פורסם 2006 במאי 2319 שנים כשאני משחק קאונטר סריק או לף לייפ 2 או סורס css\cs\hl2 יש לי fps מצוין אבל זה כל שתי דקות זה יוצא לי מהמישחק ניראה לכם שזה ווריוס או משו כי אין לי אנטי וורוס מה לעשות לפרמט תמחשב מה אתה אומרים תודה מראש זה יוצא כאילו לשולחן עבודה
פורסם 2006 במאי 2319 שנים יש דיירקט איקס מעודכן ודרייברים לכרטיס מסך מעודכנים ?תנסה לסרוק לרוגלות עם תוכנה כמו Spyware Doctor / Ad-Awareאם זה לא הולך אז תפרמט :-\
פורסם 2006 במאי 2319 שנים מחבר אין לי שום תוכנה נגד וורוסים או רגולות או כל החרא הזה אבל כל הדריברים מותקנים וגם הדריטיקט 9 יש מצב ביגלל oc שעשיתי פעם אבל החזרתי למצב הרגיל
פורסם 2006 במאי 2319 שנים קודם כל איזה מערכת יש לך? כרטיס מסך\מעבדותוריד ad-aware מהאתר www.download.comתעשה update ואז תריץ סריקה ותנקה את מה שזה מוצא
פורסם 2006 במאי 2319 שנים מחבר כרטיס 7900gt מעבד 3.0 dc intelניראה לך שזה ווריוס או משו אחר טוב אני ינסה למרות שזה לא ניראה לי יעזור
פורסם 2006 במאי 2319 שנים בלי קשר תמיד טוב לעשות סריקה לרוגלות אז לא יזיק לך...ודבר שני כנס בפורום תוכנה בסטיקי יש שם כמה אתרים לסריקת וירוסים אונליין..תעשה סריקות אם ימצא משהו תוריד תוכנת אנטי וירוס קספרסקי\נוד32 הכי מומלצות
פורסם 2006 במאי 2319 שנים מחבר ווורוסים לא מענינים אותי פשוט אני לא רוצה שזה יצא לי באמצע המישחק לשולחן עבודה הבעיה שאין לי כוח לפרמט
פורסם 2006 במאי 2319 שנים תבדוק שזה לא "מקשים דביקים"זה קרה לי גם המון פעמים בסורס ואז כשהבנתי שזה המקרה אני פשוט ביטלתי את האפשרות של מקשים דביקים ומאז אין בעיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.