עבור לתוכן

לא מעצבנים אותכם ליפעמים כתבי מישחקים ישר�אלים

Featured Replies

פורסם

היום ראיתי את זומביט והיה שם איזה טמבל אחד שאמר -

שהידית של הPS3 יותר טובה בזיהוי תנועה מהWII :kopfpatsch:

הטמבל המשיך לזלזל בWII וב360 והדגיש בעיקר תהיתרונות של הPS3 שחלקם היו טעויות וחלקם לא מוכחות

ואמר שהPS3 זה הדבר הבא (כניראה יש לו כדור בדולח)

בעבר היה כתב באחד מאתרי המישחקים בארץ שכתב שיכול להיות שהסוף לפיראטיות של מישחקי PC אולי מגיעה

ולטענתו ביגלל תוכנת הגנה חדשה(שכבר ניפרצה) יכול להיות שלא יהיו יותר מישחקים פרוצים

וזה רק 2 דוגמאות מיהרבה

ליפעמים האתרים כותבים שהם שלחו כתבים לחול -וזה לא מיסתדר לי אם העובדה שבפעם האחרונה שבדקתי

רוב העובדים באתרי מישחקים ישראלים עובדים בהיתנדבות ומקבלים פרסים זולים

איך אתר ישראלי לגימינג ישיג תקציב לטיסה הלוך וחזור לE3 +מלון+ישיג כרטיס כניסה בימים הראשונים? (E3 סגורה לקהל הרחב בימים הראשונים

וצריך להיות עיתוני\יבואן וכו כדי להיכנס ולא סתם אדם מהרחוב שזה מה שנחשב כתב באתר קטן בישראל

למארגנים

בקיצור הם לא עולים על העצבים ליפעמים

דרך אגב הכתב ששיבח את הPS3 אמר שהוא יעלה בין 3000 ל4000 שקל בישראל ויושק בנובמבר

אני מחכה ליראות איך מוצר שעולה 200 דולאר יותר מה360 שעולה 4500 בארץ יעלה מה360בארץ

ועוד באמת יושק בנובמבר למרות שבE3 הוצגו בעיקר סירטונים

אולי הוא צודק בדבר אחד אם המחיר באמת היה 3000 שקל ובלי ליתחשב במחיר המישחקים הPS3 יכל להיות באמת מציאה

פורסם

XBOX 360 הגירסה הזולה עולה בארץ 2999 שקל והיקרה 3700

WWW.MEDIAGAME.CO.IL

פורסם

חחח למה נראה לך שאני מקשיב וסומך עליהם ::)

פורסם
  • מחבר

XBOX 360 הגירסה הזולה עולה בארץ 2999 שקל והיקרה 3700

WWW.MEDIAGAME.CO.IL

קודם כל אתה בטוח שזה כולל מעמ כי אם כן המחיר ירד

חוץ מיזה החבילה הפשוטה של ה360 עולה 300 דולאר בחול והפשוטה של הPS3 צריכה לעלות 500 דולאר

אז מחיר של 4000 שקל בארץ בהשקה זה לא סביר ועוד יותר לא סביר ביגלל שאנחנו נקבל גירסה אירופאית

שתעלה 800 דולאר בחול

פורסם

בטח שאתרים בארץ שולחים כתבים לחו"ל... vgames/gamer כבר שנים נמצאים בe3.

כרטיסים לעיתונאים זה חינם, רק טיסות+מלון על חשבון האתר (אל תשכח שהם ממומנים ע"י אינטרנט זהב ונטוויז'ן).

אין לי מושג בקשר לכתבה בזומביט (זה עוד קיים?), אבל אם זה מציק לך, שלח אליהם מייל, ואני מניח שהם יתקנו את השגיאה שלהם...

ובקשר לרמה, נכון שזה לא ign, אבל לעיתים יש כתבות ממש טובות (לדעתי יש מספר קטן של כתבים ישראלים שכותבים ברמה מאוד גבוהה).

פורסם
  • מחבר

בטח שאתרים בארץ שולחים כתבים לחו"ל... vgames/gamer כבר שנים נמצאים בe3.

כרטיסים לעיתונאים זה חינם, רק טיסות+מלון על חשבון האתר (אל תשכח שהם ממומנים ע"י אינטרנט זהב ונטוויז'ן).

אין לי מושג בקשר לכתבה בזומביט (זה עוד קיים?), אבל אם זה מציק לך, שלח אליהם מייל, ואני מניח שהם יתקנו את השגיאה שלהם...

ובקשר לרמה, נכון שזה לא ign, אבל לעיתים יש כתבות ממש טובות (לדעתי יש מספר קטן של כתבים ישראלים שכותבים ברמה מאוד גבוהה).

אז תיתן לי לינק של תמונות של כתבים ישראלים בE3

לאתרים כמו גימספוט יש גם תמונות וגם וידיאו של הכתבים שלהם בE3

ואתה מוזמן לתת לי לינקים של תמונות או סירטונים של כתבים ישראלים בE3

גם אני יכול להגיד שהיתי בE3 ולתת כתבות מידע ותמונות שאני יגנוב מאתרים אחרים

אבל לזיף סירטונים של כתב בתערוכה הרבה יותר קשה

פורסם

איזה קונספרציה עשית מזה... :s07: אני לא חושב שיש להם ממש אינטרס לשקר בקשר לזה.

פורסם

כרגע הכתבות נמצאות באיזור של מי שמשלם לvgames (ואני לא אחד מהאנשים האלה), אבל כן הועלו כמה כתבות מe3, שבהן ראו את יובל בירב (נראה לי), מדבר מול מצלמה עם מקרופון בדוכנים של e3. הראו איך הוא משחק בכמה שטויות של הwii, וגם הועלו סתם תמונות מהחדר שלהם במלון, וכמובן שהייתה גם גלריית תמונות של הדוגמניות בתערוכה.

לא יודע בקשר לgamer, כי אני נוהג לא להיכנס לאתר הזה, בעיקר בגלל ציבור הגולשים שם.

אז תמונות וסרטונים אני לא יכול להביא לך, אבל אני אומר לך שראיתי סרטונים שלהם שם, וכנראה שאתה צריך להסתפק בלהאמין לי...

למה להיות כ"כ קטן אמונה?

בעקרון נראה לי שכל אתר משחקים שיכול לשלוח כתב לחו"ל, יכול לקבל כרטיס כניסה של עיתונאי לe3 (אין לי מושג מה באמת התנאים של e3 לשליחת כרטיסים לאתרים).

אבל למה להיות כ"כ קטנוני וקטן אמונה? קשה לך להאמין שנותנים לישראלים להיכנס לe3?

כואב לך לראות שנותנים לישראלים אחרים כרטיסי כניסה לתערוכה, ולך לא?

פורסם

תעשה מהר Rewind לסרט שאתה חי בו. אבל מהר.

אין שום סיבה שכתבים של Gamer ו-Vgames לא יטוסו ל-E3. למעשה, השנה Vgames שלחו שלושה כתבים ו-Gamer שלחו שני כתבים. שני האתרים הללו אינם עצמאיים, ושייכים לגופים גדולים מאוד במשק הישראלי (גיימר שייך לנטוויז'ן ו-Vgames שייך לאינטרנט זהב), ולכן יש להם תקציב לשלוח כתבים לתערוכה בחו"ל. אין פה שום דבר מפתיע או מוזר.

פורסם
  • מחבר

תעשה מהר Rewind לסרט שאתה חי בו. אבל מהר.

אין שום סיבה שכתבים של Gamer ו-Vgames לא יטוסו ל-E3. למעשה, השנה Vgames שלחו שלושה כתבים ו-Gamer שלחו שני כתבים. שני האתרים הללו אינם עצמאיים, ושייכים לגופים גדולים מאוד במשק הישראלי (גיימר שייך לנטוויז'ן ו-Vgames שייך לאינטרנט זהב), ולכן יש להם תקציב לשלוח כתבים לתערוכה בחו"ל. אין פה שום דבר מפתיע או מוזר.

זה שהם שיכים לגופים גדולים זה ידוע אבל שאתה משווה את האתרים האלה לגימספוט

או לירחון כמו EGM -Electronic Gaming Monthly

אתה מגלה חובבנות גדולה

ואני יתן לך דוגמה -לפני התחרות בין הPSP לDS באתרים בחול חשבו כמו בארץ שהPSP ינצח אני גם חשבתי ככה

אבל בעוד שבחול הראו תדברים הטובים והרעים במידה שווה לכל קונסולה בארץ בעיקר הדגישו את הדברים הטובים בPSP

וזילזלו מאוד בנינטנדו DS למעשה רק שלא היה ברירה כי הDS פתח פער גדול על הPSP התחילו לדבר ברצינות גם על הDS

וזה חובבנות

צריך לדיק במידע ולתת ביקורות בלי פאנבויזות זה התפקיד של עיתוני

פורסם

חובבנות זה נושא אחר, ואין לי שום דבר לומר לך בנושא פשוט כי משחקים זה לא תחום שאני מתעניין בו כל כך, אבל זה שכתבים של גיימר ו-Vgames היו ב-E3 זו עובדה.

פורסם
  • מחבר

חובבנות זה נושא אחר, ואין לי שום דבר לומר לך בנושא פשוט כי משחקים זה לא תחום שאני מתעניין בו כל כך, אבל זה שכתבים של גיימר ו-Vgames היו ב-E3 זו עובדה.

אין לי סיבה לא לאמין לך אז אני יקבל תמילה שלך

אבל למי שמבין במישחקים יודע שליפעמים יש טעויות חמורות בכתבות שלהם וזה חבל

היתי מעדיף שהם יעשו עיסקה אם אתרים כמו גימספוט לדוגמה ופשוט עושים גימספוט בעיברית בימקום אתרים ישראלים מפגרים

שעוד דורשים תשלום על דברים שאתה יכול לקבל בחינם בלי הרבה מעמץ ובאופן חוקי

גימספוט נותנים ללקוחות משלמים ליצפות ברזולוציה גבוה בE3 ודברים דומים

וברזולוציה נמוכה לגולשים לא רשומים ככה אתר גימין צריך ליפעול לפי דעתי ולא לקחת כסף על ערכיונים ושטויות אחרות

פורסם

חובבנות?

Vgames הוא בהחלט אתר ברמה גבוהה מאוד. טרחת פעם לקרוא את הכתבות שלהם בכלל?

יש שם אנשים שמבינים מאוד (מאוד) בשוק המשחקים האלקטרונים ובהחלט יוצרים דברים ומביעים דעות מהמעניינות שיש.

ומי שראו בקטעי הוידאו מהתערוכה הוא דורון ניר.

פורסם
  • מחבר

חובבנות?

Vgames הוא בהחלט אתר ברמה גבוהה מאוד. טרחת פעם לקרוא את הכתבות שלהם בכלל?

יש שם אנשים שמבינים מאוד (מאוד) בשוק המשחקים האלקטרונים ובהחלט יוצרים דברים ומביעים דעות מהמעניינות שיש.

ומי שראו בקטעי הוידאו מהתערוכה הוא דורון ניר.

ראיתי כתבות גם בVGAMES וגם בגימר אבל זה לא מישתווה לאתרים כמו גימספוט או לירחונים כמו EGM

וזה שליפעמים יש טעויות חמורות זה מאוד מעצבן אבל עזוב את זה קח את זומביט שהיא סידרת טלויזיה-

http://cms.education.gov.il/EducationCMS/Units/Zombit/Sipur/xpmac+16.5.htm

זה ניראה לך כמו כתבה איכותית? הידית של הPS3 מזה תנועה יותר טוב מהWII ? ל360 יש גרפיקה בינונית?

פורסם

מוזר...

לפי האתר של זומביט, דרור גלוברמן הוא אפילו לא הכתב משחקים שלהם. נמרוד בן משה הוא הכתב שלהם למשחקים.

אז יש כתב שאין לו מושג, בזה אתה מגיע למסקנה שאתרים ישראלים משקרים בנוגע לעצם היותם בe3?

הסקת מסקנות מרגשת.

אני אישית קורא רק IGN, אבל לעיתים, כשיש לvgames כתבות "רגילות" (לא ביקורות או בקרובים, אלא יותר לכיוון של מאמרים), אני מאוד נהנה מהם, כי הרמת כתיבה שם, אפילו יחסית לאתרים הגדולים, היא גבוהה (הבעיה היחידה של vgames היא המערכת פורמים הדפוקה שלו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים