עבור לתוכן

לכול המכורים לLOST הנה תקווה קטנה מUBISOFT

Featured Replies

פורסם

לפי מה שמתפרסם באתר של UBI החברה חתמה על זכויות למשחק מחשב {מקווה שלא ילך תחילה לאיזה קונסולה מחורבנת ולא יהיה איזה פרויקט ממוסחר מאשר משחק } אין הרבה פרטים כרגע אבל טוב לדעת שחברה שהביאה לנו המון כותרים מעולים בשנים האחרונות ונכנסה אל עומק השוק עם כותרים מובלים שאין כוח להתחיל לפרט כמה מהם {CELL.FAR-CRY וכו }

אוקיי בגלל גודל הלינק נתתי פה את הקיצור ואי אפשר לפספס את הידיעה

http://www.ubisoftgroup.com/

הנה ההתחלה

UBISOFT AND TOUCHSTONE TEAM UP TO CREATE LOST VIDEO GAME

Interactive Game Based on ABCs Emmy Award-Winning Hit Series to Debut in 2007

Paris, FRANCE May 22, 2006 Today Ubisoft, one of the worlds largest video game publishers, announced a long-term worldwide licensing agreement with Touchstone Television to develop and publish a video game based on the Emmy Award-winning television series Lost. Developed by Ubisofts award-winning Montréal studio and scheduled to hit retail shelves worldwide in 2007, the game will be offered for home and portable consoles as well as PCs.

מעניינים אותי מספר דברים איך תיראה העלילה של המשחק {אני בטוח שיהיה קשר לכול מי שתוהה למנוע של crysis לא צריך להפעיל את המוח למה } את מי נשחק ? באיזה סגנון ?

למי שבכול זאת לא יכול להתאפק יכול לשחק בזה בינתיים...... יש אפילו זאנר RPG ::)

http://abc.go.com/primetime/lost/games.html

תהנו :xyxthumbs:

פורסם

היה ידוע שיהיה משחק "אבודים" ממזמן, אבל Ubisoft לא ידעתי, נשמע טוב... למרות שמה הם כבר יכולים לעשות?

איזה משחק זה יהיה כבר? להלחם ב"אחרים"?

פורסם
  • מחבר

אני שמח שחברה כמו UBI שאותי מעולם לא איכזבה באף כותר שלה הרימה את הכפפה והחליטה לקחת על עצמה את הפרויקט {אבל כרגע זה רק על הדף מקווה לטוב } .

מה שכן ה"מוחות" של UBI {שם מצחיק} ידעו ויודעים לבנות שלבים בסביבה של יערות טרופים כך שלזה אני לא דואג

פורסם

מרתק.

פורסם

נסו לחפש בגוגל worst ubisoft game ever. נראה כמה תוצאות תשיגו ;)

פורסם

בנוגע להערה שלך בדבר מנוע המשחק-אין שום סיכוי שבעולם שהם ישתמשו במנוע של CRYSIS.

ואני לא אתחיל לפרט למה,אבל זה סיבות מוצדקות מספיק.

פורסם

אני שמח שחברה כמו UBI שאותי מעולם לא איכזבה באף כותר שלה הרימה את הכפפה והחליטה לקחת על עצמה את הפרויקט {אבל כרגע זה רק על הדף מקווה לטוב } .

מה שכן ה"מוחות" של UBI {שם מצחיק} ידעו ויודעים לבנות שלבים בסביבה של יערות טרופים כך שלזה אני לא דואג

לא הם לא.

מי שיודע ליצור סביבות של איים טרופיים זה החברה CRYTEK...וכל הקשר בינה ובין UBISOFT הוא שיוביסופט מפיצה את המשחקים של קרייטק...חוץ מזה-אין קשר בין החברות,ויוביסופט לא פיתחה מעולם שום משחק על מנוע הCRY ENGINE.

פורסם

זה יהרוס ת'סדרה..

אבל העיקר שיהיה במה לשחק xD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים