהמחשב עלה אחרי שינוי פרטים בביוס, עם OC מבוצע ומופיע כמו שצריך ב-EVEREST.

אבל הוא מתאפס כשאני עושה ריסטרט, כך שזה לא קשור לאם אני יודע לשמור בביוס או לא!

אני אנסה להעלות ל-0.1 בכל זאת, ולראות מה יקרה. אעדכן עוד כמה דקות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים