עבור לתוכן

לא מעצבנים אותכם ליפעמים כתבי מישחקים ישר�אלים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מוזר...

לפי האתר של זומביט, דרור גלוברמן הוא אפילו לא הכתב משחקים שלהם. נמרוד בן משה הוא הכתב שלהם למשחקים.

אז יש כתב שאין לו מושג, בזה אתה מגיע למסקנה שאתרים ישראלים משקרים בנוגע לעצם היותם בe3?

הסקת מסקנות מרגשת.

אני אישית קורא רק IGN, אבל לעיתים, כשיש לvgames כתבות "רגילות" (לא ביקורות או בקרובים, אלא יותר לכיוון של מאמרים), אני מאוד נהנה מהם, כי הרמת כתיבה שם, אפילו יחסית לאתרים הגדולים, היא גבוהה (הבעיה היחידה של vgames היא המערכת פורמים הדפוקה שלו).

קודם כל MiniMizer תיקן אותי בקשר לE3

אבל אם כבר מדברים על זה בגימספוט נתנו ליראות הרבה סירטונים מE3 בחינם אומנם ברזולוציה נמוכה אבל בחינם

ואני לא מכיר אף אתר ישראלי שנתן את זה -לפחות לא בלינק ישיר בלי תשלום

בvgames דורשים מהגולשים להיות רשומים(בתשלום)רק בישביל גישה לארכיון :kopfpatsch:

חוץ מיזה לא אמרתי שכל הכתבות לא נכונות אבל כן יש כתבות כאלה כמו הדוגמה של ההגנה מהצריבות שהזכרתי

חוץ מיזה כתב צריך לנסות להיות אוביקטיבי עד כמה שניתן ולילחם בפאן בוי של עצמו שהוא כותב כתבה

אבל לצערי יש כתבים שמיתעלמים מהחוק הלא כתוב הזה

פורסם

קודם כל MiniMizer תיקן אותי בקשר לE3

אבל אם כבר מדברים על זה בגימספוט נתנו ליראות הרבה סירטונים מE3 בחינם אומנם ברזולוציה נמוכה אבל בחינם

ואני לא מכיר אף אתר ישראלי שנתן את זה -לפחות לא בלינק ישיר בלי תשלום

בvgames דורשים מהגולשים להיות רשומים(בתשלום)רק בישביל גישה לארכיון :kopfpatsch:

חוץ מיזה לא אמרתי שכל הכתבות לא נכונות אבל כן יש כתבות כאלה כמו הדוגמה של ההגנה מהצריבות שהזכרתי

חוץ מיזה כתב צריך לנסות להיות אוביקטיבי עד כמה שניתן ולילחם בפאן בוי של עצמו שהוא כותב כתבה

אבל לצערי יש כתבים שמיתעלמים מהחוק הלא כתוב הזה

מתערב שלא קראת כתבה אחת בויגיימס. חוצפן.

מאז שראיתי את ההודעה הראשונה שלך פה בפורום ידעתי שאתה אהבל לא קטן.

ד"א, יש הדגמה של דורון ניר משחק ב-Wii, במשחק של הקונצרטים. (שכחתי את שמו).

stone cold - לך תקרא את כתבות סיכום התערוכה של ויגיימס ואז תחזור אלינו.

ד"א, ויגיימס שלחו 4 כתבים, גיימר 3.

עריכה OT - הדמו של Hitman:Blood Money גדול :-\.

פורסם
  • מחבר

מתערב שלא קראת כתבה אחת בויגיימס. חוצפן.

מאז שראיתי את ההודעה הראשונה שלך פה בפורום ידעתי שאתה אהבל לא קטן.

ד"א, יש הדגמה של דורון ניר משחק ב-Wii, במשחק של הקונצרטים. (שכחתי את שמו).

stone cold - לך תקרא את כתבות סיכום התערוכה של ויגיימס ואז תחזור אלינו.

ד"א, ויגיימס שלחו 4 כתבים, גיימר 3.

עריכה OT - הדמו של Hitman:Blood Money גדול :-\.

איך לעזזל אני יכול ליקרוא כתבות מהערכיון שהם בתשלום?

אולי אתה מצפה שאני ישלם לאתר חובבני שכזה-וכן אני גולש ליפעמים בויגיימס

אתה זה שצריך ליגלוש באתרים כמו גימספוט או ליקרוא ירחון כמו EGM כדי להבין תאבדל בין חובבנות למיקצועיות

ולא אני לא חושב שגימספוט תמיד צודקים-הם נתנו לדום 3 ציון גבוה לעזזל :bash: אבל ברוב המיקרים הכתבות שלהם

הרבה יותר טובות ובהרבה ביקורות יש אפשרות ליראות תוידיאו של הביקורת גם לגולשים לא משלמים

וכמובן יש הרבה דברים אחרים בלי תשלום ובלי שטויות כמו הכספת

למי שכן רוצה לשלם אז הוא יכול לקבל רזולוציה גבוה בסירטונים ועוד כמה דברים מועילים

אבל הם לא מרחיקים תפרנים מלהיכנס לאתר ולהנות

פורסם

השוואה בין "מקצועיות" של אתרים מהארץ לאתרים מחו"ל על בסיס תכני וידאו שהם מציעים לגולשים היא לא אובייקטיבית.

גיימספוט יכולים להציע לכל גולש לצפות בסרטוני וידאו בחינם (מה שלוקח המון רוחב פס וכמובן עולה המון כסף), כי גיימספוט הוא אתר ענק עם הכנסות מאוד מאוד יפות.

ויגיימס/גיימר לעומת זאת - לא. הכל מתחיל ונגמר בכסף, ולאתרים מחו"ל מן הסתם יש הרבה יותר ממנו.

פורסם
  • מחבר

השוואה בין "מקצועיות" של אתרים מהארץ לאתרים מחו"ל על בסיס תכני וידאו שהם מציעים לגולשים היא לא אובייקטיבית.

גיימספוט יכולים להציע לכל גולש לצפות בסרטוני וידאו בחינם (מה שלוקח המון רוחב פס וכמובן עולה המון כסף), כי גיימספוט הוא אתר ענק עם הכנסות מאוד מאוד יפות.

ויגיימס/גיימר לעומת זאת - לא. הכל מתחיל ונגמר בכסף, ולאתרים מחו"ל מן הסתם יש הרבה יותר ממנו.

אני לא אומר שזה תחרות הוגנת ואתה צודק התחרות ביכלל לא הוגנת

וגימספוט גם נותן יותר ביקורות וחדשות

אני כן אומר שהאתרים בארץ רחוקים שנות אור מאתרים מיקצועים בחול

פורסם

צריך לדיק במידע ולתת ביקורות בלי פאנבויזות זה התפקיד של עיתוני

תראו מי מדבר, הפאנבוי הכי גדול באתר הזה. כאילו שאתה לא "מכוון" לפעמים את האמת כדי שתראה יפה יותר לנינטנדו..

:kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

תראו מי מדבר, הפאנבוי הכי גדול באתר הזה. כאילו שאתה לא "מכוון" לפעמים את האמת כדי שתראה יפה יותר לנינטנדו..

:kopfpatsch:

קודם כל אתה צודק -אבל אני לא כתב ואני לא מכחיש שאני פאנ בוי של נינטנדו

וגם יש לי בובות בגודל אמיתי של זלדה ופיץ...(סתם סתם רק של פיץ );D

פורסם

עדיין לא הבנתי למה אתה טוען לחובבנות של VGAMES.

בגלל שאין לך גישה לכתבות שלהם ולכן לא קראת אותן?

כמה כתבות קראת אצלם?

:bash::s07: :s07: :s07: :s07:

פורסם

בוא נגיד כך שהם לא ממש חובבי נינטנדו, אפשר לראות עפ"י הכתבות שלהם.

כתבות אחרות הם מצויינים.

רק חבל ה"שנאה" לנינטנדו

פורסם

לא יודע, לא שמתי לב לזה. בכל מקרה- לכל כתב חייבת להיות דיעה כלשהי. :nixweiss:

אבל מה הקשר לחוסר מקצועיות? הם לא קוטלים שם את נינטנדו על ימין ועל שמאל מתוך אינטרס (=חוסר מקצועיות).

כנראה הציונים יחסית נמוכים (שוב- לא משהו ששמתי לב אליו) בגלל שזה פשוט מה שהם מרגישים בביקורת.

לפי מה שאני ראיתי יש שם מאמץ לקדם את רוב החלקים בתעשיה ולסקר כמה שיותר. כמובן שיש צורך לסקר גם בהתאם למה שהקהל רוצה (ואין מה לעשות, אין להרבה אנשים נינטנדו).

פורסם
  • מחבר

כתבות אחרות הם מצויינים.

רק חבל ה"שנאה" לנינטנדו

אתה יודע בינתים הם אופכים מישונאי נינטנדו לשונאי סוני-

מחיר שערורייתי, היעדר משחקים אטרקטיביים, כנס משעמם וקן קוטוראגי. עם הזמן נדמה שסוני חופרת את הקבר של עצמה, ואם להאמין לשמועות האחרונות, נראה שהיא הגיעה ל-6 רגל.

אתר המשחקים Games Radar מקבל דיווחים מקמעונאים האומרים כי לדברי Sony, אסור יהיה להם, על פי החוק, להעמיד משחקי PlayStation 3 משומשים למכירה. זאת עקב פעולה חדשה של סוני, לפיה השחקנים ירכשו למעשה רק את הזכות לשימוש במשחק, בעוד הרכוש עדיין יהיה שייך עדיין לחברה היפנית.

אם הצעד הזה יתברר כאמיתי, אז לא רק שלא נוכל לקנות משחקים משומשים, אי אפשר יהיה גם להשכיר משחקים או לשחק אותם אצל חברים. כל דיסק אמור להכיל קוד מסוים, כך שיפעל רק על קונסולה ספציפית, ולא על כמה.

ידוע כבר כמה זמן שסוני וחברות משחקים רבות היו שמחות לשים סוף לתופעת המשחקים המשומשים, מכיוון שבפועל, הן לא מרוויחות על כך כסף. אך עד עכשיו, אף אחד לא העז לעשות צעד בעניין, ובצדק.

בתחילה, סוני לא ממש הגיבה לנושא, אך ככל שעברו השעות וההד גבר, נציג מטעם החברה סיכם את העניין כשמועות חסרות בסיס. הבעיה היא שקשה להאמין לכל מה שסוני אומרת.

תיראה אני אולי פאן בוי של נינטנדו אבל דברים כאלה-

הבעיה היא שקשה להאמין לכל מה שסוני אומרת.

לא מתאימים לאתר רציני

ואני לא מדבר רק על VGAMES יש עוד אתרים בארץ וגם לזומביט יש אתר ותוכנית ושם הם האמא של החובבנות

פורסם

אתה יודע בינתים הם אופכים מישונאי נינטנדו לשונאי סוני-

תיראה אני אולי פאן בוי של נינטנדו אבל דברים כאלה-לא מתאימים לאתר רציני

ואני לא מדבר רק על VGAMES יש עוד אתרים בארץ וגם לזומביט יש אתר ותוכנית ושם הם האמא של החובבנות

LOL....

מותר ולדעתי רצוי לכתב להביע את דעתו.

פורסם

בונא, אתה טיפש :lol: :lol: :lol:

ואם אתה רוצה לנהל דיון רציני, תלמד להביע את כל הדעות שלך ולא רק " הם התחילו להיות שונאי סוני" (למה אתה חושב ככה? מה היית משנה?).

וגם תלמד לכתוב בלי שגיאות כתיב.

פורסם

כתבות אחרות הם מצויינים.

רק חבל ה"שנאה" לנינטנדו

זה שפאן בוים של נינטנדו קוראים את הכתבות שלהם ומתבעסים זה לא אומר כלום.....

הם אמורים לתת ביקורת, זה התפקיד שלהם.

אולי שמת לב לזה שהם מלכלכים על נינטנדו, אבל אתה לא שם לב הם מלכלכים גם על מיקרוסופט וגם על סוני, כשצריך. שוב, זה התפקיד שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים