פורסם 2006 במאי 2319 שנים בשביל דיסק SATA 250Gלא משנה אם לוינדוס או ללינוקס, העיקר שתהיה תוכנה פשוטה ובטוחה לשימוש.
פורסם 2006 במאי 2319 שנים לשתי התוכנות ממשק דומה,קל ונוחעם אשפים למיניהם שעושים את החיים קלים והסברים על כל פעולה.שניהן גם בטוחות (עד כמה שפעולות מסוג זה יכולות להיות בטוחות)תזכור שתמיד קיים סיכון ותגבה דברים חשובים
פורסם 2006 במאי 2319 שנים אני לא מכיר את Acronis Disk Director Suite אבל מניסיון עם PQ Magic היא מוצלחת ופשוטה. אבל רק שתדע, אין דבר כזה בטוחה ב 100%.מניסיון (כואב) תדע שהיא יכולה לעבוד 100 כמו שצריך ופעם ה-101 לדפוק משהו. אבל אף תוכנה לא מושלמת, לכן תמיד חייבים לגבות את המידע קודם ולא לעבוד באמונה של "לי זה לא יקרה" (שוב, מניסיון מר של איבוד הארדסיק שלם בלי גיבוי רק כי רציתי להגדיל את c בג'יגה).
פורסם 2006 במאי 2319 שנים מחבר על בעיות אתה לא צריך לספר לי... :-\ כבר נכוותי מספיק פעמים עם תוכנות כאלה ואחרותפשוט לא השתמשתי בתוכנה כזו לפחות שנתיים וחשבתי שאולי יצא משהו שאני לא מכיר לשוק.אני מנחש שAcronis Disk Director Suite היא לא תוכנה חינמית, צודק?
פורסם 2006 במאי 2319 שנים לא היא ולא PARTITION MAGICשניהם טובות לי לאחרונה היה שימוש דווקא ב PM ואין תלונות טפו טפו עבד מצויין וללא תקלות
פורסם 2006 במאי 2319 שנים החיבור מבחינת תוכנה הוא שקוף ברגע שאתה רואה את הכונן זה יעבוד אז כן אין להם בעיה עם כונני SATA וכמו שאמרו לפני LINUX ו NTFS לא שילוב מנצח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.