פורסם 2006 במאי 2319 שנים תיראו חבר'ה זה טוב אם אני ישים מאורר אחד למלע שמוצאי אויר ואחד מיתחתב שמכניס אויר או ההפך למלע מכניס אויר ומיתחתב מוצאי אויר?ועוד משהו קניתי שתי מאוררים חדשים אבל יש לי בעיה קטנה אין לי מושג לאן אני מחבר אותם ביכלל שיעבדובבקשה עזרה מודה מראש לכל העוזרים!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2006 במאי 2319 שנים 1)נראה לי שים למטה מוציא אויר ולמעלה מכניס אויר (יש כמה סיבות לזה ,לפי מיקום רכיבים שונים)2)המאווררים מתחברים לספק.
פורסם 2006 במאי 2319 שנים מחבר אוקי תודה גבר אבל יש לי זה עוד בעיה תירא אני לא פרופסור במחשבים אני ניכנסתי לתחום הזה ליפני חודשים של ניקוי המחשב וכל זהאז אתה יכול לפרט לי איפה בספק גבר?תודה מראש אחי!!!
פורסם 2006 במאי 2319 שנים אם אתה מתכוון להתקין את המאווררים אחד בגג (אחלה בחירה)..על המאוורר בתחתית המארז הייתי מוותר סתם אבק מיותר..עדיף להרכיב אותו בחלק הקידמי-תחתון של המארז שיכניס אוויר משם..ולגבי החיבורים אם זה חיבור 3 פינים תחבר אותם ללוח (תמונה 1)...אם זה חיבור מולקס (תמונה 2 )תחבר לספק.....[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במאי 2319 שנים מחבר נירא לי שהבנתי יש חוטי כבל שיוצאים מהכבל של הספק ואת אלה שלא מחוברים לכלום מחברים למאוררים?ןמה אני עושה אם יש לי רק אחד כזה ויש לי שתי מאוררים?
פורסם 2006 במאי 2319 שנים אם הבנתי אותך נכון אז אתה צריך מפצל..http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4222
פורסם 2006 במאי 2319 שנים Why? He Can Connect The Two 3-4 pin Adapters and connect them to one molex male connector.
פורסם 2006 במאי 2319 שנים גם אפשרי אבל עדיף מפצל לדעתי והוא עדיין לא ציין אם יש לו חיבור 3 פינים...(וגם אם כן אני בטוח שיש לו איז החיבור פנוי על הלוח)...
פורסם 2006 במאי 2319 שנים מחבר תודה גבר השגתי מפצל אבל עוד שאלה קטנה חח אני דפוק בזה מודה לאן אני מחבר את המפצל שמימנו יוצא שתים בלוח אם אין לי מקום אני לא מזאה אם אתה מכיר תוכל לצלם לי בבקשה?
פורסם 2006 במאי 2319 שנים אם קנית תמפצל מולקס (1 ל2)..פשוט תחבר קצה אחד למולקס שיוצא מהספק וזהו תמאווררים תחבר לשתי יציאות החדשות שנוצרו לך מהמפצל..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.