עבור לתוכן

מחסום ווטש - מוסר או שנאה?

Featured Replies

פורסם

א. תמיכה אדיאולוגית במדינה אחרת אויינת או לא זאת ממש לא איום ריאלי על מדינה :nixweiss:

ב.אני לא מדבר על אף שחשינים !

ג."מדינת דמוקרטית קמה ע"י העם ולמענו","האזרחים מנהלים את ענייני המדינה בעזרת נציגים שבחרו בבחירות דמוקרטיות כדי לייצג אותם,את רצונם ואת דעתם"מוכר לך?

ד.

קצת חומר למחשבה:פלאי ויקפדיה :smile1:

במלון דוד הייתה מפקדה אבל גם המשפחות של המפקדים ובריטים שונים חיו שם!והממשלה חטפה אותם נכון? :P

א. כמה חבל שלא על זה מדברים

תקרא קצת על דמוקרטיה מתגוננת. תפסיק להיות כזה מקובע בראש שלך ותקרא, אתה עונה תשובות לא קשורות

ב. אז על מי?

ג. זה נכון עד שקם אחד ומצהיר קבל עם ועדה, ויותר מזה, רץ לכנסת, על סמך הצהרות שהוא רוצה לבטל את הכנסת אליה הוא רץ. מזכיר לך אחת מהדרכים של דמוקרטיה להתגונן? אמור להזכיר לך אם קראת

ד. ההבדל היחיד הוא שכאן לא היה לך אפילו ח"כ יהודי אחד שתמך בהם, לא לדבר על מישהו מהשלטון

ולגבי מלון דוד כמו שאמרתי קיבלו התראה. אבל אתה אוהב להיטפל לדברים מאוד לא מייצגים (מחתרת של 4 מתנחלים, פעולה אחת מתוך מאות שעשו המחתרות)

לישראל קוראים פלשתין / פלשתינה רק בפורומים פרו-פלשתינים או אנטי-ישראלים.

לעומת זאת כל מדינה שיש לה קשרים דיפלומטיים מינימלים עם ישראל קוראת לישראל.... ישראל

• תגובות 148
  • צפיות 9.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ליאור, הקטע זה שאין לך ציטוט לג'. יש לך דברים שאפשר לפרש בכמה צורות. תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

חפש הצהרות לפני הבחירות של בחור בשם איברהים צרצור

אתה צריך עוד מידע?

פורסם

אתה יכול קצת יותר לפרט? כתבה מYNET תעזור.

פורסם

ומה עם מלון דוד ?

שוב אתה מדבר על דברים עליהם אין לך שמץ של מושג? מלון המלך דוד היה מפקדה של הצבא הבריטי. ממתי מפקדה היא לא מטרה צבאית לגיטימית?

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3216531,00.html

ההשתתפות שלנו בבחירות לכנסת אינה מבטלת את האידיאולוגיה שלנו, ולפיה השלטון על האדמה, או לפחות על האדמה הערבית והמוסלמית(הוא מדבר על ישראל למקרה שלא הבנת), צריך להיות שלטון איסלמי המונהג בידי חליפה
פורסם

ביקשת Ynet קיבלת Ynet

ועוד אחד

והכי חמור

עורך-דינו: "לפי החוק, מותר לתמוך ב'גוף טרור' ולהיבחר לכנסת".

כלומר הוא אפילו לא מכחיש את תמיכתו בגוף טרור

הוא פשוט טוען שמותר לו לתמוך באירגון טרור ולהיבחר לכנסת (אותו גוף שאירגון הטרור מתנגד לו)

פורסם

תיקון קטן, זה לא העו"ד של צרצור שאומר את זה, זה השופט אהרון ברק שאמר את זה. העו"ד בסה"כ ציטט את נשיא בית המשפט העליון.

פורסם

עוד יותר גרוע

פורסם

הייתי אומר שמישהו צריך לקחת קצת מלח, קטשופ ולהתחיל לאכול את הכובע, אבל לפי איך שאני מכיר את רוב השמאלנים פה, ההוכחות האלה יעוותו, יסולפו ואף אחד לא יתייחס אליהם.

פורסם

בתחתית הכתבה באה הערה (כנראה מעו"ד מהמחלקה המשפטית של המפלגה):

מרע"מ-תע"ל נמסר כי סרסור התכוון בדבריו לשלטון איסלמי בעולם הערבי והמוסלמי, וכי בישראל התנועה דורשת להכיר בערבים כמיעוט לאומי באמצעות מאבק לשוויון אזרחי ופוליטי בתוך המדינה.

אתה רואה - הוא בדיוק הלך על הקו - הוא לא אומר את המילה ישראל. אל תעשה את אותה טעות של IG ותזלזל באינטלגנציה של אויבך.

ושוב אני לא אומר שאני רוצה אותם בכנסת, אני רק חושב שלפסול אותם זה לא הפיתרון הנכון כי אז גם נצטרך לפסול את ש"ס - שמי שמצביעה לה הולך לגן עדן, כל האחרים ארורים, ושרוצה שלטון הלכה במדינה, את יהדות התורה, את כל המפלגות הערביות חוץ מחד"ש, ואת מרזל ועוד כמה מפלגות - דבר שיפגע קשות בדמוקרטיה הישראלית, ומהר מאד נשאר עם מעט מאד מפלגות, והבחירות שלנו יראו כמו איראן.

אני חוזר על תוכנתי להעלות את אחוז החסימה ל20.

ובקשר להאשמת בית המשפט העליון, בבחירות הקודמות מישאל חשין אישר לדהמשה לרוץ אחרי שתמך בחיזבאללה (בדיוק כמו שבייניש אחרי תמיכה בחמאס) - מישהו רוצה לקרוא לחשין שמאלני? לא נורא, אתם עדיין תאשימו את בג"ץ.

פורסם

אני אוהב שאתם מתעלמים מחלקים חשובים בדיון.

זה מעוגן בחוק.

חייבים להיות מספר מסוים של חברי כנסת ערבים.

ככה שגם אם המחסום יהיה על עשרים מיליון, ואף אחד לא יבחר בחברי כנסת ערבים, עדיין יהיו כמה בממשלה.

הם סתם עושים רוח. הם לא מזיקים.

זה כמו פשפשים. לומדים לחיות איתם.

פורסם

זה מעוגן בחוק.

ככה שגם אם המחסום יהיה על עשרים מיליון, ואף אחד לא יבחר בחברי כנסת ערבים, עדיין יהיו כמה בממשלה.

לא, זה לא.

דרך אגב אני לא חושב שהיה אי פעם ערבי בממשלה - אולי דרוזי אחד.

פורסם

בתחתית הכתבה באה הערה (כנראה מעו"ד מהמחלקה המשפטית של המפלגה):

מרע"מ-תע"ל נמסר כי סרסור התכוון בדבריו לשלטון איסלמי בעולם הערבי והמוסלמי, וכי בישראל התנועה דורשת להכיר בערבים כמיעוט לאומי באמצעות מאבק לשוויון אזרחי ופוליטי בתוך המדינה.

אתה רואה - הוא בדיוק הלך על הקו - הוא לא אומר את המילה ישראל. אל תעשה את אותה טעות של IG ותזלזל באינטלגנציה של אויבך.

ושוב אני לא אומר שאני רוצה אותם בכנסת, אני רק חושב שלפסול אותם זה לא הפיתרון הנכון כי אז גם נצטרך לפסול את ש"ס - שמי שמצביעה לה הולך לגן עדן, כל האחרים ארורים, ושרוצה שלטון הלכה במדינה, את יהדות התורה, את כל המפלגות הערביות חוץ מחד"ש, ואת מרזל ועוד כמה מפלגות - דבר שיפגע קשות בדמוקרטיה הישראלית, ומהר מאד נשאר עם מעט מאד מפלגות, והבחירות שלנו יראו כמו איראן.

אני חוזר על תוכנתי להעלות את אחוז החסימה ל20.

ובקשר להאשמת בית המשפט העליון, בבחירות הקודמות מישאל חשין אישר לדהמשה לרוץ אחרי שתמך בחיזבאללה (בדיוק כמו שבייניש אחרי תמיכה בחמאס) - מישהו רוצה לקרוא לחשין שמאלני? לא נורא, אתם עדיין תאשימו את בג"ץ.

ש"ס לא רוצה להרוס את ישראל. הם רוצים להחליף מישטר שמשיך ליהיות פרו ישראלי ופרו יהודי, רק שצורת השילטון תהייה שונה. הערבים רוצים לחסל את ישראל ולהקים פה את "פאלסטין" (כי הערבושים הם צאצאי הפלישתים :s07:), ולגרש את היהודים.

יחי ההבדל הקטן.

זה מעוגן בחוק.

הם סתם עושים רוח. הם לא מזיקים.

זה כמו פשפשים. לומדים לחיות איתם.

חוקים אפשר לשנות. למה שבדמוקרטייה יהיו שריונים?

וכן.. יש הבדל בין הכנסת לממשלה...

פורסם

נראה אם זה מה שתגיד אחרי שיסכלו אותך על אכילת שרימפס. או שישללו אזרחות של חברים שלך, או יזרקו אבנים על נשים בגופיה.

מדינת ישראל צריכה להיות מדינה יהודית דמוקרטית - עם חופש דת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים