פורסם 2006 במאי 2219 שנים http://media.pc.ign.com/media/746/746632/img_3576823.html תעבירו לצדדים ותראו את התמונות ככה זה יראה ? גם לגבי ה PS3?
פורסם 2006 במאי 2219 שנים אכן משחק מאוד יפה אבל הוא חוזר על עצמו...ראיתי סרטונים וזה בול כמו 2004 חוץ מהגראפיקה... אותם נשיקים, רכבים ועוד...אני לעומת זאות מחכה יותר לGEARS OF WAR , QUAIKE WARS וCRYSIS...
פורסם 2006 במאי 2219 שנים מחבר אלקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אותם רכבים יש שם הרבה אבל הרבה דברים חדשים יש שם רובוטים ענקיים!!! יש שם מצב חדש שככתי איך קוראים לו ??? שזה מפה ענקים יש FULL רכבים אבל נשקים נכון אותם נשקים לפחות נראים מגניב יותר ONLINE זה מתאים את הרמה שלך מגי אתה מתחיל אתה יכול לבחור לשחק עם מתחילים COPY?
פורסם 2006 במאי 2219 שנים לא תשמה אני לא אומר שהוא גרוע ולא טוב או משהו כזה פשוט הוא חוזר על עצמו זה לא אומר שאני לא השחק בו ואולי אפילו.. יהנה ממנו.
פורסם 2006 במאי 2219 שנים lת ככה זה יראה ? כן אם אתה יכל להרשות לעצמך לשחק על ההגדרות הכי גבוהות, רזולוצייה מטורפת, וAA וAF במקסימום.
פורסם 2006 במאי 2219 שנים אכן משחק מאוד יפה אבל הוא חוזר על עצמו... ראיתי סרטונים וזה בול כמו 2004 חוץ מהגראפיקה... אותם נשיקים, רכבים ועוד... אני לעומת זאות מחכה יותר לGEARS OF WAR , QUAIKE WARS וCRYSIS... תומך. GOW לא רלוונטי כי אין לי 360...... CRYSIS בתכלס נראה לי משעמם למרות החדשנות. ל Quake Wars אני מחכה.... אחלה גרפיקה והרבה דם, יזע ודמעות. נקווה שיעמוד בציפיות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.