עבור לתוכן

סקר אמינות כוננים קשיחים

איזה כונן קשיח הוא האמין ביותר? 942 הצבעות

1. 1. איזה כונן קשיח הוא האמין ביותר?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה החלטתי לרכוש דיסק קשיח חדש במקום האחרון שנפח את נשמתו ביום שישי. כמובן שכתוצאה מהמקרה המצער חיפשתי את הדיסק האמין ביותר אך גיליתי שאין תשובה סופית לשאלה, על כל ביקורת שמהללת חברה אחת אני מוצא שתיים שאומרות את ההפך. לכן החלטתי לפתור את הבעיה בצורה דמוקרטית.

מה דעתך איזה כונן הוא האמין ביותר?

פורסם

אין דבר כזה האמין ביותר....לכל פס יצור יש גם פאקים...יש טעויות קרורות...ובגלל זה יש אחריות...

תיקח HD עם אחריות גדולה ככל האפשר...אני ממליף על 5 שנים...רובם מגיעים עם 3 שנים...

תקנה HD מחברה בעלת שם....מקסטור, סגייט, WD וסמסונג...זה הגדולים...

פורסם
  • מחבר

Yaron_Cohen ברור שאין דבר כזה יותר אמין ופחות אמין הכל תלוי במזל לכן החלטתי לפנות לסטטיסטיקה. :nixweiss:

פורסם

יש לי 3 HD של WD במחשב

2 של 20GB ממש ממש ממש ישנים שאספתי ממחשב שהיה זרוק בתצוגה של חנות רהיטים במשך 6+ שנים.

ועוד אחד של 80GB שקניתי לפני 5 שנים.

כולם פועלים טוב מאוד.

פורסם

הסטטיסטיקה הזאת לא שווה הרבה

להרבה יותר אנשים יש W.D. או מקסטור לעומת היטאצ'י/סמסונג

פורסם

צודק.

לי למשל היו עד היום רק WD :\

פורסם

למיטב זכרוני WD הם דווקא אחד היצרנים הקטנים יותר. בארץ הם מאוד פופולריים משום מה.

פורסם

יש לי שתי wd אחד עשה קצת בעיות והחליפו לי אותו.. ומה שיש לי עכשיו.. שטפו טפו לא עושה בעיות..

וסטיסטיקה לא שווה גרוש.. כי אם אתה נפלת דווקא על הדיסק שיצא דפוק מפס היצור אז נדפקת.. אין מה לעשות..

כל החברות האלה טובות.. כך את הדיסק שבא עם הכי הרבה שנות אחריות

פורסם

;D פעם נפל לי WD מהשולחן (80סמ גובה) וממשיך לעבוד עד היום ;D (חי לגמרי, ללא בד-בלוקים, או מחלות אחרות)

מתו לי 2 מאקסטורים בשנתיים האחרונות (לא, הם לא עברו התעללות כמו הWD)

פורסם

לי היה פעם מקסטור של 60...מהרגע שקיבלתי אותו היה לי באד סקטור...

קיצור אני במקומו קניתי WD80 שעובד עד היום....אפילו לא פניתי למימוש האחריות...אז הייתי טיפש...ה"טכנאי" שהחליף לי לא אמר לי ששלי באחריות..!..

עכשיו אני עם מקסטור...מרוצה :)

פורסם

לי מתו שני מאקסטורים, ובזמנו קיבלתי 200 גיגה של WD שהיה DOA.

פורסם

לי מתו שני מאקסטורים, ובזמנו קיבלתי 200 גיגה של WD שהיה DOA.

מה זה DOA

פורסם

"

ש: מה פירוש ראשי התיבות DOA?

ת: בתחום המחשבים ראשי התיבות האלה הם Dead on Arrival, או במילים אחרות המוצר לא עבד מהרגע שהגיע

"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים